Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csapszi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tóth Miklós lassan fél évtizede dolgozik a napelemes tetőcserépen. Hírportálunkon 4 éve jelent meg az első hír a találmányról, azóta időről-időre felbukkan egy hír, hogy épp indul hamarosan a gyártása. Most magát a feltalálót kérdeztük.  Hol tart most a napelemes…..
Csapszi 2014.06.05 21:31:01
@Azt mondja az outlook, én vagyok a tóth béla: Neked nem kell a villany nyáron?
Styxx, a multiblogger - ráadásul az első magyar blogkrimi szerzője - nem először lep meg remek vendégposzttal. A dalmát giccsházemlékmű után egy egészen más témát fedezett fel egy horvát dizájnoldalon, amit azonmód meg is írt az Urbanistának. Át is adom neki a…..
Egy végtelenbe tűnő grillkolbász- és pisiszünetben valahol Kungur és Ufa között feltettem magunknak a kérdést, hogy vajon csak megszoktuk már az új Mazda3 formáját, mert a 6-oson már bőven kiálmélkodtuk magunkat, vagy nem is néz ki olyan jól, mint a 6-os. Arra jutottunk, hogy…..
Belsőség Kungur, már Mazdával 2013.08.28 19:19:23
Indulás után nagyon gyorsan kiderült, hogy itt nincs autópálya, és az út elég rossz. Konkrétan amolyan román-magyar átmenet, kilométere válogatja. Nekem furcsa volt, hogy épp itt, ahol az orosz földgáz 90%-a, ami sok lóvé, és marha sok kőolaj van, ami az útépítés alapanyaga,…..
Újabb lépést tett az elektronika és a kerékpár összeházasításban a Mitteldeutsche Fahrradwerke AG, más néven MIFA. A nagy német kerékpárgyártó X-PESA nevű gépe állítólag megszünteti a lánc áttételt. Az Institut für Automatisierung und Informatik és a Harz Főiskola…..
Csapszi 2012.10.19 15:01:47
@Johnny336:
Ez nagyon régi, nagyapámnak volt már 20 éve!
Keress rá, például a Sachs Benzinmotoros kerékpárra! Évtizedek óta gyártanak.
Baljósló nagyzenekari ütemekkel nyitott, a Régi csibészekkel zárt az ország leghosszabb ideje létező rockegyüttese tegnapi telt házas koncertjén az Arénában. Kiderült, hogy a közönségnek továbbra is Presser kell az élvezethez, Kóbor János pedig egyre inkább…..
A sárga tengeralattjáró "A neve elhallgatását kérő tulajdonos szerint, az esti órákban Akarattyán egy helyi lakos tájékoztatta egy ismerősét, miszerint egy autó beszakad a jégen. Az ismerős keresésre indult az egyik Hummerrel, de nem találta meg a beszakadt gépjárművet,…..
Péntek reggel láttam a DS-t. Ha motor lenne, Baowah azt mondaná, hogy patkány, lehet pár ilyenből válogatni a Sebesség Oltárán. Most én mondom erre a Citroënre, hogy patkány, de nem koszspray-vel és kamurozsdával, hanem igazi rohadásokkal, évtizedek horpadásait magán hordó…..
Csapszi 2012.01.15 22:30:54
@Gazsi bácsi lótetű:
"régi modellek műszerfalán a sebességmérőn feltüntetésre került az adott sebességhez tartozó fékút távolsága is."

Nekem volt olyan CX-em, amin még rajta volt.
GSA-n is volt, de ha jól rémlik az első BX-eken is.
Érdekes élmény lehet a római egyetem gépészmérnöki karán előadást hallgatni. A gólyák, miközben az első egyetemi bulit beszélik meg, talán nem is sejtik, hogy az autó történelmének egyik legendája lép a pulpitusra, hogy előadást tartson nekik. Azután megigazítja a…..
Csapszi 2011.08.10 20:03:56
@alecwolf:
Hú! Akkor még nem nagyon értettem hozzá, és nagyon régen volt.
Valami membrán szakad állandóan el, ettől nem ment rendesen. A legnagyobb hiba az volt, hogy Magyarországon senki nem értett hozzá.
De félelmeteseket gyorsult ,ha éppen ment.
Mondjuk a váz sem volt túl stabil, 200 felett
be-beszitált sokszor az eleje.