Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beeblebrox

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Vigyázó szemetek 2006.11.11 00:00:00
Titkos kajánsággal veszem meg az ÉS-t az MTV ostroma óta minden héten. Na, talán majd most, gondolom mindig, de úgy látszik, hiába várok. Arra tudniillik, hogy György Péter még egyszer leírja szépen, szóról szóra ugyanazt, amit a párizsi négerlázadásról. ...az autókat…..
w Rágd a szájat, elvtárs! 2006.11.07 19:48:00
Bulvár, eh? Felszínesség meg egyszerűsítés? Vannak jó elvtársak sokan, akiknek tele van már a tökük az egyrészt-másrészttel. Az egykutyázással meg az ojjektivitás báránybőrébe bújtatott reakcióval. Íme egy olvasói észrevétel a Népszabadságból. Igaz, hogy szombati, de…..
beeblebrox 2006.11.07 21:57:06
Ezen a héten indul a Szombat esti láz második szezonja, és ezt a jeles eseményt mi mással ünnepelhette volna meg a bulvármédia, mint hogy nyilvánosan levágják Stohl András haját, és az egész procedúrát a címlapokra teszik. (Remélem, a Tv2 ezúttal ráérez a trendekre, és Viva…..
Hogy miért ér meg harmincmilliót a Tv2-nek, hogy bemutassa Zalatnay Cinit, ahogy kicipeli a melleit a börtönből? Hogy a Napló stábja miért forgat ezúttal szemétgyűjtésre, patkolódíj-fizetésre, vagy kutyaszar-lapátolásra buzdító propagandafilm helyett jópofa reklámot a magyar…..