Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hellolaca

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az értéktelen egészségügyi tanácsokat osztogató weboldalaknak se szeri, se száma. A stupiditási lista élén nagy a tolongás, de egy viszonylag új versenyző nagy lendülettel tör élre: a ripost.hu Medicina rovatát szerkesztők olyan szintű dilettantizmussal írják a cikkeiket, hogy az már felveti a…..
Nincs is annál szebb, mint amikor a hazai médiaposványban egymás oldalát sáros csülökkel dögönyöző résztvevők egymást ekézik a nagy nyilvánosság előtt, és kiabálnak rá mindent a másikra a prosztó műsorkészítéstől a hazudozáson át a konkrét tolvajlásig. Az [origo]…..
Régi jó ismerősünk az "ingyenes szolgáltatást sunyiban fizetőssé teszek, aztán zsarollak" üzleti modellt követő hirdetési oldal, most jól megkapják az MTE-től. ..
Drága Homár-olvasók, örömteli ollócsattogtatással jelentem be, hogy gazdagodott a Homár kínálata: ha minden jól megy, ezentúl rendszeresen küldenek nekünk anyagokat egy friss hazai fogyasztóvédelmi magazin, a Teszt plussz újságírói. A nyár vége óta megjelenő lap mögött a…..
hellolaca 2009.12.21 07:21:36
@Hooshee: Azért van a szlovákoknál is, mert azoknak még egy önálló gondolatuk sincs, mindent csak a magyarok után csinálnak. Nézem is a WC-n hogy mikor leülök, hogy nincs-e a seggem mögött is egy eredeti szlovák. Gondoljatok csak a tokaji névre! Állítólag az is "ősi" szlovák fajta!!!