Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lesifotos_szh

0 bejegyzést írt és 201 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
< E-Tanú > Mert ő BMW-s! 2017.05.30 18:23:06
Megint egy potenciális gyilkos BMW-s. Ezúttal az M5-ösön. A felvételt készítő autós alaposan elbambult, és előzés után nem ment vissza a külső sávba. Ez egyértelmű hiba. Pechére alsó hangon 160-nal érkezett egy BMW mögötte, és beállt a seggébe. Ezt azonnal észlelte, de lehetősége sem volt sávot…..
(Frissítve 2017 márciusában) Az alábbi posztban megpróbálok összeszedni pár hasznos tippet, elsősorban turistáknak, akik több napra érkeznek és bérletvásárláson gondolkodnak. Árak Az aktuális árlista az Storstockholms Lokaltrafik (SL) honlapján érhető el, de szemezgetek a most aktuális árakból…..
lesifotos_szh 2017.03.27 17:27:42
Én arra tippelnék, hogy a segélyhívós operátoroknak valamiféle protokoll szerint kell az adatokat felvenniük, nem a saját heppjük a sok kérdés, és az, hogy akár többször is visszakérdeznek, de mivel Tamás mérgelődő levele nem az első a témában, most már megkérdezzük a bonyolultan semmitmondó…..
Az egyik mai Híradóban a szilveszteri, kölni erőszakos eseményekről igyekezett még egy bőrt lehúzni a köztévé, csak éppen a fenti videóval elég nagy lukra futottak. (A teljes anyag itt látható, screenshotoljuk is, hátha belenyúlnak.) A videó valóban megrázó képsorokat mutat, csak éppen nem…..
lesifotos_szh 2016.01.12 17:31:56
@nomolesztiren: Nem, nincs "anyag bőven" erről az esetről. Csak a tűzijátékos videókat nyomatják meg olyan felvételeket, amikről már mind kiderült, hogy máshol, máskor készültek.
Egykoron London és Manhattan riválisának szánták, mára kiderült, hogy ebből nem csak hogy semmi nem lesz, de alighanem minden idők egyik legnagyobb pénzkidobását jelenti Moszkva épülő és alighanem soha el nem készülő pénzügyi központja. (fotó: Konstantin Salomatin / Business…..
Megjöttek az olcsó jegyek őszre, legfőbb ideje, hogy kiszámoljuk, a lehető legügyesebb szervezéssel mennyiből lehet megjárni kedvenc nagyvárosainkat. Párezres repjegy most végre Londonba is van, fapados reptéri transzfer és olcsó szálloda is megoldható, csak ezeket kell…..
lesifotos_szh 2014.08.05 19:39:10
@Kritizálom aA. Marhaságokat: Teljesen jogos! Plusz egy utazásos blog lehetőleg ne adjon tanácsokat ahhoz, hogy még többen nézzenek parazitaként a magyarokra. Lásd: "papíron három felnőtt, vagy két felnőtt és két gyerek mehet be egy szobába. (Igen, csináltuk már azt is, hogy négy felnőtt volt, de működik. Bunkóság vagy sem, foglalni 2+2-re kell, hogy legyen mindenkinek ágynemű.)"

Ilyen alapon ne reklamáljatok, ha csak egy ágyneműt kaptok négy ágyra, mert az előző szálláshelyeken biztosan loptatok magatoknak, hiszen magyarok vagytok. És még röhögve hozzáteszik, hogy "Bunkóság, vagy nem..:"
Az ötvenes évek pin-up lányainak stílusában fotózza modelljeit Jaroslav Wieczorkiewicz. A fotóművész nem használ semmilyen varázslatot, egyszerűen csak tejjel locsolja le modelljeit, így készültek ezek a fantasztikus képek is. Azon persze rögtön az elején el lehet gondolkodni…..
"Napok óta részeg a magyar lottónyertes" - írtuk meg mi is a Blikk nyomán tegnap, mint ahogy a teljes magyar sajtó is (Origo, Hír24, Kapospont, Dehir, Propeller, 444, RTL Klub, stb.), pedig az infó forrása csak egy jókedvű tréfamester volt, aki viccből mondta, hogy a nyertes részegen…..
Ma reggel lezártam a közönségszavazást, így előállt a végleges sorrend a Gourmet Fesztivál legjobb desszertjéről. És ahogy ígértem, közzéteszem a nyertes receptjét is!A dolog legfőbb tanulsága, hogy az újragondolos nem egy szitokszó, ha kell profizmussal és kreativitással…..
lesifotos_szh 2013.06.16 09:30:20
@világevő: Pont ez a válasz érkezik akkor is, amikor a divattervezők két 40 megatonnás atombombát fonnak bele a modell hajába, a testére meg vasszögekből, birkabélből és kibelezett tengerimalacokból álló kompozíciót alkotnak, amit lila lakkal fújnak le.

Akinek nem tetszik, az csakis valami maradi, szemellenzős f*sz lehet.
Manapság sokan hiszik úgy, hogy utazni drága mulatság.Ha szívesebben térsz be egy utazási irodába, hogy szervezett útra befizess, azután elmenj egy zsúfolt úticélra, zsúfolt buszokkal, ahol halálra unod magad napokig, akkor valóban előfordulhat, hogy kidobott pénznek és elvesztegetett időnek…..
lesifotos_szh 2013.05.26 12:57:48
Nem feltétlenül csak a fapadosok honlapját kell nézni, vannak olyan akciók, amikor külső cégtől kapsz olyan ajánlatot, hogy leesik az állad. Vagy éppen a "nagyok" akcióznak.

Az általam használt gyűjtőoldal a
www.felhokfelett.hu/ , ahol a Pelikán repjegyárai mellett autóbérlés, szálláskereső is van. Fontos, hogy ha beesel egy szállodába, akkor ott brutálisan magas árat kapsz listaárként. Ellenben ha korábban a neten foglaltál, akkor a félár szinte minimum, de jóval kedvezőbb csomagokat is találhatsz.

Az autóbérléstől még sok magyar fél, pedig nem egy rossz dolog. Az autót sem feltétlenül ott kell leadnod, ahol felvetted.

A kevés poggyásszal utazóktól viszont egyet kérek, ne tegyék azt, hogy egyetlen ruhát visznek magukkal. Múltkor egy ilyen mentalitással utazó fiatalember mellett utaztam két órát. Nevetve mondta, hogy spórolt a csomagon és nem vitt ruhát, négy nap alatt úgysem lesz semmi baja. Aztán elmesélte mennyi helyen járt, milyen meleg volt és hogy meg is ázott. Ha nem mondja, akkor is éreztem volna... :I
lesifotos_szh 2013.05.26 13:15:30
@Altaïr: Így van, de azért helyi fizetőeszköz is legyen valamennyi az embernél. Nemrégiben volt egy esetem magyarokkal, akik Londonba mentek és csak magyar forintot vittek magukkal (értsd: bankkártyát sem). A taxis nem akarta elfogadni a forintot, beváltani meg nem tudták, valami rejtélyes oknál fogva...
Szombaton délután átvonult a budapesti belvároson az utolsó Critical Mass. Már az újpesti rakparti gyülekezőnél látszott, hogy nagyon sokan, több tízezren gyűltek össze, hogy végigtekerjék a 16 kilométeres távot, amely Petőfi híd - budai alsó rakpart - Halász utca - Fő utca…..
lesifotos_szh 2013.04.21 23:13:45
@hpty: Én hetente többször látom, mi történik egy-egy balesetnél azokkal, akik bekötik magukat és mi történik azokkal, akik nem. A törpöm sem akar meggyőzni téged, csak egy apró tény: én mindig bekötöm magam.

Egyébként meg ha nem egyedül ülsz a kocsidban, akkor mások életét is veszélyezteted, hiszen egy borulásnál a csapongó tested komoly sérülést tud okozni az utastársadnak.

Ajánlom figyelmedbe a keretes részt és a videókat:

www.nyugat.hu/tartalom/cikk/szigorodo_kozlekedesi_szabalyok
Autójával árokba csúszott naiv ügyfél ijedtében magára hívta a mentőket, aztán meglepődött, hogy a velük érkező rendőrök addig nem hagyják békén, amíg alá nem írja a jegyzőkönyvet. Erre a kórházban került végül sor, amikor a vizsgálatok közben és után a folyamatos…..
lesifotos_szh 2013.01.29 09:35:12
@平八: :)
Időnként kimozdulhatnál a monitorod elől, önjelölt agyturkász.

A munkám során naponta találkozom balesetekkel. És látom, hogy a helyszínelő rendőröknek is miken kell átmenniük, amikor az önjelölt Schumacherek leszabnak az útról és rommá törik az autójukat.

-Csak néhány példa: szarvas ugrott a kocsi elé (a hülyét nem zavarja, hogy a hóban, vagy a sárban egyetlen csapa nincs kilométeres körzetben)

-Egy rejtélyes fekete autó nekiment hátulról, majd elhajtott

-Bekötött a kormány (aztán persze fizetheti a műszaki szakértő díját is)

-Elvesztette az eszméletét a baleset előtt (cáfolni nem lehet, de nagyon átlátszó)

Stb.

Aztán jönnek a színjátékok, a teátrális jelenetek, amivel egy újszülöttet át lehet vágni, de egy olyan rendőrt, aki naponta találkozik ilyenekkel, már kevésbé.

Mindezt ki lehetne váltani azzal, hogy igen, nem figyeltem, vagy elvesztettem az uralmamat a jármű felett és ez van. De nem, mindenképpen valami, vagy valaki másra kell fogni az esetet.

Úgyhogy köszönöm jellemzésedet, hogy retardált, életképtelen fasz vagyok. :) Bizony, neked is másra kell fognod a saját értetlenkedésedet :D

És megnyugtatlak, hat balesetem volt (egyikben sem én voltam a ludas, mindegyikben volt második, vagy harmadik fél, nem csak szellembarát) és nem egy súlyos balesetnél segédkeztem, amíg kiért a segítség. Ha kérsz, még linket is adok ezekhez, hogy ne gondold, csak a szám jár.

És pont a posztban is ecsetelt hiszti miatt értékelem azokat, akik egy baleset okozása után kiszállnak és elismerik, hogy ők hibáztak. Nem olyan nehéz ez. Csak egy kis intelligencia kell hozzá.
lesifotos_szh 2013.01.29 22:26:31
@平八: Kérlek áruld el, hogyan kerüljem el, hogy álló helyzetben, lámpánál hátulról belém hajtson valaki? (két különböző alkalommal is összetörték így az autómat) Segíthetsz abban is, hogy az előttem megpördülő autó miatti vészfékezés után hogyan kerüljem el, hogy ne hajtson belém a mögöttem haladó? Esetleg adj tanácsot, te hogyan oldanád meg azt a szituációt, amikor a kétsávos úton kamion előz kamiont a kanyarban, veled szemben? (Én fék nélkül húztam le az útról a kocsit, hogy ne menjenek át felettem a monstrumok). Stb. Aki sokat közlekedik, azzal történhet ilyesmi.

Ezt a cikket pedig ajánlom szíves figyelmedbe. Másfél órája történt ez a baleset és a kereszteződésen átszabó hölgy nem ismerte el a felelősségét, szerinte a védett útvonalon közlekedő a hibás. Miért? Mert csak.

www.nyugat.hu/tartalom/cikk/gyalogost_sodort_el_megpordulo_vw

(Ott voltam, szóval ha kérdésed van, csak bátran! :) )
Nem olvastam a törvény szövegét, hiszen még hatályba sem lépett, de a hír így szól: Az új szabályozás szerint a pártok kampányidőszakban a sajtóban csak a közmédiában és a nyomtatott lapokban hirdethetnek, kereskedelmi tévékben és internetes lapokban…..
Subba Subba Pronyó 2012.10.27 17:28:31
..
lesifotos_szh 2012.11.04 23:11:25
@papugaja: Sandy után itt egy sátor...
Subba Szemét pilóták 2012.11.02 16:50:21
Belealvós: Saját arcába belehányós: ..
lesifotos_szh 2012.11.04 22:25:47
@Rodolfo63: Persze, persze, bealvós pilóta, meg spontán felvétel, mi?

Mindent azért nem kell beszopni. Egy sokkos ember nem tartja célon a kamerát és nem "alibiből rázza", a feszkókeltés kedvéért.

Ez egy mezei megrendezett videó.
hogyvolt Grimm 1x18 - Vadászidény 2012.10.27 12:00:00
Az idézet a Vasjankóból származik, gondolom, a vadászkopók miatt került ide. A nyitóképből kiderül, hogy Nick folytatja az ősök hagyományát: saját tapasztalatait ő is lerajzolja-megírja a sárga lapú könyvekbe, méghozzá válogatott kifejezésekkel, olyat például nem vet…..
Néhány ponton tényleg enyhítettek, csökkentek a bírságok is, de az autósok mégsem lehetnek nyugodtak. Új veszély leselkedik rájuk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Általában ritkán írok magyar reklámokról, de most több okból is kivételt teszek. Az első, hogy kifejezzem elismerésem annak a csapatnak – élén Sós Bálinttal – akik múlt héten a cannes-i Young Director Awards versenyen harmadik helyezést értek el. A második apropó pedig maga…..
lesifotos_szh 2012.06.27 13:30:19
@bbwftw: A környezet sokszor szemet huny a bántalmazások felett. Nem az én dolgom, oldják meg maguk. A vert nőknek pedig sokszor külső segítség kell ahhoz, hogy lépjenek. Sokuk azt gondolja, hogy ha a szomszéd sem szól, pedig tudja, hogy a foltok nem eséstől vannak, akkor ő is egyetért azzal, hogy a nőnek (esetenként férfinak) bűnhődnie kell, tehát ez így normális.

Nehéz egy akaratgyenge ember fejével gondolkozni, de meg kell próbálni. Én azt sem értem, miért marad valaki olyan mellett, aki már kétszer megverte. Mégis sokan vannak, akik agyonverésükig kitartanak a párjuk mellett.

Én múltkor megkérdeztem a feleségemet, mit tenne, ha jól elverném. Hát, ő hozná a nagy kést és álmomban átvágná a torkomat. Szóval asszonyverés itthon törölve.
A brit rendőrség videofelvétellel keresi azt a nőt, aki megütött és megrúgott egy idősebb férfit, aki kerékpárján közlekdeve lassította az egyébként meglehetősen gyér forgalmat Gloucestershire egyik mellékútján. A helyi sajtóban azóta nindzsa nőként emlegetett támadó a…..
lesifotos_szh 2012.05.15 14:03:32
Meglepetésként érhette azokat, akik rendszeresen tanulmányozzák a költségvetés helyzetét, hogy a megszokott siralmas adatok helyett, ezúttal a büdzsé 290 milliárd forintos többlettel zárt. Ez mintegy 210 milliárd forinttal több, mint tavaly áprilisban - ami több mint meglepő. Az…..
lesifotos_szh 2012.05.09 09:37:32
@_zulu_: csak a bevezetőt olvasta :)
Forgatások során jártam már félig lebuldózerezett házakban, elhagyott kórházakban, omladozó alagutakban...de attól a helytől, ahová nemrég, az amerikai forgatásunk során látogattunk el, hát attól még most is borsózik a hátam. Bejutottunk a világ egyik legbizarrabb…..