Regisztráció Blogot indítok
Adatok
makika65 (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző posztban a cégek kommunikációjával foglalkoztam, és találtam egy igen rossz példát is, amin keresztül megmutathatom, miért nem jó általánosságokba burkolózni. (Több hirdetést jelöltem meg erre magamnak, de ez lett a "tuti" - mert ez az a munkakör, ahol a lehető…..
makika65 (törölt) 2014.01.28 19:12:34
@Circus: Teljesen egyetértek! A legtöbb HR-nek foggggalma sincs róla, hogy mire kellene embert felvenni. A papir a lényeg. Harminc évet húztam le a szakmámban kettő munkahelyen! Utána az egyik okos Hr-s azt mondta ez nagyon jó mert stabil munkaerőnek számítok! A másik okos HR-s ránézett az önéletrajzomra és feltette világ megváltó kérdését "ENNYI?"
....és így közel 50 évesen nem is találok munkát.

El kellett volna mennem HR-nek.
ByeAlex @ Zöld Pardon, 2013.05.04. Ha az embert élete legrosszabb koncertélményéről kérdezik általában egy túlzásba vitt ivászattal egybekötött tinédzserkori emlék jut először az eszébe. Nekem viszont jó ideig ByeAlex Zöld Pardonban adott koncertje lesz az első reakcióm,…..
Az Országgyűlés nagy bajszot viselő elnöke, akinek talán ez az egyetlen normálisan működő szerve a haja alatt, úgy gondolta itt az idő egy újabb nemzetközi bonyodalomra amikor idő előtt kitűzette a székely lobogót.Ezzel üzent a hazai szélsőjobbnak is:"Nyugi gyerekek,…..
makika65 (törölt) 2013.02.16 18:51:00
Sokszor hangzik el baráti beszélgetésekben (és nem csak azokban), hogy Magyarországon az álláskeresés során (is) elsősorban a kapcsolatok számítanak és csak másodsorban a tudás és a tapasztalat. Csaszi leveléből az derül ki, hogy az elmúlt időszak eseményei benne is súlyos…..
makika65 (törölt) 2012.12.22 13:10:02
@tamannas: üdv !

ezzel a megnyilatkozással TELJES mértékben egyet tudok érteni.
én néhány évvel fiatalabb vagyok és plusz "megváltozott munkaképességü"---->kézzel -lábbal rugdalnak ki, csak ne kelljen ezzel foglalkoztatniuk!
Hazugságok és káosz. Ezzel a két szóval lehetne jellemezni a kormányzati kommunikációt az államilag finanszírozott keretszámok drasztikus megvágásának bejelentése óta. Úgy tűnik, a döntéshozók ezúttal jócskán elszámolták magukat: ebben a ciklusban még nem látott…..
makika65 (törölt) 2012.12.18 17:03:47
@Megmondó1:
AZÉRT HALKAN MEGJEGYEZNÉM: EZT A KURVA NAGY DIPLOMÁS KÉPZÉST AZ ELSŐ ORBÁN KORMÁNY CSAHOLTA KI!!! ÉS MOST ITT TARTUNK! EGYÉBKÉNT HOGY KI MILYEN SZINTRŐL INDUL, AZT AZ OKTATÁSI RENDSZER SZINVONALA (SZAR) JELLEMZI.VALAHOGY ELFELEJTŐDÖTT AKKOR MIT MONDTAK, MOST MIT TESZNEK!
Cukkerberg Remény az 1-eseknek 2012.08.10 11:14:10
Akár átütő sikert is hozhatnak az 1-es típusú cukorbetegség gyógyításában (igen, gyógyításában!) a massachusetts-i kórház berkeiben működő, sokat vitatott Dr Faustman vezette kutatócsoport legújabb klinikai kutatási eredményei! I-es fázisú klinikai vizsgálat során sok…..
  Alapítottam egy kft.-t. Életem első saját cége. Próbáltam mindent a legjobb tudásom és vállalkozó ismerőseim tapasztalata szerint tenni. Találtam profi könyvelőt, ügyvédet, és amennyire tudtam, szépen átrágtam magam az értelmetlen szövegeken és számokon. Majd békésen…..
Izgalmas feladvánnyal kedveskedett a NAV Attilának, aki továbbpasszolta azt Önöknek. Egy hivatalos levelet kapott volna tőlük, de elrontották a címét. Telefonon csak akkor tudnának segíteni, ha tudná, miről szól a levél. Amit nem tud átvenni. Jön ma a postás, szerencsére régi…..