Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mallorykox

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..kényelmesebb, csak felületesen ismerni valakit, hát persze.. végülis igaz.. addig nincs felelősség az egészben.. meg hát egyszerűbb együtt nevetni valakivel, mint együtt sírni, mert az már ugye nem olyan mókás dolog és már ugye ott lehet hagyni azzal, a szöveggel, hogy…..
Azt mondják, hogy minden újszülött gyermek első mosolyából egy tündér kel életre. Nos talán én is egy vagyok. Ezen mesebeli lények egyike. Egy gyöngyöző nevetésből születtem, talán ezért tudok mindig rácsodálkozni a világra és körülöttem zajló megannyi számomra…..
Vérvirág a mesekönyvben 2009.01.05 23:08:00
Egyébként vidám ember vagyok, sokat mosolygok. Kár, hogy csak akkor van mondandóm, amikor kicsit szétesik a világ. Mikor kicsit összemegyek. Kicsit visszaesek magam mögé. Egy kis időre. Míg lehunyom a szemem egy pillanatra. Vagy mindörökre.Természetesen ez is csak írói tulkapás....
Vérvirág a mesekönyvben 2008.09.29 03:09:00
 Van egy búvóhely a fejemben. Hűvös és sötét zug, ahol úgy úszok, mint egy felhő. Felhő vagyok, amilyet az égen látni szeles napokon. Nem kell gondolnod semmire, semmi vagy, senki vagy...
Vérvirág a mesekönyvben Ha.. 2008.09.18 10:51:00
Ha valaki azt mondaná nekem, hogy ma este jön a Télapó, elhinném...
Vagy talán egy kicsit régebben kezdődött. Álmosan nyitom szemem a világra a hajnallal együtt. Valami nem olyan, mint régen. Valami belülről jövő szorongás uralja ébrenlétemet. Nem hagyja, hogy szám sarkában huncut mosoly ráncai gyűrődjenek, hogy szemememben felszabadult…..
Vérvirág a mesekönyvben Reggel 2008.09.16 12:24:00
Csak egy egyszerű reggel. Szürke, lomha fellegek úsznak odakint. Ahogy az ablak poros tükrén próbálok kinézni, mintha kicsit átlopakodnának rajta. Megülnek mellkasomon, arra késztetve, hogy még jobban magamra húzzam a takaróm lágy melegét. Nem sokáig bújhatok meg védelmében,…..
Vérvirág a mesekönyvben Anathema 2008.09.15 09:19:00
Vincent, a törékeny üvegbábú ott áll előtted. Márvány arccsontján villan a kocsma előtti lámpa halvány fénye, ahogyan mélyvörös, szinte már bíbor fürtjeit hátrasimítja arcából. Szeme szomorúan csillan az alkoholmámor kétes homálya mögött. Kérdőn nézel rá egy…..