Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toddzos

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felgyűlt a sok ki nem vett szabadság, elfogyott az év, szögre akasztom hát a billentyűzetet. Ma még fáért mentünk, s mivel a Kati 190-esének és a foltos állólámpás Mercinek sem elég nagy az utastere, ezért elővettük a tökéletes karácsonyfa-bevásárló autót, a Bianchit.…..
És akkor hogy helyre álljon az egyensúly, egy lányszopat-fiúszív, főnyeremény reggeli-készítő, ám hazudós lánnyal, egy őskommentelő tollából.A kép innenSzia Szakítós!A történet úgy kezdődött, hogy két teljesen reménytelen udvarlás után(Tündérmanócska és Csácsika,…..
toddzos 2009.02.12 14:00:16
1
A szerelmet mindig megölik az olyan apró részletek, mint a fül, a hát, az orr vagy a test maga. A történet időbeni átfutása 3 hónap. Megismerkedtem Imrével. Elbaszott egy neve van gondoltam. És akkor még nem tudtam a vezetéknevét: Lukas. Lukas Imre. Így hívták. Vagy legalábbis…..
toddzos 2009.02.06 14:00:26
Van egy-két kamuszagú rész a sztoriban, főleg ez az újságos majomkodás, de ki tudja, egy újságban mit meg nem engedhet magának az ember. Persze tanulság is van sok, hajrá.Peti, az öltönyös Kedveseim! Több, mint fél éve olvasom a blogot, és szinte minden másodikból magamra…..
16306 karakteres történet, soha ilyen hosszú történet nem jelent meg még a szakítósblogon. Ha a bánatot leütésszámban lehetne mérni, akkor ő lenne a világ legbánatosabb embere. Bevallom, nem is értem a végére. Ha valaki megtudja, mi történik az értelmiségi családból…..
toddzos 2009.01.27 14:48:19
@mashbp: kaméleon-e?
toddzos 2009.01.27 14:52:04
@petya a barátságos :): azér' én is elkapnám egy kanyarra. mint a lopott biciklit... :-)

megkapná a vitaminokat mindenhová!
toddzos 2009.01.27 14:53:08
Délutáni rövid, kemény tini csaj, rimánkodó kamaszfiú, és egy winter ninja.A kép innenSziasztok,ez nem egy hosszú történet. Tényleg fiatalok voltunk. Mondjuk én most sem vagyok idős, 17 vagyok most a srác 19. Kb 2 éve történt ez az egész.Áprilisban érdekes telefonhívást…..
toddzos 2009.01.23 14:12:44
"Tibor az újkori magyar polgár archetípusa. Ami különlegessé teszi az az, hogy munkáinak során sok emberrel kerül kapcsolatba, veleszületett nyitottságának, igazságérzetének, rendkívüli megfigyelőképességének köszönhetően hozzávetőleg 100 szociológus ismeretével…..
Baszkikák, nem sokáig bírtátok, mi! Kedvenc rovatotokkal jelentkezünk, és ezúttal a bennetek rejlő köcsögnek igazi különlegességgel készültünk. Iwiw válogatás is lesz majd, de először a SiWiW-vel kell megbírkóznotok. 18 éven aluliak, jóérzésű internetezők ne klikkeljenek…..
toddzos 2009.01.23 09:06:29
5
Az instant kávé szar. A kép innenKedves szakítósok!Egy cirka 5 évvel ezelőtt történt kis sztorit osztanék meg a nagyérdeművel,melynek a fiúszív,lányszív,fiúszopat,lányszopat-ot adnám.Még hamvas ifjúleány koromban a sors - vagy mondhatjuk egy túlbuzgó barátnő kezének…..
A következő olvasói levél egy olyan jelenségről szól, ami jogosan vált ki ellenérzéseket a hölgyekből: jó néhány párkapcsolatban tengődő férfi vadászik a netes társkeresőkön újabb áldozatok után. Egyik sem vallja be a kezdetek kezdetén, hogy nem főállású asszonyt…..
toddzos 2009.01.21 13:01:00
toddzos 2009.01.21 13:01:53
Hát ez gyorsan ment. Vasárnapról hétfőre virradóra posztoltunk be egy beszámolót arról, hogy az Aréna Pláza Cserépváros nevű boltjában állítólag megkattant az eladónő, és iszonyú trágár szavakat köpködve kitessékelt egy vevőt, amit egy rakás vásárló figyelt…..
toddzos 2009.01.20 17:55:50
@erosnegyes: hát, khmmm... azé' blokkolnék egyet-kettőt

a térdelés a minimum...
Ilyen egy jó randi: társas, fürdés, majd lány el, és alvás.A kép innenÜdv Mindenkinek! Sok érdekes esetet olvasok itt nálatok, ami jobban leköt, mint a munkám, úgyhogy gondoltam én is hozzájárulok a "szakirodalomhoz" a saját megvezettetésem…..
toddzos 2009.01.20 14:18:33
@TuskóHopkins: lúf@szt. telefont kapott a picsa, hogy valalmi kanos menő HMCS fasz@t be lehet kapni, ezért rohant el az MNK
Bár abszolút értelemben nem versenyezhet a két 7 négyzetméteresünkkel (a pesterzsébetivel és a Krisztina körútival), de azért ez a lakás is tud valamit. 1 + 1 fél szoba 11 négyzetméteren! Tavaly óta a félszoba minimum 8 nm, a szoba pedig már korábban is 12 négyzetmétertől…..
Ha nem is dőlt meg, meginogni látszik annak az erzsébeti lakásnak az elsősége, amely közel két hónapja Urbanista-rekorder a budapesti mikroingatlan-piacon. A trónkövetelő szintén hét négyzetméteres, a Krisztina körúton található, és teljesen rendben van, kifejezetten jól karban…..
toddzos 2009.01.19 12:40:42
Hosszú történet a vidéki egyetemek, fülledt kollégiumi szobák, zötykölődő volánbuszok, és az egymásnál felejtett jegyzetek világából. A kommentekben lehet MPG-zni. UPDATE: A posztok utólag módosítottuk a tulajdonnevek (kereszt-, településnevek) szintjén az érintettek…..
Fake? Nem-fake? Tényleg van ilyen lista?A kép innenSziasztok!Kérem az email címem ne kerüljön sehová az oldara. KösziA történetem:Sziasztok!Nagyon sokáig hezitáltam, hogy megírjam-e ezt a történetet.Ennek oka, hogy eléggé letörte a férfiasságomat, viszont kíváncsilennék…..
Rákaptatok a La Fontaineségre: Azt hiszem a tanulság elég világos: időben fel kell ismerni és jó messze el kell kerülni az ilyen "lebeszélem rólad a bugyidat"-típusú pasikat :DA kép innenSziasztok! Jópár éve történt, hogy egy internetes társkereső oldalon…..
Mai mondat: A házukban ugyanis közös cserépkályha fűtötte az ő és az anyjáék szobáját, a kályha körül pedig 15-20 centis távolságban nem volt fal, úgyhogy egy légtérben volt az egész család (a húga a barátjánál lakott, de eredetileg közös volt a szobájuk).  A kép…..
Egy félig sem komolyan veendő levél arról, hogy manapság mi visz rá egy ártatlan és fiatal női lelket arra, hogy felfedezze a netes társkeresés néha igen posványos lápját...Marhára utálom, ha szinglinek neveznek. Utálom már ezt a szót, mert úgy tudják mondani a kolleganőim -…..
toddzos 2009.01.14 15:52:35