Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vigyorex87

7 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó bloggoló továbbra se vagyok és jó eséllyel nem is leszek. De ez legyen a legrosszabb tulajdonságom! :-) Április 22-én az óbudai Hajógyári szigeten látogattunk el egy futóeseményre. Nem terveztük be ezt a versenyt, de amikor megláttam, hogy nincs nevezési dij és délben van a…..
Mint ahogyan korábban is írtam, betegség miatt le kellett mondanom a debreceni Rotary maratonról, helyette pedig a pozsonyival kárpótoltam magam. „9 fok, erős széllökésekkel” jósolta a meteorológia 2012. április 1-jére Pozsony környékére. Az előrejelzés nem volt éppen…..
Na ismét jelentkezem, a pénteki beszámolómmal. Reggeli: a megszokott 3 főtt tojás, fél citrom és a kávé Ebéd: aludtam... Vacsora: 2 papírvékony szelet hal (lepényhal akciósan vásárolva és nagyon finom) salátával. Viszont nem ment le rólam 1 kiló se. Mondjuk ezen…..
Sziasztok! Herczeg László vagyok, 1987-es születésű dunakeszi lakos. Régebben (2000-2003) atletizáltam versenyszerűen a DVSE színeiben közép- és hosszútávfutóként (800m-5000m de más számokban is képviseltettem magam), ekkor vált életem egyik legfontosabb elemévé a sport.…..
A maratoni felkészülésem utolsó tevékenyebb hetében két fontos próbatétel előtt álltam: egy 15 km-es felmérő futás, illetve 35 km teljesítésével az utolsó hosszú megfutása. Az eredetileg hétfőre tervezett tempófutást sajnos el kellett odáznom egy nappal, így kedden…..
Futóblog Lütyő 2012.03.01 10:28:00
Több olyan barátom is van, akik rendszeresen futnak kutyával. Valaki csak edzésekre viszi magával négylábú kedvencét (pl. Legót vagy Lufit), valaki pedig nemcsak edzésre, hanem egyenesen versenyekre is. Egyszóval mindig ott van láb alatt. :-) Lütyőre már régóta felfigyeltem,…..
Bizton állíthatom, hogy egészen remekül sikerült kikerekíteni a hetet: a maratoni felkészülés jegyében majdnem 10 órát sportoltam, szinte minden nap edzettem valamit, egyedül a keddet hagytam ki (itt jön önmagam virtuális hátba veregetése).Hétfőn Imóval nyomattunk egy közel…..
Vigyorex87 2012.02.15 12:30:02
@b.fruzsi: Nem tudom mire tetszik gondolni :) Még a SUB90-en még nekem sincs meg, ahogy Neked sem :) Ergó még teljesíthetjük együtt!
Kegyetlen szenvedéssel indult ez a hét, legalábbis én teljesen szét voltam esve, szinte csak a lendületem vitt végig a mai 20 körön, azaz 8000m-en, amelyeknél a következő 1000m-es részidőink voltak:4,354,064,264,384,404,364,494,30A végén a teljes távot 36 perc 24 másodperc alatt…..
A mai edzés változatosan kínzó, élvezetes és mókás volt. A fájdalom lassan a legjobb cimboránk kezd lenni, míg a fagy... lassan elvonul...Bemelegítés 5 perc futásGimnasztika, Bundy Gergely irányításábanFutóiskola20x400 méter (1kör kocogás, 1 kör 70-80 sec…..
A mai edzésünk szerintem nagyon szépen előre vetíti, hogy mire is számíthatunk a közeli jövőben. Kemény, gyors résztávok, rövid, szusszanásnyi pihenő idők. A végeredmény minimum kettő darab hihetetlenül masszív, gyors, ám kitartó atléta!Lássuk szépen, mit műveltünk ma:10…..
Ma is esős, borongós idő volt kint, de hál' Istennek ez nem hatott ki ránk, így jókedvűen tudtunk ma edzeni. A mai etap első körben 40 perces futás volt a városban, nekem kifejezetten jól esett, Tamás kollégának olykor voltak gondjai, de felülkerekedett a történeten. Ezután, mint…..
A tegnapi kemény edzés után, ma is erős megprobáltatások vártak ránk. Sajnos edzőnk Maracskó Pál egyéb elfoglaltságai miatt nem tudott lejönni edzést tartani, így a serdülők és néhány ifi a mi instrukcióinkat követték. A mai edzés kemény futó edzésnek mondható, de…..
 Az ember a futásra született... no ez az állítás teljes mértékben megállja a helyét, de azért néha vízbe is ereszkedik a két lábon járó intelligencia. Én is így tettem ma Szép Balázs sprinter kollégával délelőtt. A délelőtti úszás nem állt sokmindenből, mint…..
Ma végre ketten edzhettünk (Tamás és Vigyorex). Az idő szerintem teljesen optimális volt a futásra, bár a futókolléga kicsit panaszkodott. Ezek szerint nem szokott hozzá a jó kis kinti futásokhoz... De van ideje még aklimatizálódni...:) Nos, akkor nézzük is miből állt a mai…..
A mai edzésem egész jó és összetett volt:Bemelegítés: 30 perc futás, 10 perces bontásban: 10 perc kocogás, 10 percig 1 hossz sprint, 1 hossz kocogás és újra 10 perc kocogás lendületesebbenNyújtás, lazítás, futóiskola6x100m, 1 perc pihenővelLazítás2x3 sorozat, kb. 30m bólyák…..
2009. január 19-e hétfő van. Furcsa, de ez a nap fordulópont lehet az idei edzések menetében. Történt ugyanis, hogy kisütött a NAP! A jég lassan-lassan mindenhol felolvad és a kinti "terep" alkalmas arra, hogy a futók kint róhassák a kilométereket. Én is így tettem…..
 A mai edzésünk nyugodt körülmények között zajlott mert se a sprinterek se Pali bácsi serdülő csapata nem edzett ma. A pálya így szinte csak a miénk volt, de lássuk miből is állt az aktuális edzés:10 perc könnyű futás volt a bemelegítésSzinte rögtön következhetett a…..
Kitakarítottuk 55m hosszan a pályát...Aztán:30 perc lendületes iramú futásnyújtás2x24kg fekvenyomás 20db2x30kg fekvenyomás 20dbElfáradtunk... NAGYON!Jah, meg kiragasztottuk az új plakátunkat! :)..
Bemelegítés:15 perc kocogás6x100m, kb. 1 perc pihenővelEdzés:5x150m maximum tempóra, közte hosszú pihenőLevezetés:nuku..