Regisztráció Blogot indítok
Adatok
exlex

0 bejegyzést írt és 526 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon jelentős az eltérés a nők és a férfiak fizetése között. Némi javulás megfigyelhető volt a 2005-től 2014-ig tartó időszak alatt, 19-ről 17 százalékra csökkent az eltérés az azonos pozícióban dolgozók között. Ezzel egyébként jobban állunk, mint az OECD…..
Akarja a tök ezt túlspilázni, de engedtessék meg, hogy vannak olyan helyzetek, amikor egy repülőgépen nem a jófejség kategóriájába esik az információszolgáltatás, hanem az a kötelező tájékoztatás része. Hajnali 6.15-ös Wizz-gép, beszállítás rendben lezajlik, 6.05-kor ajtó bezár, keresztbe…..
exlex 2017.06.25 17:45:56
Az évkönyvek bizonyára csak azt örökítik meg, hogy 2017. június 21-én, szerdán Pesthidegkúton Orbán Viktor miniszterelnök államférfivé nevezte ki Horthy Miklós hajdani kormányzót. Holott a napnak volt egy nemzetközibb hatású eseménye is. Néhány órával korábban, 7 óra 2 perckor a világ talán legjobb,…..
exlex 2017.06.25 17:01:16
      Az utóbbi napokban több új kísérlet történt Horthy Miklós rehabilitálására. A III. kerület egyik panziója kertjében  szobrot állítottak a volt kormányzónak. Az eseményen felszólalt a Magyarok Világszövetségének elnöke is, Orbán Viktor pedig a nemzetet vezető, kivételes államférfiúnak nevezte…..
exlex 2017.06.25 16:58:50
USA (Walt Disney), 84 perc, Technicolor, angol Rendező: Walt Disney Producer: Walt Disney Gondolta  valaki, hogy Disney Hófehérkéje már 80 éves? Pedig ennyi... 1937-ben született.  A listán ez az első film, amivel kapcsolatban egészen biztos vagyok, hogy szinte mindenki látta, ezért a sztoriba…..
Most már az ajtót kellett feszegetni. Legutóbb az ajtók a másik oldalon nyíltak ki, mint ahol az utasok várták. Még jó, hogy nem zuhant ki senki a sínekre. Napi félmillió utas életével szórakozik Orbán és Tarlós. Ha ők elfordulnak a Fidesztől, Orbán az egész választást elbukhatja. Itt a Kávézóban…..
Felfüggeszti összes Dohába érkező, valamint onnan induló járatait több nagy arab légitársaság, köztük az Emirates és az Etihad Airways is. A döntés hátterében komoly diplomáciai okok vannak. A vád: Katar feltételezhetően iszlamista terrorista csoportokat támogathat - számol be róla a…..
A washingtoni Külügyminisztérium közleménye nem hagy kétséget afelől, hogy a Trump-kormányzat is a CEU mögött áll. Az Orbán-kormány adja az ártatlant, de nem kizárt, hogy Trócsányi valamilyen arcmentő húzással igyekszik kivágni a kabinetet a csávából. Magyarország szénája nem áll jól az EU-ben sem:…..
A május 4-én megrendezett fideszes lakossági fórumon történtek kapcsán beszélgetést szervezett az ELTE BTK Média tanszéke a médiában egyre gyakrabban előforduló inzultusokról. A 444.hu-s Halász Júlia fizikai bántalmazása óta már hetek teltek el, de a rendőrség végzésére még sokat kell várniuk. Azóta…..
A francia elnökválasztáson csúnyán fűbe harapott a náci tömb. A nacionalista erőkre épp annyira nem kíváncsiak Francia-honban, mint itthon. Hangzatos és hangos a gyűlölet-kampány, de mint ahogy ott, itt sem lehet mindenkit a végtelenségig hülyíteni. Az embereknek nem kellenek kerítések, elszigetelt…..
A médiaérdekeltségek elvétele volt a Spéder elleni támadás célja, de olyan intenzív és gátlástalan lett, hogy Orbán is megijedt tőle, és Mészáros Lőrinc megtudta, hogy neki médiabirodalma lesz...
Mit tesz egy újszülött fotózással foglalkozó fotós, ha lánya kiscicát kap? Nos, a képek magukért beszélnek. ..
exlex 2017.05.06 21:05:19
JogÁsz Alma a fájától 2017.05.01 00:31:06
Ki emlékszik ma már Lomnici Zoltánra, a néhai Legfelsőbb Bíróság néhai dicstelen elnökére? Kép: Index.hu Számos történetet tudnék mesélni róla, de nem teszem, mert nincs kedvem ahhoz - még egy esetleges perben sem – hogy a nevünk egy lapon szerepeljen. Éppen elég volt az a rémes két év, amelyet…..
exlex 2017.05.01 17:52:28
@Miklós Kálosi: Szerintem a kurva anyád illegitim.
exlex 2017.05.01 18:59:23
@Dr. Sándor Zsuzsa: Idióta némber.
  A mai hatalommal demokráciában lehetetlen együtt élni. Nincs alku – Magyarország, a leendő új, demokratikus Magyar Köztársaság hadd legyen boldog! Amennyire csak lehetséges. Lehet-e képzelt középről valóságos dolgokról beszélni? A Magyar Narancsban megjelent cikk tétele szerint a szemben álló…..
exlex 2017.05.01 12:08:04
A lex CEU-ról, a civil szervezetek megbélyegzéséről és a Brüsszel-ellenes kampányról kellett számot adnia Orbán Viktornak az Európai Parlamentben, ahol ismét a magyar helyzet volt a központi téma szerdán. A magyar miniszterelnök volt annyira bátor, hogy beleállt a vitába - ha…..
Lázár Úr! 31 éves megélhetési menekült vagyok, Ön szerint rabszolga.  Immár évek óta Németországban élek - távol a gyermekemtől, családomtól, barátaimtól,  otthonomtól. Terveimben szerepel egyszer hazatérni ahová tartozom, a gyökereimhez, egyre többször merengem el ezen. De aztán egyből jön a…..
exlex 2017.04.30 14:44:56
@Anna King: MIÉRT, TÉGED LESZOPNA AZ ANYÁD, TE SVÁJCI SZAR?
exlex 2017.04.30 14:50:58
@prolee: Szájbabasztam az útszéli kurva anyádat, te bolsevik patkánytetű.
exlex 2017.04.30 19:53:39
@lagermitarbeiter: Ja, a berlini karácsonyi vásár is Magyarországon volt. Idióta.
A fél ország megörült és megőrült a kormány év végi bejelentésével kapcsolatban, aminek a lényege az volt, hogy ha kellően patent leszel az ország családpolitikájába, akkor megdobnak téged egyszer 10 millió forint vissza nem térítendővel, másrészt hozzád vágnak államilag támogatott hitelt 10 millió…..
Április 29-én hallgatja meg az Európai Néppárt Orbán Viktort az utóbbi időszak eseményeivel kapcsolatban. A közvélemény azt latolgatja, hogy kizárják-e Orbánékat a Néppártból, vagy még ez előtt a saját lábukon távoznak. A miniszterelnök mindenesetre azt nyilatkozta a távozásukat firtató kérdésre,…..
Az európia konzervatívok strasbourgi frakcióvezetője jelezte, hogy Orbán Viktornak meg kell hátrálnia a Lex CEU ügyében, különben komoly retorzió jön, ebben az EPP ismer tréfát. A Közép-Európai Egyetem bezárása ellen is tüntettek világszerte a tudomány szabadságáért meghirdetett demonstrációkon. A…..
A politika nem azonos azzal a posvánnyal, amit joggal gondolunk a pártpolitikáról. A politika saját ügyeink intézése: minden olyan rendszernek ez az alapja, ami az állampolgárok részvételét értéknek tekinti. Nincs is ennél erősebb érték: a vita előre visz, a másik eltiprása visszavet. Tehát a…..
Tegyük fel, hogy a családunk kertjében van egy romos fészer. A vacsoraasztalnál felmerül, hogy kiégett a fű, ezért építessünk egy úszómedencét és egy grillpavilont, mert így majd nőni fog a zöldterület. Logikus? Nem éppen. A Fidesz-kormány viszont pont így érvel a Városligetbe tervezett új épületek…..
exlex 2016.07.07 11:36:50
@$pi$: Mindig ezt csinálta liberáltpatkányhorda. Csak adósságokból tudott osztogatni, mint az aberrált gyurcsótány idején.
exlex 2016.07.07 11:37:44
exlex 2016.07.07 12:08:58
Elbírja a keresztelőkancsót egy nő, és közben el tudja mondani a kereszteléskor elmondandó igeszakaszokat? Tud úrvacsorát adni egy nő más embereknek két szín alatt, miután elmondta a szerzési igéket? Tud tanúskodni a Feltámadottról szóval és tettel, azaz alkalmas más emberek tanítására, attól még,…..
A 77,7 milliárd forintos költségvetésű közszolgálati média honlapján több, szinte meztelen lányról szóló hírt találunk. Napjainkban egyre erősebb a bulvárosodás: a híradókban is egyre nagyobb szerepet kapnak a bulvárhírek, szinte nem is találni olyat, ahol ez nincs jelen. De vajon nem ütközik a…..
exlex 2016.06.15 17:36:17
Lehet sziszegni, hogy már megint mutyi, meg lehet sopánkodni, hogy jaj most majd a lakáslottósok lépnek le a lével és basszák át az embereket tucatszám. Valójában azonban tök mindegy. A nok (nemzeti otthonteremtési közösség) mindettől függetlenül egy újabb kísérlet valamire, ami máshol működik, de…..
exlex 2016.03.19 19:31:30
exlex 2016.03.19 23:06:56
@snorbi: Mi az a "bőbörgés", te geci?
Orbán Viktor 21. századi körülményekről beszélt az egészségügy kapcsán évértékelőjében. A szomorú valóság azonban az, hogy a magyar kórházakban borzalmas állapotok uralkodnak. A helyzet tarthatatlanságával természetesen a Fideszen belül is tisztában vannak, rendkívül…..
exlex 2016.03.17 20:55:51
exlex 2016.03.17 22:09:33
@Hóhér az utolsó barátod: Megbasztam az útszéli kurva anyádat.