Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csucsuksfc

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Csaknem minden vallás azt hirdeti, hogy ismeri és felkínálja az egyetlen lehetséges ösvényt Istenhez. Kevés dolog létezik, mely annyira gyanús, mint ez a fajta kizárólagosság. Persze, nincsenek könnyű helyzetben. A Colgate-nek elég, ha csak annyit mond: jobban védi és hatékonyabban fehéríti a…..
Csucsuksfc 2019.10.28 17:43:31
@TanBá: valoban nem lehet, Istennek hala tele vannak a templomok !
Azert is irtam, hogy bomlasztani kivano.
Nagyon sok kereszteny fobias van ma, de legyozhetetlen Krisztus tanitasa.
Csucsuksfc 2019.10.28 17:58:30
@TanBá: a hiten nincs mit vitatkozni. Meltatlan Istenhez. Kellemes estet es mely hitet kivanok !
Csucsuksfc 2019.10.28 19:25:53
@G. Nagy László: es a helyes gondolkodasmod nyilvan az amit te gondolsz :-) a hozzaszolasod csak megerosit abban, hogy igazam van, koszonom !
Futótűzként terjednek az interneten a Pedagógusok Szakszervezete Országos Ifjúsági Tagozatának kezdeményezésére létrejött tanári fizetésről szóló képek. Jómagam is szerettem volna majd valamelyik posztomban a tanári fizetésekről írni, de hamar eljött az ideje, hogy egy kicsit…..
Rétvári Bence újra nyilatkozott. Őszinte leszek, Hajnal Gabriella után nagyon keveset várok ha egy oktatással kapcsolatban lévő államtitkár/vezető szólal meg. Ami viszont most történt, az egyszerűen elképesztő! Rétvári Bence kijelentette, hogy: Nincs korszerűbb pedagógia, mint az egyházi, hiszen…..
Rengeteg autoimmun betegség van, tipusaik számának szinte se eleje, se vége. Jelenleg csak a leggyakoribbakról esik szó a legtöbb fórumon, holott a kevésbé ismert fajták ugyanúgy megnehezítik a betegek életét. A népszerű kórházsorozatoknak köszönhetően a fanatikusabb nézők, akár már ránézésre is…..
Megdöntötte a saját rekordját a köztévé híradója, és úgy beleállt a nyár talán legdebilebb ügyébe, hogy láthatóan nem hajlandóak engedni abból a rögeszméből, hogy Németországban polgárháborús állapotok uralkodnak, migránsok tombolnak az utcákon, a rendőrség tehetetlen, itt a vég. Még akkor sem, ha…..
Mindig tiszteltem Nagyapámban paraszti tudását. A föld volt a mindene. Emlékszem! Tavasszal kivitt a földre, lehajolt, kezébe vett egy markolásnyi anyaföldet, megmorzsolgatta az ujjai között és azt mondta: "Jó testes! Ideje lesz vetni!" A feles földjén kívül - vajon emlékszik még valaki erre a…..
Kinézte magának Zugló egyik legjobb iskoláját a Magyarországon méltán közismert Konstantinápolyi  Egyetemes Patriarchátus Magyarországi Ortodox Exarchátusa. Az általános iskolák nincsenek könnyű helyzetben, a KLIK kiéheztette őket az elmúlt három évben, és az abszurd törvényi szabályozás okán az…..
Zsidózás, testüregmotozás, fenyegetés, megfélemlítés: a BKV-ügy vádlottjai az előzetes durva megpróbáltatásairől beszéltek. Az ember azt gondolná, hogy amit velük megcsináltak, az csak egy börtönsorozatban fordulhat elő, de nem a való életben, pláne nem egy jogállamban.  ..
Csucsuksfc 2016.12.14 20:58:19
A cikk írásakor 43-an már visszaadták, de aki miatt tették, az éppen nem akarja visszaadni. Eszében sincs...
Csucsuksfc 2016.08.23 12:01:05
Esterházy Péter csütörtöki halála nem volt váratlan, de ezzel együtt megrázta a magyar közéletet. Az irodalmi és kulturális élet elbúcsúzott tőle, részvétet nyilvánított a politika is: Gyurcsánytól az MSZP-én és Tarlóson át Áderig. Csak Orbán Viktor nem...
Praxis Félrekezelték a kisfiamat 2016.03.29 07:56:35
Kedves Doktornők és Doktor Urak, legyenek szívesek jobban odafigyelni a szülők által felsorolt tünetekre, és nem reflexből visszautasítani minden vizsgálatot. Ha erre a magyar egészségügy mostani, lehetetlen helyzete miatt nincs pénz, legalább javasolják a szülőknek a magánlaborok szolgáltatásait…..
És akkor mindig eljön a pillanat, amikor az Orbán-kormány éppen napirenden futó, kedélyeket borzolgató botrányos intézkedését jól elmagyarázza, megvédi és elkésett visszhangként belerágja a szánkba a bértollnok hadsereg apraja-nagyja. Azt írja az ötös számú: "Dől a lé,…..
A Hírtelevízió politikát csinál. És élvezi.Múlt szombaton rendezték az MSZP nagygyűlését, amelyen a Mesterházy-beszéd közben elhangzott egy bekiabálás. (Sőt, nem is egy, de ugye csak egyet hallunk folyton.). A Hírtévé vasárnap déli híradójában leplezte le, hogy mi…..
Azért kapja a külön ügyeleti díjat, hogy ellásson, nem azért, hogy teázgasson. Vagy rosszul tudom? Nem feltétlenül akartam csatlakozni az elégedetlenkedők táborába, de a mai napig kísért annak a bizonyos napnak az emléke. Ha  baráti beszélgetések során szóba jön a…..
Csucsuksfc 2014.01.23 11:18:22
Pénteken nyújtotta be Koszorús László fideszes képviselő azt a törvényt, amely a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) hatáskörét szűkítené jelentősen. "Ha" az országgyűlés elfogadja, a hivatal nem vizsgálhatná a cégek összefonódását abban az esetben, ha a kormány úgy…..
Varánusz Tanárok az utcán 2013.10.06 11:32:29
Seprő, láthatósági mellény, itt van az ősz, itt van újra, Hoffmann Rózsa menj a búsba: utcára vonultak tegnap a tanárok. Szülőként régóta vártam érdeklődve, mikor jön el a pillanat amikor végre nem tetszenek lenyelni a mindent és a bármit szó nélkül. A héten megjött az…..
Tisztelt Világ! Sajnálattal közöljük, hogy az elmúlt két évben Önök által rólunk kitalált és terjesztett hazugságok, melyek nagyfokú tudatlanságukról árulkodnak, oly mértékben voltak károsak Magyarország számára, hogy kénytelenek vagyunk felfüggeszteni az Önökkel…..
Csucsuksfc 2012.07.10 07:47:46
@dumdidum42: apadfaszat :-)
Tisztelt Grant úr! Mi, Magyarország kormánya, a magyar emberek nevében roppant sajnálatosnak tartjuk, hogy a minap egy brüsszeli fórumon megalapozatlanul, de remélhetőleg csak a tájékozatlanságából kifolyólag kritikával illette a magyar médiahelyzetet. Szeretnénk…..
Csucsuksfc 2012.07.09 08:11:53
Csucsuksfc 2012.07.09 14:01:25
@HaKohen: nagyot mondtál, öblögessél :-)
Orbán Viktor méltó módon válaszolt az amerikai Kongresszus 50 képviselője által június végén írott levélre.  Mármint hozzá méltó módon. A képviselők alapvetően a Jobbik mindennapi antiszemita és cigányellenes kirohanásait sérelmezték, illetve hiányolták, hogy a magyar…..
Csucsuksfc 2012.07.06 08:13:08
@zsazsu4: fajta
Csucsuksfc 2012.07.06 08:14:04
@szempontpuska: megtanulhatnál értelmesen fogalmazni, ha már beírsz valahova ;-)
Tegnap az Országgyűlés megszavazta az új Büntető Törvénykönyvet, amelynek értelmében többek között szigorodnak a drogfogyasztókkal kapcsolatos jogszabályok is - ez fiatalok tömegeinek megbélyegzését eredményezi: ha pálinkát iszol, az rendben van, ha elszívsz egy spanglit,…..
Az izraeli törvényhozás, a Knesszet elnöke levélben értesítette Kövér Lászlót arról, hogy jelenléte „nem kívánatos" Jeruzsálemben, a Knesszet által szervezett Wallenberg-konferencián. Previously on Twenty-Four. Eli Wiesel Nobel-békedíjas magyar származású író szintén…..
Az elmúlt két év során a Fidesz jelentősen átalakította a magyar adórendszert. Progresszív, többkulcsos adózás helyett bevezették (a majdnem) egykulcsos szja-t, miközben a bevételkiesést új adókkal, járulékokkal és illetékekkel próbálták kompenzálni. A kormány nem titkolt…..
Csucsuksfc 2012.06.21 08:07:11
@Mad Mind: Ajvékoljál csak, mert nem etet a gazdád ;-)
A Fidesz új elmebaja szerint minden gyerek mellé, aki lóg, rendőrt állítanának; a tervezet szerint a rendőrök minden 14 év alatti gyereket vissza kell hogy kísérjenek az iskolába, aki nem megy be.  Szemünk előtt van a kép, ahogy kommandósok rontanak be a kőbányai lakótelepi…..
Csucsuksfc 2012.06.19 12:51:40
Jó napot kívánok. Én egy pékségben dolgozom napi 8 órában.Három hét táppénzre kényszerültem,és a munkáltatóm az első 15 napot nem hajlandó kifizetni.Ugyanis a jogszabály úgy szól hogy az első 15 napot a munkáltatónak kell fizetnie.Itt nem igy működik a dolog.Szabadság…..
    Cím: 2143 Kistarcsa, Semmelweis tér 1. Telefon: +36-28-507-600 E-mail: flor@florhosp.hu Web: http://www.florkorhaz.hu/     // Async Rating-Widget initialization. function RW_Async_Init(){…..