Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az utolsó balti Hering

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos valami makacs szennyeződés vagy vudu átok, esetleg pókcsalád telepedett a hordozható számítógépbe, azért mindig az alaplapnál jelentkezik a hiba. Veronika számítógépében állítólag lassan mindent kicserélnek, mégsem lehet pár hétnél tovább használni, a pénzt vagy…..
Hisztérikus turisztikai gyöngyszemre lelt dwd a tüdőbe kerülő por és a posztkommunista rothadás szerelmeseinek. Lehet menni Trabanttal a város körül, potom harmincezerért. Ebben már benne van az idegenvezető, de a végén nem lehet se disznóval megetetni, se felgyújtva domboldalról…..
Pikáns! Ádám azzal kereste meg a Homárt, hogy kábelszolgáltatója műsorlopással vádolja, mert a kábelszekrényben az ő végződésénél a szűrő drágább díjcsomagot engedélyez, mint amire előfizetett. Ádám állítja, ő nem buherált, hanem hónapokkal korábban díjcsomagot…..
A maistream reklámot mindenki ismeri, pedig a B, C és D kategóriában néha sokkal mellbevágóbb és szórakoztatóbb cuccokkal lehet találkozni Y. például egy online antikváriumtól kapta az alanti körlevelet. Legfeljebb pár tucat címzettje lehet, pedig egy ilyen ambíciózus szöveg…..
Papica egy olyan vásárló, aki perverz módon használja is a túrafelszerelés-boltokban vett cuccokat. Vagyis mondjuk vizes fűben gyalogol egy vízálló bakancsban. Vagy esőkabátban túrázik az esőben. Az ilyen vásárlót el kéne pusztítani! Papicát kiborította, hogy amit…..
Kicsit mintha túlreagálta volna a Volán a lenti esetet. Az utas nem talált egy igazolást, amit később határidőn belül bemutatott, sőt a pofátlan plusz díjakat is befizette, majd megnyugodott, de hiába: 15 hónappal az eset után a lakásán jelentek meg a kedvesen kigyúrt behajtó…..
Az utolsó balti Hering 2009.06.22 23:29:12
@Kandras: nem kell minden vonalra külön bérlet, hanem a leghosszabb kilóméterszámúra kell kérni a bérletet és elméletileg az jó a többire is, és elméletileg a távolsági bérlet nem cska közvetlen járatokra hanem sátszállásra is alkalmas.
Polo belefáradt a kavarásba, ami az új tévéje körül ment és mivel még 8 napon belül volt, szerette volna visszaküldeni. Ám a kereskedő szerint a készülék "össze-vissza van csikargatva, mocskos és még hiányzik a garancia papír",  tehát eladhatatlan. Polo ezzel nem…..
Az utolsó balti Hering 2009.06.17 02:21:05
@DaM: Najah én sem csalódtame eddig az edigitalban, azt kaptam amit rendeltem akkora amikorra rendeltem.
Gondolom hosszútávon ez a magatartás kifizetődöbb, már elég csak a játékelméletre gondolnunk.
Tv-t mondjuk pár éve már csak a rokonoknál láttam, úgyhogy 170et tuti nem költenék rá, de mindenkinek szíve joga arra költeni amire csak akar.
A fogyasztóvédők meg nem tudom mennyire képesek hatni, nem hinném hogy túl erélyesek ha a fogyasztót kell védeni.
Nem példa nélküli Csilla története, egyszer már írtunk a győrben munkálkodó álrovairtókról, most azonban az ország másik felében, Miskolcon bukkantak fel gyanúsan hasonló körülmények között. Székhelyáthelyezés történt, esetleg csak másolják a mestert? Egy panelházban…..
Ritka szerencsésen estek egybe az akciók csütörtökön, egyszerre árulták a fanszőrzetes csirkecombot és a zöld pörkölthúst. Aki a harmadik specialitásra is kiváncsi, alant kielégítheti a vágyait, ott olvasható Kis Balázs vonatkozó levele is.Kedves környékbeli Barátaim,…..
BaLee a bevált helyről rendelt dvd-ket, de ezúttal sajnos nem azt kapta, amiért fizetett. A kézbesítés óta hiába próbálja elérni a online boltot, az üzemeltetői úgy látszik csak a megrendelésekkel foglalkoznak, a reklamáció már nem jut el hozzájuk. Gondolom pár embernek…..
Mikolt szerette volna melepni az öccsét egy wellness hétvégével, ám a telefonon ajánlott Panoráma Wellness Apartman Hotel nem várt meglepetéseket tartogatott: a kedvezményhez kötelező előadás is járt volna, amit sajnos ezt először elfelejtettek megemlíteni.A vizsgaidőszak…..
Az utolsó balti Hering 2009.01.27 21:29:44
@ColT: Erről az jut eszembe amikor nemrég regionális gazdaságtanon az új hordozható dvd lejátszómat teszteltem...:D
Amúgy meg az ilyen suttyó-marketingeléssel többet ártanak mint használnak
UFF
Ember embernek nemhogy farkasa, de a Zuschlag Jánosa, a társadalom eresztékei recsegnek-ropognak, és mindennek tetejébe mindenki csúnyán beszél. Például a buszsofőr az utasokkal. Gábor döbbent beszámolója alant. Ma ismét megerősödött azon elhatározásom, hogy amint lehetőségem…..
Az utolsó balti Hering 2009.01.23 01:23:30
Az utolsó balti Hering 2009.01.23 02:07:17
@megélhetési sünöző - a nickem nem EDE, ez FONTOS!: Én általában udvariasan hallgatok, de ha a gondolatokkal ölni lehetne...
Gábor kétségbeesett, mert úgy érzi bármit is tesz, a Capital Partners minden áron el akar neki adni valamit, amire neki semmi szüksége. Tanácstalanságában hozzánk fordult és bár nem akar a hatóságokhoz fordulni, ha másképp nem megy, úgyis az lesz a vége.Most már naponta zaklat…..
Az utolsó balti Hering 2009.01.20 13:49:41
@hiszti: mond azt hogy már megtértél egy fél éve, nekem mindig bejön
A joghurt, a mustár és a zsebkendő után a medvesajt is lesoványodott, a kerek dobozban már csak lötyögnek a régen szorosan egymáshoz feszülő ömlesztett falatok.A polcról levéve nem fog gyanút az ember, miért lötyög a beltartalom, de kibontás után jön a meglepetés.. Az egyes…..
Az utolsó balti Hering 2009.01.19 18:26:22
@Nelson Mandula: és boldogok a heringek, mert övék az mennyek országa"
mondá Názáreti Blájen
 A nagy leárazások idején megszaporodtak a kamu árcímkék is, Vera egy ilyenbe futott bele a Mangóban. Az akciós kabát eredeti árát megemelték, hogy ne sokat bukjanak az árengedményen. Ezek szerint a tudatos vásárló akkor jár a legjobban, ha az akciós címkéket megpróbálja…..
Az utolsó balti Hering 2009.01.19 16:09:43
@Impega: és most milyen árban vannak?
Csóringer egyetemista megengedheti magának?:D
Az utolsó balti Hering 2009.01.19 16:19:46
@Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke: nekem meg egy 27 éves Rakéta márkájú szovjet zsebórám van. Mikor vittem generáloztatni az órás azt mondta, hogy nem jó ez az óra már semmire ha ott hagyom neki választhatok helyette másikat ingyé a 25-30ezres árkategóriáig.
Az utolsó balti Hering 2009.01.19 16:34:49
@Impega: Az az egyetemista aki egy hónapban 40ezerből jö ki ebből 30 a lakbér és a rezsi.
Mondjuk Szegeden ingyenes a bérlet a tömegközire hál Istennek, így BKV-ról nem tudok nyilatkozni.
Lelketlen szolgáltatókon edzett primitív homárszívünk is megremegett két gyermelyi asszony levelét olvasva, akik borzalmas körülmények között kénytelenek napi 80 kilométert utazni. A zsámbéki medencében járatokat üzemeltető Kontakt-Busz Kft járműveinek néha meg kell állniuk,…..
Az utolsó balti Hering 2009.01.14 09:19:24
@ColT: igen igen a másik kedvenc az E95ös
Az utolsó balti Hering 2009.01.14 09:30:13
Az utolsó balti Hering 2009.01.15 18:45:45
@bozsi.´ ´ ´: tudod vizsgaidőszak egyes napjain luxus lenne éjjel aludni ha reggel 8kor vizsgázol
Tamás szomorúan tapasztalta, hogy a válság a postára is begyűrüzött. Mostanra már a szétlopott csomagok felét hasznosítják újra az ebayen vagy kitudjahol, a másik felét pedig visszaborítják a dobozba, hogy többnek nézzen ki:December közepén elhatároztuk, hogy rendelünk egy…..
Vannak, akik szeretik a csapvizet, esetleg az ásványvizekben nem bízván szívesebben fogyasztják a hagyományos, vezetékből folyó vizet. Azonban nem mindenhol tehetik meg, hogy egy ebéd elfogyasztása után kedvenc italukkal öblítsék le a napi menüt. Lenti levél íróját a jelenleg…..