Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bobek07

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sírva vigad a Homár. Ha már senkinek nem lesz nyugdíja, legalább röhögjünk azokon, akik még egy karton sört se bírnak venni a reálhozamukból. László többet biztos nem megy az AXA Magánnyugdíjpénztárhoz, de mi se. Az ilyenektől kellett megvédeni a zemberek nyugdíját:Mi ezúton…..
Az egyik oldalon tanult, felkészült pszichológusok, médiaszakemberek, profi manipulátorok, a másik oldalon lelki sérült, esetleg szenvedélybeteg „civilek".Szandika bekattant. Olvashatjuk a különböző hírekben: itt, meg itt, no meg itt és itt. A ValóVilág január 25-i, Lilu…..
 A párom/nem párom három éve csalja velem a feleségét. Gyereket akarok tőle - hülyék az emberek teljesen?Sziasztok! Na hát az én sztorim nem egészen a szakításos kategóriába tartozik, mivel még most is "gyűrjük" egymást.Van nekem egy pasim. Illetve nincs nekem egy…..
bobek07 2009.11.11 11:19:17
@szepi79 - Harciteknős idomár: szepi79, nálad a pont, meg fancsalinál és tulinál...ezt a nőt konkrétan hosszában ketté kéne tépni, bár az agya már tökéletesen olyan, mint egy skizofréné. Tipikus: persze "felnevelem én apa nélkül is"...idióta, a gyereknek árt ezzel a legtöbbet. Minden tiszteletem a női nemé (mármint a normális fajtájúaké), de ezt a csajt NŐ létére jól szájba kéne b@szni, de nem "úgy", hanem tenyérrel...
Nem hiszem, hogy lenne bárki is, aki ne futott volna bele abba a hétvégi hírbe, hogy atyánk, Bud Spencer október 31-én volt 80 éves. Eszméletlenül jó húzás a Kossuth adótól, hogy ebből az alkalomból exkluzív interjút készített az öreg pofozógéppel. Eleve örültünk,…..
Gyönyörű fotókat és egy ritka ügyes duplaképet készítettek a naplementében. A napnyugta remek fényviszonyokat hozott össze a zárófutamon, a legszebb talán Lewis Hamilton McLarenjéről készült még szombaton.       A kétfotós sorozatot a…..
Kovács Patrícia (r. Máté Gábor) Zártkörűnek szaglik az előadás, ami az egyik szereplő életéről szól, a nézőtéren pedig zömében volt iskolatársak, családtagok, egykori szeretők és főnökök, mácsaipálok, valamint magukat színházi bennfentesnek érző mezei nézők és bloggerek ülnek. Az én érdeklődésem…..
Olvasónk július 9-én Budapestről Alsóörsre szeretett volna utazni, amihez jegyet váltott a Déli pályaudvaron lévő jegypénztárban. Kedvezményes jegyváltásra jogosult, ezért élt is ezzel a lehetőséggel. Valószínűleg teljes árú jegyet vett volna, ha tudja, előre, milyen…..
bobek07 2009.07.17 11:20:47
@Amálka666:
nekem sajnos nem a bicska, hanem a "szamurájkard"...csak hogy arányban legyen a fegyver a zsebben az ellenőr pofátlanságának mértékéhez...
komolyan, beleképzeltema szituba magam...nem vagyok az erőszak híve, de lehyet, hogy okot adtam volna a rendőröknek az intézkedésre..csak nem a jegyemmel kapcsolatban, hanem az ügyben hogy egyenként cspom ki az ellenőr fogait...
persze, most mondhatja bárki, hogy az erőszak nem megoldás, egyetértek, aláírom.. DE! ez a szitu tipikusan az, amikor ez a megoldás, mert azt hiszem, a leírtak alapján a posztíró mindent elkövetett,hogy védje magát. Amikor ez hasztalan, mehet a pofon, abba még soha senki nem halt bele... talán helyrebillentette volna az ellenőr hülye agyát... a MÁV meg tétlen lesz ebben az ügyben is, mint mindig...
bobek07 2009.07.17 11:25:10
@Sátán meg a Jocó:
húúú, bakker, ez tényleg sajnos így van...csak gondoljuk a közelmúlt sajnálatos történéseire és vessük össze őket. :-(
Nem kér a szponzorok felirataiból autóira a Forma-1 idei verhetetlen konstruktőre a Brawn GP. A Hondától „örökölt”, Ross Brawn által vezezett csapat autói – bár Jenson Button az eddigi hét versenyből hatot megnyert, egy versenyen pedig a második helyen végzett…..
(Mottó, utólag:Hogy irjuk azt, hogy bammeg?1. Ha ige, sz-szel és külön, ha rémakiemelő partikula, z-vel, és egybe.2. Három ponttal.) Subject: kerdes Date: Wed, 23 Feb 2005 15:03:16 +0100 From: angelday To: zsb@mail.index.hu Bela, „3 órára kell menjek a fogorvoshoz” vs…..
Pat Cortina még nyeretlen csapata a kiesés elleni körben folytatja. De ott is küzdeni fog. És a magyarok egyet már bizosan elértek: ők a szív világbajnokai, olvastuk a svájci sajtóban. A válogatott és szurkolói továbbra is főszereplők a nemzetközi médiában. A Fehéroroszország…..