Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LacykA

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eltelt már annyi idő hogy az új képességek értéke előjöjjön és az egyikről kiderült mennyire jó. Toronymagasan a legjobb, a leghasználhatóbb és az egyetlen mely nélkülözhetetlen: a Hatodik érzék!         Mit csinál ez tulajdonképpen? Egy kis…..
Látom, sokan várják már türelmetlenül a játék indulását. Ezzel én is így vagyok, de a körülmények továbbra is rendesen beleszólnak. Reálisan június 15 után lesz időm komolyabban foglalkozni vele, igaz, akkor várhatóan pár hét alatt meglesznek a végső szükséges…..
LacykA 2009.05.22 05:38:39
Ami jelenleg tudható Zandagortékról: Péntek este (március 20) megérkeznek. Minthogy az Androméda-galaxis pozíciója hozzávetőleg É 661 478, Ny 413 337, valahonnan észak-északnyugatról várható a támadás. Érdemes tehát arrafelé szondákat állomásoztatni. Több flottával…..
Még hiányosan bár, de megnyílt a lehetőség szövetségek létrehozására. Röviden úgy néz ki a dolog, hogy akárhány szövetség lehet, egy szövetségnek akárhány tagja, viszont egy ember csak egy szövetségbe tartozhat. A szövetségnek van egy alapítója és a tagjai. A tagok…..
Érdemes nekiállni hírszerző központokat építeni, mert mostantól működnek is. Minden ilyen intézmény 100 ügynöknek ad helyet, és körönként 10-et képez ki. A bolygó adatai közt az ügynökök száma ezt jelzi: az első szám mutatja, hogy hány ügynökünk van, a második, hogy…..
Többekben felmerült már, hogy miért lehet gombával annyi embert jól lakatni, miközben a pandákat már két húsüzem kiírtja. És hogy miért nincs nyúlpaprikás. Az egyes fajok hasznosítása közti különbségek alapvető oka a táplálékláncban elfoglalt helyük és a méretük. Az…..