Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sm33

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Provence-i beszámolónk első része Bonnieux-ben ért véget, maradjunk is itt még egy kicsit. A Luberon vidék falvairól már mindent leírtak, Gordes és társai a toplisták élén tanyáznak. Nekem mégis egy kopár, sziklás, de ettől függetlenül nagyon izgalmas falu, Lacoste volt a kedvencem...
A 2013-as nyitásnál nagy volt a balatonfüredi Sparhelt körül a hájp, de mire felpörgött, el is tűnt a balatoni gasztroszíntérről. Az idén februárban új csapattal indult újra a hely, és már most legenda. Erről mi is meg akartunk győződni. Először is tök jó, hogy a Sparhelt…..
sm33 2015.10.20 18:16:28
@Nagykukac: Fel sem fogtad a mondandóm lényegét. Nem a kutya az elsődleges probléma, hanem a személyzet tufasága. Azt elfogadom, hogy ha egy üzlet úgy dönt: ő inkább nem szeretne állatokat beengedni.
Az sokkal nagyobb baj, ha ezt nem tudják normálisan közölni és egyáltalán visszaköszönni.
Sajnos a normális munkaerő zöme elment külföldre, itt pedig jó sok gyenge képességű, neveletlen suvernyák maradt.
Sajnálom, hogy Te ezzel azonosulni tudsz szellemileg.
A gyerekszoba hiányát aotodidakta módon utólag is orvosolni lehet.
LGT @ Papp László Sportaréna, 2013.02.14. Csütörtök este megnéztük, nagyjából milyen lesz az LGT-koncert pénteken, szombaton és vasárnap. Néha meglepő, néha mulatságos és érthetetlen, persze igen hosszú, viszont szerencsére nem egy öreguras nosztalgiashow. Sok-sok spoiler…..
sm33 2013.02.15 15:43:43
Itt van néhány közönségfotó:
indafoto.hu/sm33/koncertfotok/page/1
Sajnos az aréna középtájáról nem tudtam többet kihozni a képekből.
sm33 2013.02.16 09:27:12
@Naaaa!:A fotósoknak ez nem kerül túl sokba?
Van fogalmad arról, hogy mennyibe kerül egy profi DSLR gép és a hozzá való L-es objektívpark?
Általában két géppel dolgoznak, tehát szorozd meg kettővel.
sm33 2013.02.16 11:17:06
@SCs: Teljesen korrekt tudósítást írtál.
Ott voltam a főpróbán, én is így láttam, hallottam.
A Gyűjtemények legtöbbet hiányolt funkcióját élesítettük ki percekkel ez előtt, innentől kereshettek a Gyűjtemények között - tehát a jövőben elkerülhető, hogy több kutyás gyűjtemény készüljön. Aztán, egy gombnyomásra kilistázhatóvá tettük a gyűjteménybe tett saját…..
   A Totalcar tíz év működés után jutott el oda, hogy népi kezdeményezést indítson. A népi kezdeményezés annyiban más, mint a népszavazás, hogy kevesebb aláírás kell hozzá (ötvenezer), és semmire sem kötelezi a Parlamentet, csak mintegy jelzi a nép igényét…..
Ön nem taxizik, de nem is rokkant de szeretne híres lenni legalább öt percre? Szeretné, ha önről szólnának a hírek? Úgy gondolja, hogy a biztonsági öv csak egy tudatalatti szolgalélek-kreátor? Itt a megoldás. Vélemények az azonos című írásunkról...
Pár hete otthagytam átvizsgálásra az Ignisemet a szakszervizben, hát még aznap meg akarta venni egy ügyfél. Gyula, a szervizvezető szerint használt WagonR+-ból és Ignisből bármennyit el tudnának adni, Suzuki-vonalon ezeket keresi most a nép. Na, lássuk akkor, mennyire felel meg egy…..
Vanabble a mogyoródi MOL kútnál autópálya matricát és benzint vásárolt, nem is először. Ahogy írja, azt már megszokta hogy a számlájukon sosem szerepel a benzinen kívül semmi egyéb, amiért fizettek, most mégis felkészületlenül érte őket, ahogy a kutas kezelte a…..