Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rattenfanger

0 bejegyzést írt és 332 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen autóval vagy órával, milyen ruhában szabad megjelenni az amerikai milliárdosoknak egy-egy nagyobb társasági eseményen? Hol és mivel szabad nyaralni, ha a fárasztó hétköznapok után némi kikapcsolódásra vágynak a felső tízezer tagjai? Abban az esetben, ha még kezdő burzsuj…..
rattenfanger 2011.07.28 15:25:25
@Chaoyang: Én is ismertem kínait aki menet közben is melózott a kocsiban. Kicsit szar volt vele utazni, mert bányász volt és qrvára zavart a légkalapács és a sok alagút robbantás, de azért jó fej volt.
Mert hát mi jut az eszedbe, ha azt mondom: Dél-Korea? Harcművészetet ismerőknek a Taekwondó, emóknak a csajos együttesek, kockáknak a Starcraft, átlagembernek meg talán semmi se, vagy ha nagyon megerőltetik magukat akkor - súgok - előjöhet a Samsung-Hyundai-Daewoo triumvirátusból…..
Drága FIFA- és UEFA- (meg KOFA-)vezetők! Ugyan mi a problémájuk egy technikai eszközzel, ami a játék téves ítéleteinek nagy részét kiszűrné? Lehet, hogy Övrebö édesanyja naponta orálisan fixál titeket, hogy a pici fia folytathassan felháborító hibákkal telehintett…..
Nagy és merész vállalkozásba fogtam: Top10 összeállítást készítettem az elmúlt évszázad legjobb labdarúgóiból. Arra voltam kíváncsi, hogy hány csapat erejéig állnánk a versenyt a világválogatottal. Legnagyobb örömömre és kellemes meglepetésre azt látjuk, hogy mind a…..
Túljutottak aranylábúink a hétközi forduló megpróbáltatásain, így minden akadály elhárult a hétvégi fordulóra összpontosítás útjából. A keddi kardcsörtetésből a címvédő jött ki jobban, így lépéselőnybe kerülve készülhet a pénteki ütközetre. Következzék…..
Sokszor, és sokféleképpen utaltunk már arra, hogy a tévésorozatokból nem lehet úgy pénzt keresni, mint mondjuk a kismacskaalakú vérnyomásmérőkből vagy porcelán csikóskalapokból, mert a gyártó és a vásárló közötti út egy fokkal bonyolultabb a…..
Minden évben megfigyelhető, hogy a tavasz beköszöntével, amint kisüt a nap és a hőmérő higanyszála mondjuk 14 fok fölé kúszik, megjelennek az utcán a rövid ujjú pólós, ne adj isten pólós-rövidnadrágos fiatalok. Mai posztomban elsősorban hozzájuk szólnék, de aki nem érzi…..
Miért iszik az ember pálinkát? Hogy berúgjon. Miért zuhanyozik? Hogy lemenjen róla a kosz. És miért olvas Debreczeni Józsefet? Hogy jót mulasson egy sértett pulykakakast formázó szerző Orbán Viktor-hisztériáján. Kedvenc politikai pulykánk ezúttal sajnos csalódást okoz, mert…..
rattenfanger 2010.03.19 09:35:42
@agyvihar: Nem egy hobbit talált magának, ő maga egy hobbit.
Jól indult a hete Gerendai „Nullszaldó” Károlynak, az biztos! Hétfőn, azaz március 15-én megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjét, kedden pedig azzal keltették reggel, hogy étterme, az évek óta egyenletesen fantasztikus minőségű Costes lett az első…..
rattenfanger 2010.03.17 21:51:52
@borovi: egy srác, aki ha fellép a szigeti dzsemborin, zöldhasúakat generál ennek a furcsa arcú csilliárdosnak
Szemfényveszt-e a Milan, avagy? Kilenc fordulóval a vége előtt egy pontra jöttek fel az Interre, de meg vagyunk győződve róla, hogy ennek a végeredményt illetően kevés jelentősége lesz (tavaly, igaz, másfél hónappal korábban, a Juventus is befogta az Inter egy teljes forduló…..
 A holokauszt tagadásáról szóló törvény mellett és ellen rengeteg érv elhangzott már, nem kívánnék ebbe a sorba beállni. Csak a tényeket rögzítem. Megnéztem a forgalomban lévő középiskolás tankönyveket, pontosabban a rendelkezésemre álló 5 könyvet, valószínűsítem…..
rattenfanger 2010.03.10 21:18:48
@seahawk: Én sem tagadom (április 1 után főleg), de szerintem a következő lépés nem is lehet más, mint azt is 3 évre be kell varrni, aki nem sorolja séróból a 6 millió nevet. Természetesen címmel és postai irányítószámal.
A konteósok (a Voynich-kézirattal foglalkozó poszt kommentjeinek tanúsága szerint) igencsak kedvelik a régi kéziratok megfejtésével összefüggő feladatokat. Mai kínálatunk egy hasonlót mutat be, noha ebben az esetben nem is az írás tartalma a kérdés (ezt már nagyjából…..
Modorosblog Modoros becenevek 2010.02.26 07:00:00
Sokan kértétek, Józsi megígérte, én megírom :) Többször szóba került már, hogy a becenevek használata modoros-e, minek becézünk egyáltalán bárkit kéretlenül, miért ragaszkodik a viselője valami tök más névhez. Ezzel és a Szlengkönyvvel kapcsolatban is említette Balázs…..
rattenfanger 2010.02.26 09:46:00
@raoul_duke: Mindenkinek van. Meg Jankulovski és Litmanen is.
rattenfanger 2010.02.26 10:35:40
@Hadrian77: Alkalmas, Briket, Feladat, Szivar, Bajusz
Reklám a javából Szemvizsgálat 2010.02.24 20:54:00
Természetesen nincsenek előítéleteink, és ezt a két párt sem írjuk le egyből, de abban egyetértünk a plakátok tartalmával, hogy a szöszire és a magas srácra is ráférne az Eyelab szemészet alapos kivizsgálása.  ..
Hosszú idő után, de a tőle megszokott lendületes fegyelmezettséggel tesz újra próbára David, ezúttal a Rádió Q-val indított közös vb-történeti sorozatunk keretén belül. Aki ebből nem jött rá, hogy elsősorban világbajnoki triviákat gyűjtöttünk össze a soros David Beckham…..
rattenfanger 2010.02.22 12:54:22
@jet set: sehol sem nevezték meg a II. VH-t
rattenfanger 2010.02.22 13:04:38
@jet set: nem játszik a szerintem. Mivel nincs megnevezve a II. VH ezért jó megoldás minden.
rattenfanger 2010.02.22 13:59:03
@reader613: vagy ha az nem ér, akkor például újoncnak számít e Nyugat-Németország '54-ben? Mert az egy viszonylag sikeres újonc csapat volt akkor.
Ha jól számolom, kereken három hónapja (a King tiszteletesről szóló poszt óta) nem foglalkoztunk tisztázatlan hátterű halállal, márpedig az ilyen esetek a valódi konteósok számára olyanok, mint csipetnyi, házilag őrölt fűszerpaprika a lilahagymás, kacsazsíros házikenyérre.…..
A nyolcvanas évek italoektsön filmjeinek felejthetetlen sztárja, aki egyszerre tud barbár és vietnámi veterán lenni. Ja és megvolt neki Bo Derek. Mai sztárunk az amerikai foci tehetség és borosta báró Miles O’Keefe. Tennesse szülöttje és 1954-es évjáratú, szerencséje volt:…..
Az elmúlt tíz esztendőből melyik sikerült a legjobban a bohócliga dicső reprezentánsainak a nemzetközi porondon? A Debrecen BL-szereplése automatikusan az évtized legjobb periódusává varázsolta 2009-et vagy többre értékelhető a dekád első fele, mikor ugyancsak a Hajdúság…..
Az emberi történelem során a véres sztorik mindig fokozott közérdeklődésre tarthattak számot. Akár bevalljuk, akár nem, mi emberek híresek vagyunk arról, hogy embertársaink erőszakos halála felkelti figyelmünket, s borzongva bár, de részletek után vágyunk. Hatványozottan igaz…..
Rúgd és fuss! Coming Up 2010.01.09 09:30:00
A régi angol futball fontos figurája volt az up and coming manager, vagyis a fiatal, ambiciózus, feltörekvő edző, aki rendesen végigjárja azt a bizonyos szamárlétrát, és egy nevenincs kiscsapattól indulva egyre magasabb osztályokban kap kispadot, hogy aztán a végén a legnagyobb…..
A Sárdobáló – a jóval korábban beharangozottaknak megfelelően – az egyik nagy szabadkőműves páholy elnökével beszélgetett egy kiadósat. Íme. – A szabadkőművesség vallás? Miben hisznek a szabadkőművesek? – Nem vallás, és minden szabadkőművest…..
Ahogy azt a németektől várta az ember, gyakorlatilag tökéletes világbajnokságot rendeztek. Hibátlan szervezés, makulátlan stadionok, egészen elviselhető induló – arról már nem ők tehettek, hogy a brazilok csak neveket hoztak, az angolok még azokat sem, a portugál-holland az…..
A futballtörténelem első  ázsiai világbajnokságáról szólva nemigen kezdhetnénk mással történetünket, mint egy bizonyos Jean-Marie Faustin Goedefroid de Havelange-zsal. Ha a „mi lett volna, ha?” történelmietlen kérdésén nem is tűnődünk el, annyit bizonyosan…..