Regisztráció Blogot indítok
Adatok
közlekedési bűnöző (törölt)

0 bejegyzést írt és 1460 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Libertarian A kisember 2013.05.20 00:00:00
Mai írásunk tárgyával vélhetőleg már mindenki találkozott; a kisemberek köztünk élnek. A kisember buta. A kisember életét egy beszűkült világnézet alapján, egy számára aktuálisan szimpatikus ideológia fogságában éli, a legprimitívebb dogmák rabja. Nem figyeli a világ történéseit, nem próbálja meg…..
közlekedési bűnöző (törölt) 2013.05.21 10:08:38
@közlekedési bűnöző: Ja bocs.... svábokat például telepítettek ki. Lehet, marhavagonban. Mondjuk az manapság senkit sem érdekel.
Nu, ez a műsor akkor sem volt túl mozgalmas, amikor T69 felpóckolt csöcsei mellett tíz agyhalott bula vetélkedett az egyelőre még mindig megfoghatatlan címlaplányságért, mostanra viszont a számuk négyre redukálódott, szóval túl nagy elvárásaink nem lehetnek a műsort illetően.…..
közlekedési bűnöző (törölt) 2013.05.16 18:53:34
@sixx: csak annyira, mint te :-)

Leírta a véleményét, ahogy te is.
Jogszabálydzsungelünkben számtalan olyan rendelkezés létezik, amelyről fogalmunk sincs - vajon ki tudja például naprakészen, mit is tartalmaz a KRESZ? Vagy azt, épp milyen feltételeket kell teljesíteni egy autónak ahhoz, hogy a rendőr ne minősítse közlekedésre alkalmatlannak? Vajon…..
közlekedési bűnöző (törölt) 2013.05.11 22:35:30
@Krumpli Bogart:

"Ha nem mered eladni, akkor állítsd le, (esetleg add le a rendszámot is) és állj át fokozatosan az autó nélküli életvitelre. Az autóról ugyanúgy le lehet szokni, mint a dohányzásról."

80 %-ra taksálom, hogy budapesti vagy.
Lehet, hogy tévedek, azt elismerem.

A cikkhez:

Abszolút egyetértek. Lóvélehúzás az egész. Egy STOP tábla figyelmen kívül hagyása, és egy faluba becsorgás a tábla után közvetlenül mért 71-el (házak kb a tábla után 500 méterrel kezdődnek) helyszínen 15+30 ezer Forint, plusz 6+4 büntetőpont. (18-nál ugrik a jogsi)
Büntetőpont 3 év alatt évül el.

Elmehetsz tanfolyamra 90.000 Ft-ért, hogy levonjanak 9-et.

Összesen 135.000 Ft plusz 2 munkanap a tanfolyamra.

Ugyanez Ausztriában, ahol az emberek 3-szor annyit keresnek, mint itt kb. 2 X 30 EUR és mehetsz amerre látsz.

Mocskos lehúzó tetvek a politikusok is meg a rendőrök is, akik behajtják.
közlekedési bűnöző (törölt) 2013.05.12 12:11:11
@DR. Smit Pal: Buta vagy, mint a segg, de ne zavarjon.
A folyamatos kritikák hatására a Pirelli már Barcelonától kisebb változtatást hajt végre az idei kemény gumik összetételén, ám a Red Bullnál úgy gondolják, ez a minimális változtatás nem elegendő.  Az elmúlt négy verseny folyamán a Formula-1 gumiszállítóját…..
közlekedési bűnöző (törölt) 2013.05.01 10:50:07
@Psyman: Kimi Raikonnen mondta meg a tutit. Ha 6 kerékcserével gyorsabb vagy, akkor hatszor kell cserélni.
Nem a Pirelli a hibás. Ilyen gumikat rendeltek tőle.

A Red Bull meg nem tudom mit akar? 3 kört verni a többiekre?
Ne menjenek tovább, megvan a hét hülyéje, aktuális barma az Istennek: a volvós nő ezt most tényleg megérdemelte, sőt, óriási szerencséje volt, hogy nem ölt meg néhány motorost. A 400 tagú konvoj rendőrségi engedéllyel haladt North Myrtle Beach irányába, ahol a helyi drag…..
Mesterházy Attilának nagybetűs nap, amikor valamit mond. Mert többnyire unalmas, ötlettelen, szellemtelen figura, aki kiváló címerállata a legnagyobb ellenzékinek mondott tesze-tosza pártnak emiatt. Szóval a semmitmondó ember mondott valamit, de talán jobb, ha inkább visszatér a…..
Ezt a fotót ma reggel lőttem (telefonnal, elnézést a minőségért) a Harminckettesek terén. A Jobbik hirdet. A plakát mondanivalója közepesen populista, de igazságot tartalmaz. Azért mondom, hogy közepesen populista, mert nem maguk a pártok kedvelik a megszorításokat, mindketten…..
közlekedési bűnöző (törölt) 2013.01.11 13:51:26
@rudenz ulrich: Akik ott loptak, azok tényleg magyarul beszéltek, de lehet, hogy lováriul is.
közlekedési bűnöző (törölt) 2013.01.11 14:28:28
@Kacsura: "De nemcsak a jobbiknak nincs gazdaságpolitikai programja, hanem az LMP-nek sincs. Anélkül pedig megette a fene az egészet."

Miért, a Fidesznek meg az MSZP-nek van ? :-)
Orbán jobbnak látja, ha inkább nem mondja el, mit gondol erről a zárt kapus meccsről, nyilatkozza a sajtófőnöke, Havasi Bertalan. Mert gondolni azért gondol ám Orbán is, egyelőre nincs ő még annyira lepusztulva, hogy ne legyenek gondolatai, s mondjuk Eduardo Rosa Florest…..
közlekedési bűnöző (törölt) 2013.01.10 18:53:59
@Dr. Verőköltő:

"a magyarok 90% nem alkalmas az európai együtt élésre! Ennek kéne véget vetni, hogy ezek ne legyenek! De bárhogyan! "

Ööö... antimagyar vagy! :-)
Az ellenzék fellélegezhet. Helyre állt a világ rendje. Végre kibújt a szög a zsákból, kiderült, ami előttük eddig is nyilvánvaló volt: igenis fasiszták ezek mindahányan, nácik valamennyien, rasszisták, antiszemiták, vérszomjas keretlegények, Eichmann és Mengele zsidó- és…..
közlekedési bűnöző (törölt) 2013.01.09 18:42:14
@Lacdelo: Téged nem háborít fel, hogy az MSZP is 100 milliárdokat lopott?

Nem tűnik fel, hogy ugyanolyan szemét mocskos banda mind a kettő?

Ha az egyik szapulja a cigányokat, akkor a másik védi, ha az egyik zsidózik, a másik nácizik, ha az egyik A-t akar, akkor a másik B-t - közben meg sütögetik a saját pecsenyéjüket az adófizetők által szponzorált A8-as Audi motorháztetején.
közlekedési bűnöző (törölt) 2013.01.09 19:12:31
@Lacdelo:

" A nagyságrend kb. 100, de lehet hogy 1000-szeres '"

Matekkal hogy állsz? :-)

100-szoros nagyságrend? Az 10 a 100.-on

Tudod, egy 1-es meg utána 100 db nulla.
Az USA 100 évi költségvetése forintban kifejezve nincsen ennyi....
közlekedési bűnöző (törölt) 2013.01.09 22:05:12
@Lacdelo:

"A 100 milliò ès a 100 milliàrdos korrupciò között 3 nulla azaz 1000-szeres a különbsèg. Ennél egyszerûbben nem tudom leírni. Ha az nem elég még egyszer megpròbálkozom. "

Csakhogy te 100-1000 szeres NAGYSÁGRENDRŐL írtál, nem pedig 1000-szeres különbségről. Úgyhogy szerintem ne fölényeskedj, hanem inkább javítsd ki magad!

Másrészt szerintem a lényegi dolog, amiről írtál, nem igaz. A ballib kormány(ok) pont annyi kárt okoztak ennek az országnak, mint a Fidesz.
Érdemes néha megmutatni, hogy az etnikai alapú, soviniszta gondolkodás milyen káros az élet egyéb területén is. A Magyar Hírlap a magyar konyhát sem ismeri. Csodálkozva nézett egy öt éves videót Szentesi Zöld László (MH) a youtube-on: Jamie Oliver gulyást főz. A…..
közlekedési bűnöző (törölt) 2013.01.07 22:21:13
@Csehszlovák Kém: OK, de akkor honnan a francból ugrott be nekem a gulyás? :-)

Holnap elgondolkozom rajta, ma már nincs kedvem, de tuti, hogy valahol gulyást használtak ilyen célra...
Alapvetően én azon a véleményen vagyok, hogy aki iszik, az ne vezessen, bár a több nyugat-európai országban megengedett (legtöbbször) 0,5 ezrelékes véralkoholszint-határt nem bánnám, ha tolerálnák. Talán ezzel a mércével még nem kerülnének bajba azok, akik egy kiadós vacsora…..
közlekedési bűnöző (törölt) 2013.01.07 15:53:27
@Pirx: "Egyébként karácsony este a lányommal vittük haza anyósomat. Én ittam három sört. A lányom vezetett. Nehezen állt ki a parkolóból, és kért álljak ki helyette. Nem tettem. Hülye vagyok ezért?"

Nem vagy hülye, de ha a lányod rutintalansága okán egyszer meghúzza az autót, amikor te nem akarsz kijárni, mert ittál 3 sört, akkor máshogy gondolod majd. :-)
közlekedési bűnöző (törölt) 2013.01.07 16:12:13
@Visionstar: Jó, de te gerely részegnek tituláltad ezt az állapotot, ha jól emlékszem.
közlekedési bűnöző (törölt) 2013.01.07 16:19:34
@D4D: Hát itt is vannak konzervatívok meg liberálisok... :-)
Egybites Petike szelleme ma kísért. Rogán "Blikk" Tonió a mai áldozat, mert Girosz Ász fapofája nem ment volna a mai bejelentéshez. Az Alkotmánybíróság olyan sallert osztott ma ki, amitől a fal adja a másikat, sőt a harmadikat is. De. Már megint de. Ez győzelem, kérem szépen. a…..
közlekedési bűnöző (törölt) 2013.01.05 17:22:58
@AnnaKarenina:

"És gondolod, hogy aki két sörért elmegy szavazni, az 3 kérdésre adandó válaszra nem tanítható meg? "

Próbáld meg Szalacsi bácsit bármire is megtanítani, amit nem csak beikszelni kell! :-)
közlekedési bűnöző (törölt) 2013.01.05 17:54:02
@AnnaKarenina:

Honnan tetszed tudni, hogy Szalacsi bácsi elment-e szavazni? Mert szerintem a részvételi arány nem tükrözi az értelmi szinteket.

Szerintem olyan ember is lehet érdektelen, aki azért többet tud Szalacsi bácsinál.

Magam például nem tudom kire szavazzak 2014-ben.

Fidesz fasz, MSZP szintén: ezek már bizonyítottak. A Jobbik szélsőséges, a többi meg súlytalan.

Lehet, hogy el sem megyek, mert igazából nincs alternatíva....
Talán csak annyit tennék hozzá, hogy Raikkönen helye itt van. A Forma-1 üresebb és unalmasabb lenne nélküle. ..
közlekedési bűnöző (törölt) 2013.01.01 21:56:54
@visszakettopadlogaz:

"Jol vezetni nem eleg, mithahogy a coca cola sem azert fogy mert finom. "

Nézel tévét mostanában? :-) Pont a legnagyobb bunkóságokkal lehet ismert lenni. Lásd Hajdú Péter a roki-helyes parkolásokkal.

Na nem mintha azt hinném, hogy Kimi emiatt ölt nyelvet a bullshit protokollnak. Egyszerűen szarik az egészre és igaza is van. Kicsit uncsi ugyanazt az ócska szöveget hallani mindenkitől. Persze, dolgoznunk kell, persze, a hazai szurkolók plusz motivációt adnak.... bla bla bla

Kimi erre azt mondja: "persze plusz motivációt adnak, de a kocsi ettől nem lesz gyorsabb."

Persze mindez csak az én véleményem és tiszteletben tartom azt is, hogy neked nem tetszik.
közlekedési bűnöző (törölt) 2013.01.01 22:12:03
@stp1:
"a ferrari teljesítményét inkább úgy kéne nézni, hogy a súlyos és pofátlan fia hátszelet kivonjuk a képletből. "

2007-ben a McLaren-t ki kellett volna zárni kompletten, ahogy van a VB-ből a kipattant kémbotrány miatt. Erre elvették a csapat-pontokat, de a lényeg, az egyéni Vb pontok megmaradtak. Kit is tol a FIA?
Szeretjük mi a Hungaria pezsgőt. Nagyon. De az év utolsó napjának magasságában megnéztük, mi is az igazán menő a menők körében. (Oké, te ejtheted burzsujoknak, sznoboknak - kinek a szájíze szerint.) A válasz egyértelmű. Az Armand De Brignac pezsgő. Többen is tehetnek róla.…..
közlekedési bűnöző (törölt) 2013.01.01 09:02:21
@KopaszMercis: Akkor fizess érte 0,7 deciliterenként 12.000 Ft-ot! :-) Van belőle pár 100 liter, eladjuk ennyiért! :-)
közlekedési bűnöző (törölt) 2013.01.01 09:02:52
@közlekedési bűnöző:

korr.: 7 deciliterenként.
Bornai Tibor A fa ára 2012.12.30 19:35:58
Szomszédom szomorúan mutatja a kertjében álló, félbevágott fenyőt. Valaki ellopta karácsonyra a felső másfél métert. A fejemet csóválom, és már ébred is bennem a tanult gondolatsor, hogyan lehetne elkapni az illetőt, miként bizonyítható, hogy éppen annak a fának a csúcsa…..
közlekedési bűnöző (törölt) 2012.12.31 08:16:43
@Desmond77:

"És ha már mindenáron lopni akar a rohadék, tegye az erdőben. Ne más munkájába szarjon bele... "

Mér az erdő az kié? Az nem más munkája? Vagy van még állami tulajdonú? De ha van is, az nem más munkája?

Szóval szerintem inkább egyszerűen ne lopjon!
A második Orbán-kormány utolsó teljes éve következik. Meg kell kezdeni a felkészülést a visszaszámlálásra. Ráadásul a visszaszámlálást olyan körülmények között kell az országnak megtennie, hogy már a mai szabályok szerint sem lesz szabad és demokratikus a választás. A…..
közlekedési bűnöző (törölt) 2012.12.30 17:13:24
@mákos lecsó:

"A Vaskereszt eredetileg kifejezetten katonai kitüntetés volt, de volt példa rá, hogy katonai erényeket felmutató civil személyt tüntettek ki vele. "

Nem tömeggyilkosoknak osztották, hanem katonai, harctéri teljesítményért.

Azért kapta, mert meghiúsított egy partizán merényletet, a másodikat pedig azért, mert megmentett 130 katonát egy ellenséges gyűrűből.
közlekedési bűnöző (törölt) 2012.12.30 17:36:28
@mákos lecsó:

Náci volt oszt jó napot.

Ja, mert az ATV aszonta, mi :-)

"A román Néptörvényszék 1946 tavaszán Wass Albertet távollétében halálra ítélte háborús bűnökért és gyilkosságért. Azzal vádolták, hogy 1940-ben az Észak-Erdélybe bevonuló magyar csapatoknak parancsba adta egy ortodox pap családjának és néhány románnak, a helyi zsidó kereskedőnek és családjának, valamint az ortodox román pópának és annak magyar szolgálójának a kivégzését."

USA meg évtizedeken keresztül nem adta ki Romániának, mert tisztában volt vele, hogy mennyit ér a román Néptörvényszék ítélete.

De csak kajáld a hülyeséget, ne zavarjon!
közlekedési bűnöző (törölt) 2012.12.31 08:00:38
@Az igazi sztrovacsek:

"Nem azért kérdezem mert érdekel, hanem azért, mert az előzőekben valaki fölhívta itt a figyelmemet arra, hogy miről lehet megismerni azokat a hozzászólókat, aki nem Magyarországról írnak."

Nem feltétlenül. Okostelefonról is lehet kommentelni és ugyan én még nem próbáltam, de aszondják, hogy az ékezetes betűk használata meglehetősen szívás.
Jipí-já-jé, megjött a kariaji a kormánytól. Lesz egyéni nyugdíjszámla. Aztaaaaa, apa, ez komoly? Ez tényleg az enyém? Úristen! Kösziiiii! De, apa, ez mi a szar? - kérdi a gyerek, mikor meglátja, hogy a távirányítós autó feliratú dobozban egy fémgolyó és egy fakocka van. Hát…..
közlekedési bűnöző (törölt) 2012.12.27 13:37:10
@Zabaalint:

"Ami a nyugdíjkasszát illeti, simán lehetne manyup is eladósodás nélkül, csak nyugdíjcsökkentés kellene, és meg lehetne értetni a tömegekkel jó kommunikációval azt is, hogy erre azért van szükség, mert X év múlva ha nem teszünk semmit, az akkori nyugdíjasok éhen döglenek."

Tapasztalatból mondom, hogy egészen biztosan tévedsz. A nyugdíjasok túlnyomó része már akkor is meg van sértődve és puffog, ha nem tartja elegendőnek az emelést.

Csökkentés esetén nem kellene hazudni a "HÁBORÚ MENET" létszámáról a médiában, mert több százezer idős ember ugrálna az utcán, akasztófát követelve az aktuális kormány embereinek.

A nyugdíjasokkal egyszerűen nem lehet mit kezdeni. Ez minden kormánynak a legfőbb és megoldhatatlan gondja. Ha megvágja őket, akkor bukta a következő választást. Ha fizeti őket, akkor eladósodik. Ausztriában az átlag nyugdíj 1200 EUR, amit jelenleg 3 aktív fizet ki. 20 év múlva 1 embernek kell kitermelnie ugyanennyit. Ez még ott sem fog menni, pedig hát az osztrák és a magyar gazdaság teljesítőképességét nehéz lenne összevetni....
közlekedési bűnöző (törölt) 2012.12.28 08:31:25
@Zabaalint: "Mert jelenleg a lakosság sötétben tartása megy minden politikai oldalról, így persze hogy közvetlenül csak a zsebükért szavaznak az emberek. "

Mert a többségük csak addig lát, hogy ő mennyit kap, és hiába magyarázod nekik, hogy hogyan működik (rosszul) a rendszer, nem érdekli őket...

és ha ezt megbolygatják, akkor senki sem tudja mi fog történni, de nagyon valószínű, hogy a regnáló hatalom elbukik, főleg azért mert az aktuális ellenzék egyből ordít, hogy éhen halnak a nyugdíjasok. Fidesz-MSZP - oda-vissza.

De mondom nem csak itt van így, hanem jobb sorsú országokban is. Persze én örülnék, ha valaki elindulna ebbe az irányba, de hát nem sok esélyt látok rá, lévén van vagy 3.000.000 nyugdíjas, aki mind rendelkezik szavazati joggal.
Miniszterelnökünk tudja, mi vezetné ki Európát a válságból, azaz mi vezetne megújuláshoz, szerinte "arra van szükség - ahogyan a történelemben már többször -, hogy Európa visszanyúljon keresztény gyökereihez. Felfogása szerint a kereszténység a cselekvés kultúrája, így…..
közlekedési bűnöző (törölt) 2012.12.24 07:49:26
@spinat: Mint ahogy más vallások is. Politikai okokból. Ahogy politikai okokból lett Mo. is keresztény 1000 évvel ezelőtt. De attól még a tény az tény marad. Keresztény gyökerű ország vagyunk.
közlekedési bűnöző (törölt) 2012.12.24 12:12:17
@Bullshit generátor:

"Tőlem te bukdácsolhatsz a templomban a pedofil faszi előtt, be is dughatod a fejedet a szoknyája alá, nem zavar. Téged miért zavar, hogy karácsonykor egy kicsit elengednek azok is, akik nem olyan hülyék mint te? "

Egy szóval nem írtam, hogy templomba járok (nem), vagy hogy hiszek egyáltalán Istenben (talán). Annyit írtam, hogy Magyarország keresztény gyökerekkel rendelkezik, de ahogy látom, másféle gyökerekkel is, ezt bebizonyítottad. Na Boldog Kellemest!
közlekedési bűnöző (törölt) 2012.12.24 12:57:21
@Bullshit generátor: Megegyeztünk. KKÜ
Sokszor hangzik el baráti beszélgetésekben (és nem csak azokban), hogy Magyarországon az álláskeresés során (is) elsősorban a kapcsolatok számítanak és csak másodsorban a tudás és a tapasztalat. Csaszi leveléből az derül ki, hogy az elmúlt időszak eseményei benne is súlyos…..
A hetiBeton stáb nem először fut bele abba,  hogy az autóskultúra hangadói tanúbizonyságát adják annak, hogy fogalmuk sincs mi az, ami történik a városban, és hogy ezeket a bizonyos történéseket milyen folyamatok is mozgatják. Ez a tájékozatlanság pedig, párosulva egy…..
Háromezer kilométer hajóút, majd négyszáz méter darun lógás után immár New York tetején magasodik a WTC antennájának több eleme. Három hete annak, hogy egy fénykép került az internetre, rajta egy hajóról, amely a One World Trade Center antennájának kilenc elemét…..
közlekedési bűnöző (törölt) 2012.12.19 06:43:25
Az auschwitzi haláltáborban elkövetett iparszerű népirtás folyamatáról értelemszerűen kevés helyszíni fénykép készült. A ritka kivételek egyike az a négy fotó, melyet 1944 nyarán a Sonderkommando, a nagy mennyiségű holttest megsemmisítésével megbízott foglyok egy kis csoportja készített egy…..
közlekedési bűnöző (törölt) 2012.12.13 11:05:46
@maycontainnuts:

Mert teljesen más megítélés alá esik. Hiába van emlékmű, aki Trianont emlegeti az hamar irredenta, revizionista és ezzel együtt gyorsan náci lesz.

Esetleg leönti vörös festékkel valami dánielpéter féle, akit a végén még meg is dícsérnek ezért.
közlekedési bűnöző (törölt) 2012.12.13 14:07:34
@maycontainnuts: Nap mint nap tapasztalni.
Beyonce egy 50 millió dolláros szerződést írt alá a Pepsivel, amely szerint jövő évtől ő lesz fogja népszerűsíteni az üdítőitalt, sőt, márciusban még az arcát is rányomják a 0,33-as dobozos kólára - bár ebből csak limitált számú darab kerül majd forgalomba. Az…..
Na. Hát ha engem valamivel jól fel lehet pipásítani, akkor az a zsidózás, cigányozás, buzizás.... És nem azért tudok feldühödni, mert személyesen érintett vagyok (bár az első kettőről ki tudja, a családfámat csak üknagymamáig tudom visszavezetni), hanem mert a butaság az, ami…..
közlekedési bűnöző (törölt) 2012.12.02 15:06:19
@stark:

Ügyes ember lehetett a nagyapád. Először is azért, mert túlélte a Gulágot, aztán meg azért, mert a magyar államtól sikerült kihajtania a pénzt. Valami kárpótlási jegyet az egyik öregapám kapott, mert elvették a szervizét. De azért mit fizettek szerinted, hogy az apai öregemet kinyírták? Apám mondta: semmit.

Szóval azt mondom egyenlőség: be kellene fejezni a kártalanítást, a háború véget ért 67 éve és 178 napja.

Már csak akkoriban 15 éves agymosott Hitler-jugendek kisfiúkat lehet perelni, mert a többi halott. Azt is ideje lenne befejezni, többek között azért, mert épp a zsidóság számára kontra-produktív.
közlekedési bűnöző (törölt) 2012.12.02 19:20:21
@Lúthien Elensar: Az attól függ, hogy mit hívsz antiszemitizmusnak. A jogos kritikát vagy a valódi gyűlöletet?

(Persze hogy a jogos kritikát is. Ez egy ilyen ország. Itt elég, hanem értesz egyet, már antiszemita, kirekesztő és fasiszta vagy. Sokaknak ebből van elege.)
közlekedési bűnöző (törölt) 2012.12.03 07:31:07
@Lúthien Elensar: Elég ha a többségre áll. Olyan kritikát nem lehet megfogalmazni, hogy az egy népcsoport minden egyes tagjára igaz legyen. Ez tény.

A blog kezdő bejegyzése egy éppen az aktuális ügy, a megjegyzésem tul.képpen nem is arra vonatkozott.

Viszont ezen kívül még van egy rakás vitatott téma a zsidókkal kapcsolatban. Csak szemezgetésként:

- Izrael által folytatott politika
- 90-100 éves emberek bíróság elé citálása annak érdekében, hogy további lóvét lehessen követelni
- MÁV beperelése/legalábbis próbálkozás
- unalomig belénk sulykolt holokauszt, aminek 70 éve vége
- holokauszt-tagadás törvényi büntetése (mondd már, ha azt mondom nem is élt Mátyás király, akkor lesittelnek?)
- Dániel Péter féle gusztustalankodás a bíróságon, ahol gyakorlatilag megdicsérik az elkövetőt a garázdaságért

Az ilyenek tudod egy idő után kiverik a biztosítékot... és egyesek vannak olyan hülyék, hogy vért követeljenek.

Személy szerint nem akarok senkit sem megsemmisíteni, sem Dunába lőni, sem internálni. Tőlem aki dolgozik és nem lop, az éljen, viruljon nem érdekel, hogy fehér-e, fekete vagy sárga.

Az én bajom csak az, hogy ha valaki kételkedni mer a dogmákban, vagy kellemetlen kérdéseket tesz fel, azt egyből megbélyegzik.