Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szürke általános 2

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A viskó (The Shack) Keresztény irodalom manapság nemigen szokott sikerlisták élére kerülni. Annál érdekesebb kérdés, hogy miért sikerült ez William P. Young A viskó (eredetiben: The Shack) című könyvének? A mű ugyanis a tengerentúlon bestseller lett, és mióta 2009 őszén…..
szürke általános 2 2010.05.13 15:36:02
Tetszik a kommented Sara. Nekem is nagyon tetszett a konyv, de megertem azokat is akik aggodnak. Nem neztem meg a youtube linkeket, de engedd meg hogy kuldjek egy linket Tim Kellertol:

redeemercitytocity.com/blog/view.jsp?Blog_param=114

Erdekes hogy os is CS Lewis-t hozza, meg talan ertheto lesz hogy mitol fintorognak sokan. Szerintem jogos a felelm hogy sokaknak ez alapjan csak egy Oprah Winfrey-s kepuk lesz Istenrol.
A Watergate-botrányhoz hasonlítják a most napvilágra került csalást, melyet scrotumgate névvel is illetnek. Elaine Murphy doktornő és férje, John Murphy 1974-ben hamis cikket küldött be a híres British Medical Journal szerkesztőségébe, legalábbis ezt most vallották be.Arról írtak…..
szürke általános 2 2009.01.31 17:00:59
Égig érő gizgazokPhilip Larkin angol költő Church Going című verse, amit több, mint ötven éve írt, azt a kérdést boncolgatja, vajon ki lesz az utolsó, aki a templomot még eredeti funkciójának megfelelően fogja használni, és mikor jön el az az idő, amikor a természet által…..