Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és

0 bejegyzést írt és 896 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lobsterizmus Mások zongorája 2013.08.10 15:51:09
„Én mint tanítónő eddig is nagy hiányát éreztem e hangszernek dalok és más egyebek betanításánál, de fizetésemből nem állt módomban venni. Ezért kérem, hogy az általuk lefoglalt volt zsidó zongorából részemre juttatni szíveskedjenek. Ha lehetne – úgy a Bocskai u. 11.…..
Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2015.08.26 11:53:30
a múltkor volt egy poszt a bezzeganyán (bezzeganya.reblog.hu/nyolceves-koromtol-molesztalt-egy-rokonom) arról, hogy ha megdöglött a molesztáló rokon, és nem bírok az özveggyel találkozni, elmondjam-e neki, hogy azért nem akarom látni, mert a kedves férje egy pedofil geci volt, vagy sem.

egy csomó kommentelő tolta az ívet, hogy nem kell elmondani, ne szomorítsuk a gyászában, blablabla.

és hogy a fiai hogy fognak visszagondolni az apjukra így ezek után, hogy már lehetőség sincs az ügy megbeszélésére.

namármost ha apuci egy pedofil geci, akkor mégis mit várnak a kommentelők, hogy a kisfiúcskák milyen nő- és gyerekellenes szexuális férfimintákat fognak vajon továbbvinni apucitól? mekkora esélye van annak, hogy belőlük nem lesz pedofil geci?

nem lenne egyszerűbb beleverni a pofájukat az apjuk mocskába még idejekorán, mielőtt ők is úgy gondolják, hogy gyereklányokat kúrogatni teljesen oké, amitől függetlenül megdöglésük után mindenki tisztelettel fog róluk megemlékezni? nem lenne tisztességesebb mindenkivel szemben, a gyászoló özveggyel is, aki valószínűleg utálta azt a faszt egész életében, hogy megkönnyítsük a helyzetét, és feloldozzuk a kötelezően rákényszerített álgyász alól, hogy igen, a férjed egy faszfej volt, most már nyugodtan ráköphetsz a sírjára, nem kell többé tőle félned? ha pedig tagadja az erőszak megtörténtét, akkor pedig az ő pofáját is belenyomni a szarba, mert kőkeményen részt vett az erőszak elkövetésében a hallgatásával?

ha nem toljuk bele a kussoló rokonok pofáját a szarba, akkor hogyan fog megszűnni például a gyerekek és nők elleni erőszak, aminek a kislányok szexuális zaklatása a legelső stációja? amivel a felnőtt férfiak biztosítják a fiaik számára, hogy soha egyetlen gyereklány ne nőhessen fel rettegés és undor, és a bosszú félelme nélkül? hogy nőként már csak kussolva széttegye a lábát, és hagyja, hogy teherbe erőszakolják, majd kimenjen a konyhába mosogatni?

hogy elmondja a túlélőnek, hogy ne borítsa rá a szart a kussoló család fejére, és kussoljon maga is szépen tovább?
Június 15-én Zhengzhouban egy aranyékszerüzlet fennállásának 120 éves évfordulóját ünnepelte. A tekintélyes alkalomból két modelljük aranyból készült "fehérneműket" is bemutatott. Öt ékszerész közel hat hónapos munkája kellett a  4 millió jüanos (178 millió forintos)…..
Én megpróbáltam, remélem nem sértődnek meg, azok, akiket véletlenül kihagytam a listából! Nagyjából 12 éves voltam az első alkalommal. Buszon, fényes nappal egy idegen és nagyon felnőtt férfi egyszerűen alám nyúlt és megmarkolt. A legutóbbi pedig egy "ártalmatlan"…..
Igazán vérpezsdítő téma, amit bármilyen társaságban érdemes betolni az éterbe, ha csökken az érdeklődés, kevésbé pezseg az a bizonyos "buborék". Hirtelen mindenki felpezsdült és a társaságban szinte azonnal megnyílik a front két oldala. A Piros sarokban a notórius…..
Szakmailag is leszerepeltek előttem, mélységesen felháborítónak tartom a hozzáállásukat. Elismerve, hogy nincs könnyű dolguk manapság, nem gondolom, hogy ez minden felelősség alól felmenti őket. Kedves Praxis Blog!   Ha jónak látják, osszák meg a blogon a történetünket.…..
Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2015.01.02 16:13:46
a posztoló férje egyszerűen csak egy közveszélyes bántalmazó, aminek egyelőre csak a lakás látta a kárát, de majd jól ráfogjuk a hipoglikémiás sokkra, amikor majd agyonveri a posztolót, meg a kölykeiket, aztán majd elmondhatjuk, hogy sneki nem láthatta előre a "tragédiát". végülis, ha a részegség, szerelemféltés, meg a drogozás felmentést ad a bántalmazóknak, akkor a cukorbetegségre is simán rá lehet fogni a gyilkosságot.
nem csodálom, hogy a mentősök baszták ellátni. ők látták azt, amit a posztoló bántalmazott felesége nem: hogy a fickónak semmi baja nincs, csak bántalmazhatnékja van. ez nem zavart viselkedés, hanem bántalmazás.
ha a posztoló férjénének tényleg hipoglikémiás sokkja lett volna, ráadásul 10 év cukorbetegség után, akkor nem ordítozik, és szétveri a lakást, hanem vércukrot mér, és mindent megtesz azért, hogy a vércukra újra normális legyen, ugyanis tudja, hogy a hipoglikémiás sokk életveszélyes, és abba bizony könnyen beledögölhet.

egyébként a hipoglikémiás sokkban az ember úgy szédül, hogy majdnem elájul, forog vele a világ, kettőt lát, izzad, mint egy ló, olyan gyenge, hogy nem áll meg a lábán, összeesik ott, ahol van, majd bekövetkezik az eszméletvesztés, majd kóma, és végül a halál, amelyet glükagon azonnali adásával lehet megakadályozni. igazi hipoglikémiás sokkban az embernek nincs ereje sem rohangászni, sem ordítozni, sem törni-zúzni a lakásban, ergo a mentősök eljárása tökéletesen helyénvaló volt. egy kiadós 50 ezer voltos sokkolót lőhettek volna a férj seggébe, de ezt magyarországon a törvény bünteti.

zavart viselkedés, meg hipoglikémia a seggem. inkább válj el, mielőtt kinyír ez az állat.
Jegyezd meg: a beosztott ahol tud, átbasz. Lusta, pénzéhes, csaló, hazug, tolvaj, buta - tízezer forintért az anyját is eladná, sőt, akár céget is váltana. A hátad mögött kibeszél, de igazából csak a pénz és a hatalom érdekli. A csúszómászó, negédes modor, az…..
Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2014.08.19 21:02:14
Ez a kép szépen bemutatja azt, amit a tegnapi posztban hosszasan fejtegettem. 1) Egy olyan embert, akinek a megjelenése/viselkedése megsért egy normát, de amúgy másra nézve ártalmatlan, bántanak. 2) Az ember, akit ártatlanul bántottak, rosszul érzi magát, és saját magát…..
Ezt a hírt ma reggel hallottam a Tv-ben, ahol két hölgy arról a kimutatásról beszélt amit 13 fővárosi és 12 vidéki helyszínen készítettek, közel 100 nő megkérdezésével, akik abortuszra vártak. Állítólag többen beszámoltak arról, hogy még a második tanácsadáson is…..
Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2014.07.17 23:22:02
@igazmondó hankookos:

javaslom, hogy minden wc-be vert adag sperma csökkentse a férfiak nyugdíját, és emelje az egészségügyi hozzájárulás összegét, mivel bizonyítottan vakságot és gerincsorvadást okoz.
Minden egy tragikus véletlennel kezdődött. Ugyanis belebotlottam abba a nagy port kavart interjúba, amit az ELLE magazin készített Dúró Dórával. Most nem mennék bele abba, hogy jogos volt-e, hogy leszedték az interjút, vagy sem, az külön poszt tárgya lehetne. A lényeg: ha már…..
Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2014.04.20 13:39:40
mivel minden abortusz elsődleges előidézője egy férfi, aki beleereszti a gecijét egy nőbe, javaslom, hogy a nem kívánt terhességek és abortuszgyilkosságok megakadályozására minden 10 év feletti férfit vessünk vazektómia alá, így garantáltan megszűnik minden abortuszgyilkosság, és a férfiaknak sem kell többé aggódniuk, hogy a büdösretkeskurva aranyásó ribancok stikában felkúratják magukat a tartásdíjért.

természetesen ez nem rendezi a nemi betegségek helyzetét, de mivel a férfiak úgyis basznak gumit húzni, a kérdés tisztázása egyszerű gumihasználattal teljesen felesleges.

a gyerekcsinálás kérdése természetesen lombikbébiprogramokkal megoldható, és így a kliensek által rendkívül tisztelt, stricik által jó sorban tartott, gyiviből importált 13-14 éves szexmunkás kiskurváknak sem kell aggódniuk a munkahelyi ártalomként kiszart kölykök miatt (mondjuk egy nyilván komoly mértékben érinti a gdp-t jelentősen növelő gyermekkereskedelem, gyermekprostitúció és gyermekkoldusmaffia üzletmenetét, de hát nem lehetünk minden jelentős haszonnal kecsegtető iparágra tekintettel egy olyan fontos kérdésben, mint az abortuszgyilkosság)

avagy: amíg a házikurvád viseli a fogamzásgátlás, abortusz, terhesség, gyerekszülés, gyereknevelés minden felelősségét, terhét, társadalmi hátrányát, mert te képtelen vagy a saját faszod tartalmának kontrollálására, és minden kúráskor beleereszted a kurvádba a gecidet, addig fogd be a pofád az abortusszal kapcsolatban.
Modorosblog Vannak még emberek... 2014.03.01 13:56:07
Újabb lista, egyszerűen imádjuk őket: ilyen még úgyse volt. Nyelvésznek és Atlétásnak köszönöm szépen.   // //   Aki szerint külföldre menni egyfajta kudarc, nem pedig a globális világ csodás lehetőségeinek kihasználása Akik (férfiként) növesztik a…..
Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2014.03.02 09:36:18
Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2014.03.02 09:36:32
Modorosblog Összeomlás (18+) 2014.02.15 16:05:31
Egy átlagos, nyirkos februári pénteknek indult az egész. A buszok, villamosok ugyanúgy elindultak reggel négykor - Armand pedig ugyanúgy lefőzte kedvenc reggeli Lavazzáját, ahogy azt minden hétköznap fél nyolckor, indulás előtt megtette. Szokás szerint korábban jött az óra huszonhatos busz, az óra…..
Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2014.02.15 16:22:04
A 2010-es évek menő munkahelye a startup. Míg tíz éve minden friss pályakezdő bankszektorról, yuppie-s öltözékekről, drága céges autókról álmodozott, addig napjainkban új őrület kerítette hatalmába a végzős fiatalokat: a startup. Öltöny helyett tarka, dögös pólók,…..
Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2014.01.15 23:29:32
@erdeipolip:

én meg a korporét riszponzibilitit.
Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2014.01.15 23:29:34
@múvemáccsó:

ne sziggyad az anyámat, jóóóó?!...
Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2014.01.22 14:22:55
@sírjatok:
clear history
Mert a csapatépítésre márpedig szükség van. Tudjátok, ez is az a fajta dolog, amire először mindenki köpköd, meg hogy ne, meg koszos leszek, meg inkább dolgoznék - de azért a végén mindenki igenis élvezi, és csak összerázódik egy jó kis társaság. Nem, most nem arra…..
Kedves Olvasóink! Újra jelentkezik a Szkepticista Gyülekezet - az áltudományok, városi legendák, mítoszok, hoaxok és elavult hiedelmek (pl. babonák, vallások) esküdt kihívója és szertefoszlatója. A Gyülekezet célja, hogy számtalan képzett, valódi szakember (matematikusok,…..
Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2013.11.22 22:50:01
@Kurtz ezredes:

fort lauderdale-ben voltam egy packard-múzeumban, meglepetéssel vettem tudomásul, hogy horogkeresztes relikviák és szabadkőműves jelképek is tárolva vannak az autóorr-díszítmény tároló szekrényben.
Néhány napja eltűnt egy kisfiú, mert azt mondták neki, hogy haza se menjen, ha rossz a bizonyítványa.. http://www.hir24.hu/baleset-bunugy/2013/06/17/rossz-bizonyitvanya-miatt-szokott-el-a-tarnoki-kisfiu/ Ezzel kapcsolatos észrevételeim: 1. HA EZ IGAZ, és ha előkerül,…..
szaboeszti Anyuka-szótár 2013.06.15 08:29:46
  ..Itt van már jó régi anyuka-szótár, amit néhány éve gyűjtöttem, amikor az anyuka-szleng Kodályaként vidékre mentem, anyagért a játszóterekre, visszaemlékeztem az első időkre. Amikor időközben elbizonytalanodsz, hogy vicces vagyok, vagy bunkó, akkor (mert bár…..
Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2013.06.18 16:00:24
Az alábbi helyzetből tényleg problémái lehetnek a levélíró fiának. Főleg, ha tényleg eldurran az anyósnak- vagy az apósnak az agya.   Kedves Zugügyvéd! Fiam 2.0 "most" lett 18 éves (választ! és választható!4! :), de ebből az alkaromból sajnos a büntetőjogra…..
Mivel a legutóbbi vendégeim megszámlálhatatlan alkalommal mondták el, hogy mennyire jó barátok és mennyire nagyon jól értik egymást, rákérdeztem a tegnap esti vacsoránk közben, hogy miért nem alkotnak egy párt, ha ennyire tökéletes a kapcsolatuk? Erre higgadtan válaszoltak, hogy…..
Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2013.03.06 09:09:54
@amado:

gyüssz topogni, gecó?
kő kóla?
Képzeljünk el Budapest egyik legforgalmasabb rakpartján egy több hónapig tartó fotókiállítást, ahol a képeken barbibabákkal mutatják be a magyar zsidók összegyűjtését, deportálását, a magyar Ken bakaruhában gépfegyverrel a kezében erőszakolja meg a ruhájától megfosztott…..
Modorosblog A blogketrec 2012.12.23 12:04:37
A valódi civil tartalmak (nem Békemenet!) kedvelőinek, a kiegyensúlyozott média nevében. Folytatás innen. Téli rózsás forradalom_______________________ BLOG.HU Der Untergang Orbán bukásának margójára A radnótis és ELTE-s ártatlan fiatalok két nap leforgása…..
Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.12.24 09:17:35
Mennyivel egy őszintébb, vadabb, őrültebb világ volt az! De mindenben. És bizony, akárhogy is nézzük, jobb és vidámabb is volt. Manapság milyen zenék mennek a rádióban, a tévében, az interneten? Negyedórás sztárok, tehetségtelenség-kutatók bábjai, Fluor Tomi, Kis Jimmy, SP…..
Auftaktként engedd meg, kedves Barátom, hogy jómagamat is joggal soroljam a művészek közé, hiszen mindketten alkotunk - a magunk sajátos eszközeivel-stílusában, a magunk kis közönségének, a saját, különbejáratú kis indíttatásunkból. Sőt, im Gegenteil - fordítsuk meg.…..
Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.12.19 17:17:09
Csak egy kicsit, tényleg. Annyira szeretném már tudni, milyen, ha az embert tényleg, de úgy istenigazából gyűlölik. De nem csak a szokásos flegmaság vagy cinizmus, amit bárki megtapasztalhat, ha mondjuk az ügyintézőnek-eladónak rosszabb napja van, hanem amolyan igazi, sistergős…..
Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.12.02 19:09:02
én egy utolsó balliberális állat vagyok. én nem diszkriminálok, tökéletesen egyformán utálom a nőket, a férfiakat, a zs.dókat, a cigányokat és a heterokeresztényfehérmagyarokat, az amerikaiakat és az arabokat, a palesztinokat és a kínaiakat, a japánokat, és a pápát, mohamedet, ábrahámot, jézust és gandhit, az észak-koreai, afganisztáni, egyiptomi, szíriai, szaúdi diktatúrákat, a demokráciát, a parasztokráciát, az arisztokráciát, a monarchiát, a komcsikat, a libsiket, a nácikat, a shariát, a muszlimokat, a keresztényeket, az ateistákat, a fundamentalista keresztényeket, a hászidokat, lady dianát, sissit, teréz anyát és a dalai lámát.

utálom darwint, newtont, hawkingot, és a cernt. utálom a buzikat, a biszexeket, a leszbiket, a transzvesztitákat, és a heterókat. utálok mindenkit, akinek több jutott, mint nekem, azokat meg pláne, akiknek kevesebb. utálom a rendőröket, a postásokat és a vasutasokat, de leginkább a volánt és a bkv-t. utálom a gyalogosokat, a bringásokat, és az autósokat. utálom az ügyvédeket és a bíróságokat, utálom az ügyészeket, utálom a faszszopó magyar törvényhozást és a független bíróságokat, utálom az újságírókat és a bloggereket, és utálom a picsa és bulvárlapokat. utálom a hellokittyt, a hellopistit, de leginkább a hellotittyt.

de a legjobban tibit utálom és kurtzot, meg persze izomtibit, és a kommentelőket.

ó, igen, igennn, IGENNNNNNNNN, AAHHHH... :)))) pizka gyere, MOST :))))
Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.12.02 19:40:17
@Zorita:
basszameg, annyira szarrágó picsák vagyunk, hogy még gyűlölködni se tudunk rendesen. szar ez az egész.