Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szeressükegymástgyerekek

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
El kell mennie az országból, mert nagyon sok dolga lesz a közeljövőben. Kitalált valamit, amiről szólni fog a világ. Jézus színész volt. Nem ő halt meg. Hanem egy kisfiú. Egy tízéves. A kereszthalál csak egy színjáték volt. Kora Stohl Andrása alakította Jézust. És így tovább. Hujbernek…..
Amy Schumernél kampányolt rendhagyóan a pop királynője. Rövid fellépésében megdöbbentő kijelentést tett. Viccesen komolyan fogalmazott és számos humoros pillanatot szerzett. Videó a tovább mögött!..
A közmédia is kihirdette az olimpiai keretét, melyben nincsenek nagy meglepetések. Az Eb-hez képest annyi a nagyobb változás, hogy Gundel Takács Gábor ezúttal nem csatlakozik a kommentátorokhoz, hanem a műsorvezetők csapatát erősíti. Az augusztus 5-én kezdődő riói olimpiáról az M4 Sport, az újonnan…..
850 000 szavazatot kapott Molnár Andrea a Celeb vagyok, ments ki innen! szerda este véget ért negyedik évadának döntőjében, legalábbis ezt a számot hozta nyilvánosságra az RTL tegnap. A teljes szavazatszám 1 000 046 volt amiből Aleska Diamond 44 000, Baukó Éva pedig 152 000…..
szeressükegymástgyerekek 2014.11.14 19:12:09
Londoni lakásánál csütörtök este leütötték, elvitték 200 ezer fontos óráját, barátnője ékszereit. A 80 éves menedzser Hyde Parkra néző 8. emeleti luxusapartmanjához érkezett vissza, amikor a kapuban megtámadták, többször megütötték - értesült a The Sun.…..
Összetalálkozik a világbajnokság eddig meggyőző teljesítményt nyújtó csapata csoportja második helyezettjével, hogy eldöntsék, ki jut tovább csoportelsőként, és mérkőzik meg a következő körben jó eséllyel a spanyol válogatottal.Ebből kiindulva szinte 100%-ra vehetjük a…..
A Két pasi meg egy kicsi főszereplője karácsonykor esett neki a feleségének egy késsel Aspenben, ahová pedig a gazdagok inkább síelni járnak, mint késelni. A feleség hívta a rendőröket, vettek látleletet, aput elvitték bilincsben, minden zajlott, ahogy kell. A kiváltó ok…..