Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Olween

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Joe aggódott, hogy a fura ízű ásványvízébe valami olyan anyag került, amit jobb lenne ha nem inna meg, hát bátran a Coca-Cola ügyfélszolgálatához fordult és meglepődött: hosszas várakozás és anyázás helyett panaszkezelést kapott.Nem tudom, hogy a Homár valódi célja…..
És közben persze a legviccesebb is. De tényleg nagyon gusztustalan, így kérem, hogy csak az olvasson tovább, aki felkészült a pornográf nyelvezet legmélyebb bugyraira. Ma úgy tűnik, az ízléstelenség napja van. Az üzenetet a goldengate.hu pornóoldal küldte a regisztrált…..
E heti pechvogelünk Péter, aki bedőlt a reklámnak, így valami leírhatatlanul gusztustalan habot nyomott a torkába. Az eredmény: azért nem horkolt, mert hányt helyette. A Homárnak kifejezetten tetszik a szer hatásmechanizmusa, miszerint a horkoló embert gusztustalanná teszi önmaga…..
A turizmus világméretű pangásának idején mi sem logikusabb, mint a fizető utasokkal parasztkodni. Nincs Megadva vérfagyasztó római kalandjai alant.Állunk egy barátommal vasárnap este a Wizz Air légi társaság Rómából Budapestre tartó járatán, várjuk, hogy Élelmes apuka és…..
Az online fizetés hibájából naív ügyfelünk megkapta azt, amit nem kért és hiába várja azt, amiért szintén fizetett. A reklamációs leveire választ nem érkezik, és most tanácstalan, hova is kéne fordulnia.Történetem még tavaly kezdődik, december 17-én. Ez bizonyos cég hiteles…..