Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Be_my_guest

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint ismeretes a Magyar Köztársaság Kupa döntőjét ebben az évben a Miskolci Floorball Egyesület és a www.floorballer.hu közösen rendezi.  Cikksorozatunkban írunk a helyszínről, időrendről, programról és egyéb érdekességről. Első írásunkban bemutatjuk a helyszínt a…..
Alakul a következő évi bajnokság, elitliga lesz nyolc csapattal őszre, majd hattal tavaszra (és ne, ne kezdjünk el azon a plusz 4 meccsen lovagolni…). Kiélezett találkozók, izgalom, fizikai, taktikai, stratégiai harc, erő, technika, pezsgés. Közönségcsalogató játék, amely…..
Sorozatunk utolsó részében azokkal a kritikákkal foglalkozunk, amelyek szerint Koemannal „csak a kötelezőket hozta” a csapat, és ezt egy magyar edzővel is el lehetett volna érni. A kedvenceim pedig azok, akik azért akarják elverni rajta port, mert nem jutottunk ki a…..
Gyakran hangoztatott kritika, hogy a kapitány nem meri az ifjú csillagokat – az „aranygeneráció” tagjait – beépíteni a csapatba. Ide kívánkozik az a véleménycsokor is, mely szerint hibát követ el Koeman akkor, amikor nem válogat az NB1-es játékosok közül…..
Többször ajánlottuk a nagyközönségnek, hogy amennyiben megfelelő írással rendelkeznek, akkor ne habozzanak azt szerkesztőségünk rendelkezésére bocsátani. Mostanában a megduzzadt stáb nem szűkölködik cikkekben, de örömmel konstatáltuk, hogy postaládánkban landolt egy…..
Újabb olvasói igénynek próbálunk eleget tenni, így Liska Bálint tollából következzék az eddigi események összefoglalója. Köszönet érte! Az idei bajnokságra rekordszámú - 20 – nevezés érkezett be a MFSZ irodájába. A tavaly csapatok közül az OBIII bajnoka a Paks az…..
A kommentek során felmerült az igény a kontránál való helyezkedés részletesebb bemutatására. Kovács Gergőtől már réges-rég megkaptuk a szépem megszerkesztett választ, melyet ezennel prezentálunk is:   Ez az alaphelyzet, a nyíl a kontra irányát jelzi. A játékvezetőnek…..
Az elmúlt héten Szlovéniában, egészen pontosan a Ljubljanatól 80 km-re fekvő Idrijában női világbajnoki selejtező tornát rendeztek. Számunkra ez azért érdekes, mert egyrészt a válogatottunk a továbbjutók közül a legrosszabb IFF ranglistájú ellenfelünk lesz a decemberi VB-n…..
Mindig szomorú, ha egy játékos kidől sorból, pláne, ha hosszú (hosszabb) időre teszi. Reméljük, minél kevesebbünknek kell átélnie azt az érzést, amikor társainkat a pálya széléről vagyunk kénytelenek figyelni, miközben tehetetlennek és magányosnak érezzük magunkat. De ez…..
Szombat délután teltház (15 néző, ennél több be sem fér a TF tornatermébe) fogadta a jórészt diákolimpiáról érkező, ott megfáradt lányokat. A vendégeknél Perje Edina térde csak nemrég jött rendbe, így Lukács edző a center posztból hátvéddé avanzsálta, míg a…..
Rendkívüli közgyűlésre ébredt ma a haza floorballos társadalom. Lassan gyülekezett a nép a Sportok Házának tárgyalójában, a végére szép sereg gyűlt össze, még lelkes érdeklődők is akadtak, akik végig ülték az alig 7 órás ülést. Sok mindenről esett szó, mi igyekeztünk…..