Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tvay (törölt)

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rájöttem! Autókonvoj 2009.08.04 12:57:00
Az autó napjainkra tömegfogyasztási cikké vált. Nincs az a  baráti társaság, ahol ha több fiatal összeverődik ne egyszerre több kocsival  indulnának el egy kirándulásra vagy egy fesztiválra. Ilyenkor, hasonlóan az esküvőkhöz, vagy egy állami ünnepséghez kialakul az…..
Tvay (törölt) 2009.08.04 17:49:18
@SilentSound:
Azé' megnézném a szádat, merre görbül, ha közben a zerdőből kikanyarodott egy kisebb teherautó, és az mégiscsak jön a vektra után. Vagy ugyanez turistacsoporttal.
Egyszerűen csak felelőtlenség beláthatatlan kanyarban előzni, hiszen annyi minden történhet, amire nem számítunk.
Ez az Új Magyarország Fejlesztési Terves képeslap (köszönet Becherpignek) ugyan nem vadonat új, de miután kibányásztam a fiókomból, rá kellett jönnöm, hogy az üzenet a pár hetes csúszás ellenére is abszolúte érvényes. Sőt, univerzális és örök érvényű! Csak tudnám,…..
Tvay (törölt) 2009.07.05 11:47:56
@Ford Mustang:
Képzeld, elolvastuk.
Te kis marketingszakember...
A vásárló Gyorshajtó-rekordok 2009.06.15 13:35:00
A rendőrség van olyan kedves és havonta összeszedi nekünk, hogy kik tekertek a legdurvábban az utóbbi időben és ezért mennyit perkáltak az államnak. 130 ezer a teteje? 2009.05.26. Autópályán 130 km/h helyett 221 km/h-val közlekedett Kiszabott közigazgatási bírság összege:…..
Sólyom László köztársasági elnök nem ért egyet gyermekgondozási segély (gyes) időtartamának három évről két évre csökkentésével, ezért nem írta alá a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló törvényt, valamint az egyes szociális tárgyú törvények…..
Az SZDSZ a vagyonadó kiterjesztését javasolja minden ingatlanra, beleértve a vállalkozások tulajdonában lévő ingatlanokat is - mondta Kóka János (SZDSZ) a jövő évi adótörvények és a vagyonadóról szóló előterjesztés keddi parlamenti vitájában. Hozzátette: ennek a lépésnek…..
Megpróbáltam átgondolni, hogy mit veszíthet egy magamfajta liberális érzelmű ember az SZDSZ eltűnésével és a fasizmus előretörésével. A legegyszerűbben úgy tudtam ezt a feladatot elvégezni, hogy átnéztem, miért harcoltak a Szabad Demokraták az elmúlt 10 évben.Íme, ezektől a…..
Érzésem szerint - bár levélírónk ezt nem említi - Hargita lehetett az "A" jelú autó sofőrje, esetleg utasa, mert bár mindig a hátulról érkező a hibás, álló autónál pedig ha nem is lehet követési távolságról beszélni, akkor sem lehet ő a hibás még olyan esetben…..
Ó, jaj, elnézést az átmeneti pangásért, már ami a napi adagot illeti, mentségemre szolgáljon, hogy a munkával telt hétvége rengeteg feldolgozni való nyersanyaggal látott el. Szerencsére lassan, de biztosan fogy a rakás, alakulnak a posztok. Mégis, a nagy rohanás közepette…..
A Zugügyvéd teljesen elképedt egy ma – másodszorra meghozott – elsőfokú ítéleten, aminek nyilvánvaló célja az újságíró megleckéztetése volt. Az esetet egyelőre név nélkül tesszük közzé, mivel az ügy nincs lezárva.  Egy vélemény cikkben a vádlott azt…..
Mandiner blog Nyulak támadása 2009.06.01 08:01:00
    Már a kiskert videónál említettem, hogy a környékünkön elszaporodtak a nyulak. Mivel tavaly nem tettek semmi kárt, ezért idén is bíztam a korrektségükben. (Bár inszeminátor megjegyezte, hogy tiszteli a bátorságomat a nyulak ügyében.)   A múlt héten annyi…..
Tvay (törölt) 2009.06.01 18:51:57
A közösségek és a kultúrák fontosabbak, mint az országhatárok Az LMP különösen fontosnak tartja, hogy olyan kapcsolat-rendszer jöjjön létre a Kárpát-medencében, amely az itt élő népek nyugodt fejlődését és egymás mellett élését hosszú távon biztosítja. EP-programjának…..
Szerintem... Ne aludj! 2009.05.27 18:35:00
  Ne álmodj! Rettegj, ha más vagy! Ha nem olyan, mint ők!   Jön ugyan a hidegfront, de még nyomasztó meleg van. A nyitott ablakot csak a szúnyogháló védi. Védi? Mitől? Hiszen a penge szinte nesztelen hasít rajta járást. A televízió halkan monoton zaja már rég…..
Azt hiszem, mindannyian ismerjük azt a helyzetet, amikor valami idióta akár szándékosan, akár véletlenül, de majdnem lezúzza az autónkat, aztán amikor próbálnánk felvenni a következő pirosnál a szemkontaktust, hogy rájöjjünk, felfogta-e, mit csinált, emberünk csak bámul maga…..
Tvay (törölt) 2009.05.24 19:37:45
@nopasaran:

Mindkét esetben benne van az, hogy "nem érdekel", és hogy "leszarom". Innetől kezdve miről is vitatkozhatnánk.
Viszont ha nem enged be és koccantok, akkor a helyszínelő rendőrt nehéz lesz meggyőzni arról, hogy nem kellett volna hirtelen fékeznie.
De Te tudod...
Szerintem... Kertek alatt 2009.05.19 20:00:00
  Ma már nem csodálkozunk, ha az alábbihoz hasonló történetet hallunk, de engedtessék meg nekem, hogy még szóvá tegyem! Amíg lehet.   Egy szívemhez közel álló vidéki nagyvárosban töltöttük a hétvégét imádott párommal. Adtunk a kultúrának és egyéb…..