Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laslo71

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékszem, annak idején, amikor a tavalyi Golf-napok egyik válogató zsűritagjaként egy éjszaka alatt kellett kiválasztanom kb. 1900 autó közül azt a - ha jól emlékszem - százat, amelyek bekerülhetnek a szűkebb, kiállított keretbe, na azon az éjjelen kaptam életem legtöményebb…..
Ne hörögjenek a cím miatt, ez egy orosz szervezet neve, melynek aktivistái próbálják megnevelni a címben is szereplő jellemű helyi autósokat, akik rendszeresen a járdát használják az úttest helyett. Ami Oroszországban azért nem egyszerű, kell hozzá némi bátorság és szilárd…..
laslo71 2015.04.02 16:09:15
@12csab: ja aztán nem meri lenyomni a gázpedált, mert attól fél hogy szétesik, vagy túl sokat fogyaszt :-)
Tavaly még mindenki az évek óta menetrendszerűen feltűnő blöffnek hitte, először Varga Miska is csak röhögött rajta, aztán holnap mégis csak bevezetik a vasárnapi zárva tartás nevezetű orbitális baromságot. Ahogy ettől a kormánytól megszokhattuk, folyamatos bénázások,…..
laslo71 2015.03.22 21:03:40
@Zoli Weber Kettle: hát ha úgy tanultál mindent mint helyes írni? akkor aztán jó tanáraid lehettek a multinál
A 2007-ben elhunyt tenor, Luciano Pavarotti F40-esét vette meg magának. És az szóljon be neki, aki nem ugyanezt tette volna, ha történetesen van annyi dellája. Eddig Infinitikkel és Renault-kkal kellett járnia, helyettük csak megteszi. Remélhetőleg, hamarosan posztol valami videót is…..
laslo71 2015.02.21 13:24:51
@krain: hiánycikk a legolcsóbb használt is 200 millió forint körül van
A Rising Star hazai történetének eddigi legkeményebb adása ment le vasárnap a TV2-n, hiszen a fellépő négy énekes közül kettő pont a döntő kapujában bukott el. A műsor nem kis meglepetéssel ért véget annak ellenére, hogy egy név eltéréssel mi már korábban megjósoltuk a…..
laslo71 2015.02.09 18:51:42
@Irgum76: itt a baj, nem a magyaroknak kell. a sok-sok szlovák honfitársa szavazgat rá
laslo71 2015.02.09 23:27:12
@sepörd: NA JA A SRÁMEK EZÉRT CSAK MOST TANUL MAGYARUL, NEM AZZAL VAN GOND HOGY HONNAN SZÁRMAZIK, HANEM HOGY EZ A SZINT MÁR NEM AZ ÖVÉ
laslo71 2015.02.09 23:28:15
@Danielsson: OTT A PONT, ISMERTEBB DALOKAT KELLENE ADNI A SZÁJUKBA
Igenis jó a vasárnapi zárva tartás! Nem tudom megérteni a sok fanyalgót. Az a baj, hogy olyan kevés érv jut az ember eszébe, amikor meg akarja védeni, ezt a nagyszerű intézkedést. De nem baj, segítségére szeretnék segíteni nektek, így összegyűjtöttem egy csokorra valót, hogy…..
laslo71 2015.01.22 13:41:36
@Szelid sunmalac: HA TE BONNBAN VAGY AKKOR EHHEZ A MAGYARORSZÁGI DOLOGHOZ SEMMI KÖZÖD

AZZAL AMI NÉMETEKNÉL VAN TELJESEN EGYETÉRTEK

OTT SZINTE SENKI NEM DOLGOZIK VASÁRNAP

DOLGOZTAM ELEGET OTT TAPASZTALTAM
laslo71 2015.01.22 13:42:17
@Szelid sunmalac: NEM RÚGTAK KI SENKI ÉS NEM IS FOGNAK, NAGYOBB GOND A MULTIKNÁL A MUNKAERŐ HIÁNY
laslo71 2015.01.22 18:30:35
@Szelid sunmalac: meglehetősen kúltúrálatlan szöveged arra enged következtetni, hogy magadból indulsz ki, vagy 2 diplomás ember vagy vagy egy nagyon buta ember aki itt éli ki magát, de hogy rendes munkát nem végeztél még sehol az biztos, még azt is el tudom képzelni hogy politikus vagy
A Vastagbőr szúrta ki az utóbbi napok köztévés Híradóiból, hogy az emberek kifejezetten boldogok, amiért bevezették az új matricarendszert. Igaz összevágott felvételről van szó, de az valahogy nem került bele a műsorba, hogy például miért kell annak is 5000 forintos éves…..
Közeledünk az X-Faktor végéhez ezt leginkább onnan tudhatja az, aki idén egy adást sem nézett még meg, hogy Istenes Bence most már alapjáraton is üvölt, amikor pedig nagyon lelkesnek kell lennie, akkor úgy racsít, hogy lejjebb kell venni a tévé hangját, mert a szomszéd még azt…..
laslo71 2014.12.14 17:03:51
@Danielsson: egyetértek, és ez minden évben szinte így volt talán a Dóra volt az első kivétel
Ahhoz képest mennyit javított az előző heti adás a Rising Staron, a most vasárnapi után megint csak az érdekelt leginkább, hogy mikor jutunk végre el a lényegi részhez. Az először még izgalmas párbajok itt a műsor végére kifejezetten irritálóak lettek, egyszerűen annyira…..
Istenes Bence diákcsínyes kisfilmjével kezdtük és egy sírva búcsúzó csángó lánnyal zártuk az X-Faktor legutóbbi adását, a kettő között meg volt minden, mint a búcsúban. Ez volt egyébként az előadásokat és a hangokat tekintve ez eddigi legerősebb élő műsor, a Spoon…..
A TV2 tegnap útjára indította a harmadik generációs tehetségkutatók zászlóshajójának hívott Rising Start (amiben a néző applikáción keresztül szavaz, élőben azt hívják így), amiről a 2 óra 45 perces műsorfolyam végére sem tudtam megállapítani, hogy minek került…..
Ha unalmas a műsorod, mutass egy pár csöcsöt és máris minden rendben lesz. Ez egy olyan alapszabály, mint az, hogy kisgyerekkel és kutyával minden szart el lehet adni, vagy hogy két Blikk-címlap többet ér hatvannyolc Élet és Irodalom-vezércikknél. Az X-Faktor ennek mentén már az…..
Az X-Faktor a második élő adásra jutott el oda, hogy bizonyos szempontból a műsor hajszálpontosa ugyanolyan lett, mint a tavalyi, és ezt csak azok veszik bóknak, akik az RTL Klubnál dolgoznak, vagy anyagi érdekük fűződik a show sikeréhez. A mentorok kezdenek belebetonozódni a…..
Az első élő X-Faktor-adás nagy tanulsága, hogy a zsűri vérfrissítése még úgyis megmenti a műsort az unalomtól, hogy Szikora Róbert néhány megnyilvánulása már-már Somló Tamást idézte. A mentorházból továbbjuttatott 12 versenyzőből nyolcat már most haza lehetne zavarni,…..
Az RTL végre mondott valami konkrétumot is, még időben, hiszen a tegnap esti sajtóközleményhez képest 48 órával később már el is kezdi működését új kábelcsatornájuk. A UPC és a DigiTV előfizetőinek egyelőre nincs szerencséje. Az RTL II, az RTL Csoport új…..
Vasutaskritikus Ferihegy 2012.06.19 14:21:00
  Úgy tűnik hogy a kínaiak mégis magyar vasutat akarnak építeni. Hurrá! Most éppen a repülőtéri gyorsvasutat szemelték ki, azt amit a Demján már egyszer lepasszolt, mert nem sikerült megegyezni a kormánnyal, hogy végül is mennyire húzzon le minket és ebből ki hogyan…..
Hoppácsak, az RTL nemcsak fenyegette a Való világ 4 nyertesét, hanem kajakra beperelte azért, mert beszállt a Tv2 Összeesküvők című műsorába. Alekosz a VV4-ben nyert lakást, kocsit, pénzt, utazást, ehhez összehaknizott még egy tudományosabb összeget a Szerelem legfölsőbb…..
comment:com Giccsfaktor 2011.12.19 15:00:00
Háromórás profi műsor volt az X-Faktor döntője, unatkozással, sok-sok lassú és érzelmes dallal, részben elfelejtett győztessel. Nő nem nyerhetett, Jason Statham húzta be a döntőt. Bónusz: az RTL sajnos elárulta, mit gondol a hőseiről. Két, korábban már RTL-es műsorokban…..
"Szakítsd szét a száját!" vagy valami hasonót üvöltött biztatásként a szőke edzőnő a harmadik menetben VV Kingának, a villa (egyik) hisztérikájának (a másiknak szakálla van, és VV Fecónak hívják) a tegnap esti Való Világ Sztárbox alatt, én meg nem tehettem róla,…..
laslo71 2011.12.12 20:18:57
@haamilkar: a NAGY SZARRA csak így lehet írni rád is ha ezt te műsornak nevezet
laslo71 2011.12.12 20:20:43
Nagy bajban lehet a NeoFm, ha már a napilapokon is spórolniuk kell. Legalábbis Bochkor Gábor szerdán reggel élő adásban azt mondta, hogy a cég lemondta a reggeli műsornak érkező napilapokat. Aztán kedvesen hozzátette, hogy kapjátok be. Már csak az a kérdés, hogy miért is…..
Amikor Ördög Nóra Grace Jones-jelmezben jelent meg az X-Faktor színpadán szombat este, már tudtam, hogy kiváló kis műsor elé nézünk, hát még akkor milyen gyermeki öröm töltötte el szívemet, amikor a narancssárga úszósapkára (ő mondta, nem én) hajazó, testhezálló ruhában…..
Persze minden országnak kellenek hősök, nekünk is jár egy kistérségi Jack Bauer, aki megment minket a végromlástól, a terrorizmus pusztító szörnyetegétől, és persze a világot behálózó szervezett bűnözéstől. Mert ahogy az Egyesült Államok, mi is hadban állunk, sőt mi…..
laslo71 2011.10.07 11:57:28
@Alonso: szerintem az RTL klub meg a TV2 fizeti hogy negatív anyagot írjon, mivel ők csak fos valóságshowkat tudnak produkálni meg egyoldalú egytémával foglalkozó híradót
laslo71 2011.10.07 12:00:46
@algi: hát igen a múltkor a ha jól emlékszem elkezdett valamit az RTL, de mire kikerekedett volna a történet addigra leállították azt hiszem casino volt a téma
Keményen megbüntetné Felipe Massa az angolt a hétvégi balesetek után. Hamilton a brazilba belement, majd a megtört Ferrari az alagútban a falnak csapódott. A hajrában Pastor Maldonado Williamsét a gumifalba kényszerítette a mclarenes, de szerinte Massa és a venezuelai is ráhúzta a…..