Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szucsok

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanyavilág Itt a segítség! 2010.09.17 13:50:00
Mostantól mindenki felbérelhet egy tanyasegédet, aki boldogan segít a tanyát rendben tartani. Így több idő marad az olyan mókásabb dolgokra, mint a tanyalottó és a khm... szomszéd látogatás :)A tanyasegéd 7 napig marad a tanyádon és igazi napszámosként viselkedik: boldogan ültet…..
….előszőr is a lényeg – A SAS LESZÁLLT!  Azaz rendben befutottunk Bamakoba, olyannyira rendben hogy ötkor már a szállodai medencében henyéltünk sörök társaságában.  De térjünk vissza Diémá-ba. Megfejtődött a francia hölgy – English lady…..
Tegnap késő este elkészültünk a matricázással. Közel 100 négyzetméter. Nem volt egyszerű. Akárcsak tavaly, most is Nagy "Four Finger" Miki (DB Team) és barátai, kollégái segitettek, hogy szépen ruhában induljon útnak a járgány. Köszönet érte!Később még teszek fel…..
RETTENTŐEN szégyellem is magam amiatt hogy a fenti jóságokból nem vehetem ki a részemet. Ehelyett igyekszünk majd tartalommal megtölteni az előttünk álló két hetet, valamint eleget tenni az "UTASELLÁTÓ" missziónak, nomeg enni-inni-pihenni.Hű de szép terv. Ha csak a fele…..