Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mézes köcsög

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Londoni kalandtúra Itt vagyok:D 2009.06.19 21:54:41
Na hali! Holnap megyek Silverstoneba megnézem élőben is ezt a kis feka Hemiltont,a Raoul felajánlotta hogy van 2 jegye az időmérőre,szóval hogy ne vesszen kárba elmegyek az egyik szlovák sráccal! Amúgy továbbra is nyomom a számítógépen a melót,azt hiszem most nekem van a…..
Az már tuti hogy többet nem szeretnék Ryanair-el repülni,kibaszott szar volt,szinte végig dobálták a gépet a légörvények és a pióta olyan leszállást nyomott azt hittem hogy zuhanunk!A hétvége azt kell hogy mondjam ismét maradandó nyomokat hagyott bennem és remélem bennetek is!:D…..
Londoni kalandtúra Gratula! 2009.03.24 23:07:51
Bocsi hogy nem jelentkeztem de nem volt netem,szóval csak a laborban tudtam elolvasni mit írtok!Akkor András te lettél az első,egyszer mindennek eljön az ideje,az én időm még odébb van remélem:D Megszervezzük a legénybúcsút kurvákkal,droggal stb... Ha balaton összejön akkor akár…..
Londoni kalandtúra már tudom 2009.03.17 20:59:12
Már tudom mi a megoldás!Menjünk a Kupiékhoz ott biztos szivessen látnak minket és táncolhatok a Sindyvel ismét:D! Ma elátkozott napom volt minden gép megállt,először számítógép,aztán a scenner,végül a gép ami faragja zirkont az is megállt egy időre:D A Raoulék meg…..
Londoni kalandtúra Hova? 2009.02.26 21:33:00
Na akkor kitartok az augusztusnál,mert akkor ezek szerint az a legesélyesebb! Arról volt szó hogy összehozzuk ezt  a kisbuszos túrát,ha mégsem sikerülne,bennem is felvetődött az hogy mi lenne ha balatonon kibérelnék egy nagy házat és akkor valahol költségkímélőbb és talán…..