Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spigo

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétközi "félig eldőlést" követően most gyakorlatilag ténylegesen megkerülhet az arany gazdája, bár mi inkább olyan "háromnegyed eldőlést" jósolunk. Greater Manchesterben az év meccsét rendezik - a 4-3-as dráma visszavágója következik -, a Tottenham pedig…..
spigo 2010.04.17 13:23:31
@spigo: a LOL lemaradt
spigo 2010.04.17 14:08:33
@_benito: szerintem, ha Tevez marad a MUban, sem ő sem Rooney nem fut ilyen szezont egyébként
spigo 2010.04.18 11:41:50
@Zsoca87: naja, ott MU szurkolként is kinyilt nálam a bicska, mégha egész meccsen faragták is büntetlenül, ez nem mentség a taplóságra
A tegnapi slágermeccsből nyíltszíni koncolás lett, a mai rangadón ez aligha lesz így. A Manchester United biztosan, a Bayern valószínűleg legjobbja nélkül kezd, de míg Robben egy félidőt az eredménytől függően biztosan vállal, Wazza nem segíthet a nélküle meglehetősen…..
Hát ti meg kik vagytok és mi a francot akartok? - néz az ember munkától fáradt, buta szemmel egy hétközi forduló meccslistájára. A válasz pedig - legalábbis a mai meccsek esetében - valószínűleg ez: elaltatni téged. Holnapra viszont érdemes bekészíteni a söröket, mert a…..
Elérkezett a playoff visszavágó fordulója, ami a nemzetek közti futballversengésben talán a legizgalmasabb fázis a VB-k és EB-k egyenes kieséses szakaszai után. Eléggé ánlájkli, hogy további vébéújoncok jussanak ki a tornára, de mi minden tőlünk telhetőt megtettünk, minden…..
spigo 2009.11.19 15:08:35
@popp: viszont sajat almomat nem valositom meg mas ember ket eves munkaja tonkretetele mellett (kiveve persze ha korrekten jarok el).
igen, okozhattam volna balesetet, de nem. Es ha nem lett volna gol a tegnapibol most nem lenne vita :)
spigo 2009.11.19 15:35:59
@imici77: persze hogy nem biztos hogy tovabbjutnak, de most nem is errol van szo szerintem.
szarabb jatekos lett Henry? nem
szarabb ember lett Henry? igen
kell videobiro? igen

egyebkent meg az Irek 90 perc alatt eldonthettek volna tovabbjutast
spigo 2009.11.19 15:49:22
@imici77: ezt mar feljebb kifejtettek.
Ahogy a farizeusok is mondották anno Pilátusnak: szögezzük le gyorsan az elején. Óriási döntő volt ez, na. Nem tudunk nem vonni párhuzamot az 1994-es és a mostani döntő között, akkor pont a Barcát gondolták topfavoritnak, és lett macska-egér játék, nagy meglepetésre pont…..
spigo 2009.06.01 18:58:32
@Csöncsön: "Mint ahogy az is hülyeség volt, hogy egy kemény középpályás védekezéssel (más szóval: PL-élcsapattal) szemben a Barcelona okvetlenül vesztésre lenne ítélve."

Ez mind csak biroi felfogas kerdese :)
Két lényeges kérdés el is dőlt már az utolsó forduló előtt. A Manchester United sorozatban harmadszor sem engedett senkit sem maga elé a bajnokság végelszámolásánál, míg a West Brom folytatta a Haladás üldözését a Ki esik ki többször az első osztályból című kissikerű…..
spigo 2009.05.21 09:29:34
@poolfanati: "e nehéz olyan csatárt találni aki a padon akar üldögélni ameddig torres le nem sérül."

Nemeth Krisztian? :))
Hivatalosan még nem ez a harc lesz a végső, de sanszos, hogy több helyen is dobálhatjuk a pontokat az "i"-re. A kiesés ellen papíron nyolcan, valójában csak öten küzdenek, a nemzetközi kupaindulásért még négyen vannak versenyben, míg a bajnoki versenyfutás…..
Hosszas dilemma után úgy döntöttünk, hogy a soros bajnoki összefoglalóval megvárjuk a hétközi meccspótlást. Az esti Wigan - MU-val végre újra teljes lesz a tabella, így már a szőkenőktől - a jogászokon át - a bölcsészhallgatókig mindenki egyszerűen ki tudja számolni,…..
spigo 2009.05.13 16:59:03
@poolfanati: nos ugye azert akar elmenni, mert nem kezdo
Torres es Gerrard mellett az lesz?
spigo 2009.05.13 17:27:35
@jawbone: ugyan, egesz evben azt nyilatkozza, hogy milyen nehez neki, hogy nem jatszik eleget, stb.
Teny, nem ajanlott a MU szerzodest neki, de eloszor az MSI-vel kene megegyezni. Az is igaz, hogy valszeg Tevez tudna rola, hogy egyeztetnek-e vagy sem.
spigo 2009.05.15 10:45:54
@kroos: szerintem meg Downing evek ota kozepszeru overhypolt atlagos fodbalista. Keves az angol bal labas kozeppalyas, igy vakok kozt felszemu
Létrejött a talán leginkább várt BL döntő, melyen elsősorban nem is a Barcelona és a Manchester United, hanem a futball két legmeghatározóbb fejlődési irányának csúcsképviselője játszik majd. All-around atléták a labdaszerelmesek ellen. A két – bizonyos szempontból…..
Miután a tegnapi találkozó ismét bizonyította, hogy egy igazán közönségszórakoztató mérkőzéshez nem elég egy angol csapat, reménykedve várhatja a mai estét a fodballkedvelő nagyközönség. Igazi, soha nem látott csemegének nézünk elébe: Manchester United – Arsenal…..
A félelmeink beigazolódtak. Alapjában sem történt semmi különleges az elmúlt szerdán, de keddhez képest, ezt a napot simán hozzá lehet csapni még a húsvéti böjthöz. Az Arsenal könnyedén, idegenben szerzett előnyét meglovagolva, gólokkal intézte el a tartalékos Villarrealt,…..
spigo 2009.04.16 10:05:35
@wendriner úr: Nem, Nagy-Britanniaba nem tartozik bele Eszak-Irorszag, mig a UK-ba igen
spigo 2009.04.16 10:30:47
@popp: viszont ha jol tudom, amikor meg elt a harom idegenlegios/csapat, akkor nem szamitott annak az UEFA szerint sem.

Ha nem igy volt mea culpa, de igy emlekszem.
spigo 2009.04.16 11:13:24
@mickeyknox: Anderson tavaly kurvajo elso evet produkalt szvsz. Azt hittem, hogy iden siman a kozeppalya egyik legfontosabb lancszeme lesz, sajnos nem. Remelem, csak a seruleseinek koszonhetoen nem. Ha jovore sem fejlodik tovabb mehet, de egy evet meg adnek neki. Nem ugy nimt Naninak...
Még sünözéstől zeng a fülünk, de már itt az újabb angol bajnoki forduló. Jelen esetben a harmincegyedik. Azoknak, akiknek már fogalmuk sincs, hogy ki kivel van, egy gyors helyzetjelentést. A Manchester United áll az élen, egy ponttal megelőzve a Liverpoolt, néggyel a Chelsea-t, de…..
spigo 2009.04.05 19:05:12
@poolfanati: azonnal alairom barhol ha garantalod, hogy olyan karrierje lesz mint Owennek a Poolnal ;)
spigo 2009.04.05 19:08:12
@poolfanati: tudom hogy erted es csak.... :)
Még talán a legvérmesebb ellendrukkerek is csak egy soványka londoni ikszben bíztak, de a United őket is meg tudta lepni azzal, hogy darabjaira hullott a Fulham ellen. Szombaton a Craven Cottage-i kettőnull árnyékában bújt meg Hiddink első veresége és az Arsenal…..
spigo 2009.03.24 23:25:42
@Woland: "az FA merlegelte hogy nem durvasag kovetkezmenye volt a piros igy csak egymeccses eltiltas jar a sracnak"

masodik sarga volt, az automatikusan egy meccs es ennyi. Akkor lett volna kerdes, hogy hany meccs, ha egybol piros, nem?
Túl vagyunk Gallas lesgólján és a kupasorsoláson is. A United, miután kiörülte magát a nyoni sorsoláson, a Fulhamen akarja levezetni minden frusztrációját, amit múlt héten összeszedett. Üldözői egytől egyig nehéz feladatot kaptak. A Pool a Villát fogadja, a Chelsea a White…..
Még meg sem száradtak Jamie O'Hara könnyei, máris újabb forduló Angliában. Szörnyű titkot kell megosztanunk Veletek: nem szeretjük a hétközi fordulókat. Sokszor el is felejti az ember, hogy lesz, aztán megörül, hogy dejóestefociatévében, majd rájön, hogy a csaja nem tud…..
spigo 2009.03.05 09:27:39
@mann: Azert a MU egy szot sem szolhatott volna ha a felido 3-1 es nem nekik...

@Woland: Vidic meg azt csinalta, mint egy vedonek kell ilyen szituban. 1-0 az ellennek es ha nem allitja meg Martinst valszeg 2 sima es akkor rohadt nehez nem otthagyni pontokat mar. Bar tuti, hogy jobb meccs lett volna az utolso egy ora... :)
spigo 2009.03.05 11:47:20
@Ferguson: volt meg a Vidic - Martins igazas a tizenhatos elott meg a szoglet mikor Vds rosszul oklozott

Jogos, a Vidic felszabadito fejet elfelejtettem :)

Felre ne erts, kurvara orulok, hogy nem igy alakult! ;) de nekem meglepoen enervalt volt tegnap a vedelmunk
spigo 2009.03.05 12:30:06
@Ferguson: rosszul emlekszel ;)
de en is az elso fel orat hoztam fel, mint kritikus idoszak a meccsen

masreszt ha a Samp meg tudja verni az Intert 3 simara, akkor nekink sem kell, hogy gond legyen :))
A dingdingdong magyarhangja ismét magára vállalta a forduló elnevezését, vagyis egy újabb csonka fordulónak futunk neki. A Curling Cup döntője miatt a Spurs és a United meccse később kerül megrendezésre, ezért a hétvégén csak nyolc találkozót rendeznek a bajnokságban. A BL…..
spigo 2009.03.02 15:51:40
@kroos: en a '99-es dontot rohadtul elveztem! ;)
spigo 2009.03.02 15:52:26
@kroos: egyebkent 92-tol vannak a csoportmeccsek
spigo 2009.03.02 15:57:30
@kroos: ja es 91 es 97 kozott tenyleg ennyire befolyasolta az evi egy angol csapat a BL-t, hogy tonkre is cseszte az egeszet?
Éppen hogy csak átfordulunk márciusba, és máris egy kupadöntőt találunk a naptárban. Vasárnap délután Anglia második számú kupasorozatának utolsó mérkőzését rendezik a Wembley-ben. A United történetének egyik legsikeresebb szezonjára készül, a Spurs pedig az idei évét is…..
spigo 2009.03.01 23:45:18
Egy tucat forduló van még hátra, de a csapatok kezdik úgy keverni a kártyákat, hogy sok izgalom nem marad májusra. A hétvégén minden manchesteri azon dolgozott, hogy növekedjen a különbség a United és a Pool között, az Arsenal és az Everton csak a helyezését tudta…..
spigo 2009.02.27 15:43:18
@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: "Az a vicc, hogy amennyire én tudom, a MU rajongók többsége is Mourinhot akarja SAF utódjának"

hat nem hullajtanek krokodil konnyeket, ha o jonne... :)
Most az olasz csapatokat kellene elsiratnunk, mert az ő bukásuk volt látványosabb, pedig ahol igazán nyakig ér a fekália, az Spanyolország. A BL-ben egy, jó esetben két továbbjutóra számító spanyoloknak ugyanis egyetlen egy képviselőjük sem maradt a második számú (ez nem a…..
spigo 2009.02.27 12:32:03
@popp: "Ahogy az is papírforma, hogy az idegenben lőtt gól szabállyal terhelt egyenes kieséses rendszerben sokkal élvethetőbb focit hoznak a visszavágók és ez a bl-ben is így lesz. "

Pont erre gondoltam en is mikor elolvastam a postot. Ha az elso golt az Inter vagy pl az Arsenal rugja, kurvajo kis tamaodfocit fogunk latni szerintem
spigo 2009.02.27 16:28:21
@Strigo: "A Villa meg pl. mit akar a BL-ben, ha még a PL-UEFA kettős terhelést sem bírja?"

penzt?
Lépéselőnyben az angol jégkorongfutball az olaszos párbajtőrvívás ellenében. A spanyol kupacsapatok felett viszont egyenesen égett szag terjeng, pedig Benitez sem a régi már, egy nyomorúságos döntetlent sem tudott összehozni, a Villarrealnak meg huszonhárom löket is kevés,…..
spigo 2009.02.27 14:48:51
@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: off 2 :)

Rick Perry tavozik szezon vegen, ez azt jeleni Benitez marad?
spigo 2009.02.27 14:50:09
@rizla: off 1

csak az a baj, hogy o is bal oldali kozeppalyas, nem?
spigo 2009.02.27 15:02:21
@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: kossz

@rizla: hal balbunkonak is olyan jo akkor siman
priskinnel egyetertek

off end
Íme egy beszámoló az angol másodosztályból, ugyanis egyik törzskommentelőnk pár barát és némi alkohol társaságában ellátogatott a trip hop őshazájába, ahol nem csak kivételesen sok hó esett, hanem történetesen Championship mérkőzést is rendeztek. Persze ahhoz, hogy az ember…..
spigo 2009.02.27 00:04:42
spigo 2009.02.27 00:32:49
@starfucks: :)) pedig van csomo jo hely, attol fuggoen mire vagytok kivancsiak:
getto
posh
foci
rogbi
krikett
minden egyszerre
???
:)
spigo 2009.02.27 09:39:51
@pote: kavenak tenyleg nem kave, de a karamellas macchiatto mindent visz szerintem!

Igaz utana altalaban lebukik a fejem az almossagtol :)
A nyolcaddöntők második felvonásában az angol Inter madridi futballgyilkossága ugyanúgy borítékolható, mint az olasz testvércsapat labdarúgásra csak halvány nyomokban emlékeztető merénylete a kiváló partnernek bizonyuló Manchester ellen. Mégis ez lesz a forduló rangadója, mert…..
Az ősz átugrotta a telet és tavaszt, majd egyenesen télbe fordult - persze csak nálunk, hiszen Európában bimbóznak a labdák és rügyeznek a kapufák, feromon terjeng a levegőben, olyannyira, hogy a csapatok se nagyon verik össze egymást, inkább remikkel gyűjtögetik a svájci…..
Hiába nem volt két hétig forduló a PL-ben, így is eseménydús napokon vagyunk túl. Az FA kupában majdnem nyolcan maradtak, az UEFA-ban kicsit megégtek a csapatok, Van der Sar kivédte Geráék szemét és a Pompey is nyert hosszú idő után. A forduló csúcsrangadója a Villa - Chelsea…..
spigo 2009.02.22 23:34:00
@wilco: mondjuk az alazatarol talan elmond valamit, hogy vegigjatszotta a meccset harom helyen torott arccsonttal. A nagykepuseg annyira nem izgat (100+1 focista nagykepu), de ha lusta lenne szerintem ugy zavarnak haza Liverpoolbol mint a huzat
Az FA kupa csatározásai játsszák a főszerepet a ködös Albionban a hétvégén. Hét nyolcaddöntőt rendeznek szombaton és vasárnap. A West Ham - Boró és az Everton - Villa párosításokon kívül, a PL csapatok Championship együttesekkel néznek szembe. Európa legősibb és…..
spigo 2009.02.17 17:02:55
@pote: vannak jo nok angliaban is... lengyelek, spanyolok... :)
spigo 2009.02.17 17:03:48
@nekedX: ugh, akkor te Hegyi Ivanon nevelkedtel foci teren... ezentul igy allok hozzad :)