Regisztráció Blogot indítok
Adatok
consigliere

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi időben divat lett a Szulejmán című sorozat rajongó táborát leszólni, őket a butaság egyfajta jelképének tekinteni. Látszatra talán van némi igazság a leegyszerűsítésben, valójában azonban mégsem érzem, hogy a társadalmi lenézés évezredes mintáját más köntösbe öltöztetőknek igazuk lenne. Ha…..
Kezdésként maga az udvariasan bemutatkozó Fox Mulder tart gyorstalpalót az X-akták mibenlétéről és az idegenekről, akik már a kőkorszakban is köztünk voltak, hát még most. Illusztrációul a dicső múlt egymásra halmozódó fotói szolgálnak - hopp, egy Gumiember! - aztán már lángol is a szimbolikus…..
Geekblog Álomháború 2011.03.24 05:10:00
Vannak alkalmak, amikor a kritikusnak le kell küzdenie egy zsigeri késztetést. Azt, hogy a cikkében ne foglalkozzon struktúrával és érvekkel, hanem csak írja le egymás után az összes létező trágár szót, amit ismer, és a végén ajánlja az egészet jó szívvel a film…..
Filmdroid Tudom mit tettél tavaly 2009.03.19 21:37:00
Cassidy (Briana Evigan), Jessica (Leah Pipes), Claire (Jamie Chung), Ellie (Rumer Willis -Bruce Willis lánya) and Megan (Audrina Patridge) egy diákszövetség tagjai egy házibuliban egy srácot szeretnék megtréfálni, azonban a csínytevés rosszul sül el, Megan elhalálozik. Az esetről…..
Filmdroid 2009 legdögösebb női 2009.05.14 09:35:00
A Maxim összállított egy listát, amely tartalmazza az idei év legszexisebb Top 100 csaját. Ezek szerint Megan Fox a második, Olivia Wilde pedig tavaly még sereghajtóként vett részt ebben a felsorolásban, most pedig az első helyre katapultált. Az igaz, hogy kissé felkapott lett a neve,…..
Autóbuzik és vicces angol műsorok kedvelői, figyelem: a vilég legfaszább autós műsora, a brit Top Gear hamarosan nélunk is látható lesz, mégpedig a Viasat3 és a TV6 műsorán is. Arról, hogy pontosan mikor kezdődik a vetítése, hány epizódot kapunk hetente, melyik évaddal kezdik,…..
consigliere 2009.05.08 12:14:45
ki a f@szom lenne viasaton.. gianni, vagy majka :)
Mert gyors, friss, és mindig kéznél van, azért. Isten látja lelkemet, nem vagyok a cég reklámembere (nem mintha pont én kellenék nekik, a 400 millió dollárért sem eladó sikersztorinak), csak egyszerűen szeretem a cuccost, mert nagyon megkönnyíti az életem. El is mondom mentem,…..
Ismét egy sietős kisáruszállító lelki világába pillanthattok bele Gábor segítségével. Biztos jó környezetben nevelkedett emberünk, mert kitartóan és nagyon ügyesen fejezte ki gondolatait nemzetközileg is érthető módon. Szerintetek mennyire volt jogos a felháborodása? A…..
A western él! - szokták hangosan mondogatni mikor egy ilyen műfajú filmet kerül a mozikba. Örülök én, ha újra szól a hatlövetű, annak viszont már kevésbé, hogy az utóbbi időkben egy normális westernt nem láttam a felhozatalból. A Börtönvonat Yumába el lett cseszve, a Jesse…..
Belsőség Rajzás 2009.05.07 14:36:59
Na végre. Amióta Árpád átküldte ezt a linket, azóta a külvilág lényegében megszűnt számomra. Ma bejöttem pimpelni, lényegében ez történt, micsoda undorító egy munkamorál. Mentségként fogadják el, hogy reggel úgy másztam ki az ágyból, hogy azt a legprofibb hollywoodi zombi…..
autózz! Nagy pofájú kisautósok 2009.05.07 10:28:00
Attila egy újabb fajt fedezett fel az autós társadalomban. Eddig főként a nagy autósok nagyon bunkó akciói voltak terítéken, ám ezúttal pedig a kis autó, nagy pofa elv látszik érvényesülni, ráadásul nem egyedi esetről van szó. Azt kellett észrevennem az elmúlt napokban, hogy…..
consigliere 2009.05.07 16:08:29
@Deluxe the ForumTroll: egyszóval suzukis vagy.
consigliere 2009.05.07 16:42:14
@Deluxe the ForumTroll: suzuki trailer?
VRaptor próbál kicsit egészségtudatos, környezetkímélő és nyugis életvitelt folytatni, de úgy tűnik ennek egy viszonylag békés helyen is kellőképpen gátat tudnak vetni bizonyos autós egyének. De hová sietnek egy ilyen madárcsicsergős, zöld kis szigeten a csúnya bácsik? Nem…..
consigliere 2009.05.06 13:41:58
@avus: szerintem térjünk rá. reggel is egy b@lf@asz ignis-es 50-el ment az árpád híd legbelső sávjában, úgyhogy folyamatosan előzte mindenki
70-80-al már lehet közlekedni is
consigliere 2009.05.06 14:17:54
@avus: de látod engem egy cseppet sem zavar amikor egy bicajos körülnézve átcsorog a piroson vagy megelőzi a sort esetleg margit hídon a sínen megy stb. amíg nem bénázik hanem logikusan tempósan közlekedik
motorost, bicajost egyaránt lehúzódok elengedek, úgy állok a sorban, hogy elférjen
ne a szabályokat tartsák be konokul, hanem figyeljenek a másikra is
Reszkess Los Angeles!!! Jason Statham a kib*szott házban!!!!  Egy olyan moziról lesz most szó ebben a néhány sorban, amit kétségkívül már az egész világ lélegzet visszafojtva vár. A finoman adagolt hírek, hosszabb-rövidebb trailerek után, 2009. április 17.-én megérkezett az…..
consigliere 2009.05.06 09:09:19
vicces, hogy ilyenek írnak filmkritikát.. ebből lesz az a f@szság amikor 10/10-et ad valaki egy sima 6-osra (hardcore akció rajongóknak 7).
Ez volt az 5. film amit láttál?
Győzött az együgyűség. A VH-1, az egyetlen nézhető (hallgatható) zenecsatorna immár teljesen lekerült a T-Kábel kínálatáról. Helyette 24 órában amerikai, viccesnek szánt izzadmányok, vagyis a Comedy Central. Kell, mert amíg meg nem jelent a legújabb ismétlőcsatorna, csak…..
comment:com A fal adta a másikat 2009.05.05 08:01:00
Nagyon úgy tűnik, hogy a hazai tévézés beállt a külföldi sikersorozatok vagy éppen a bukott ótvarok átdolgozására, ennyivel is kevesebb pénzt kell kihajítani a kreatívok üvegasztalára felcsíkozott kokóra, vagy mittudomén, lehet az ötlet fogyott ki a magyar fejekből, mindesetre…..
consigliere 2009.05.05 09:18:03
@vero: jaj de jó, hogy itt van megint egy nem nézek tv-t, dekurvaintelligens vagyok egyed
akkor ne nézz tv-s blogot sem te nagyon hülye
Az AXN hamarosan bemutatja a So You Think You Can Dance című amerikai táncos-reality-t, azt, aminek egy vadhajtása már nálunk is ment Megatánc címmel a TV2 jóvoltából. A műsort az American Idolt (is) jegyző Simon Fuller készíti, és célja, hogy felfedezzenek olyan táncos…..
consigliere 2009.05.04 15:50:36
Hallottunk már diplomás benzinkutasról és bár az egyetemet végzettek között is akad tapló ember, Andor minden valószínűség szerint nem egy túliskolázott kútkezelőzvel találkozott a minap. A többit már mesélje el nektek ő. Régóta felemás a kapcsolatom a Shell benzinkutakkal.…..
Annyi ilyen sztorit kapunk, hogy nyugodtan nevezhetjük a fővárosi buszvezetők egyik kedvenc sportjának a terhes nők becsípését az ajtóba. Én még sosem csíptem be terhest, így nem tudom, mi lehet ebben annyira jó, de valaki majd remélem megírja. Balázs feleségének kalandjai alant:…..
consigliere 2009.05.04 10:16:37
Nem baj, ha nem értitek a címet, Tboyka mindjárt elmagyarázza az összefüggést az újabb "Dögöljön meg a szomszéd tehene is!" esetünkről. Biztos a hormonok zavarták össze a szülés előtt álló kismama agyát. Ha mégsem a terhességtől volt, akkor előre sajnálom…..
Ugyan a sajtóközlemény még nincs kint, de a T-Mobile üzletszabályzatai között már megtalálhatóak az új ikon 200-as díjcsomag árai. Eszerint ötezer forintos havidíjért cserébe 200 lebeszélhető percet kap az ügyfél, valamint 1 giga adatforgalom és 100 darab hálózaton belül…..
Norinda a bő egy héttel ezelőtti autópályán végig belső sávban menős, ámde a világ minden kincséért sem jobbra tartós posztunk után gondolt egyet és megírta egy hasonló élményét, csak éppen a másik szemszögből. Neki viszont legalább volt egy többé-kevésbé elfogadható…..
Amikor Ferenc történetét elkezdtem olvasni, felkiáltottam magamban - ezt mindenki képzelje maga elé -, hogy na, megint egy hülye BMW-s. Aztán jött a fordulat, mindenki értékelje át a pozitív és negatív előítéleteit. Az eset április 25-én reggel 9:50 körül történt velem az…..
consigliere 2009.04.28 13:39:13
@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): ráadásul a statisztikák szerint sokkal többször használják az önvédelmi fegyvereket a tulajdonosuk ellen mint ahányszor ők tudják megvédeni magukat.
gyakorlatilag veszel egy fegyvert a támadódnak, te az éles szituációban sokkot kapsz ő fel van készülve és már fegyvere is van..
(én is tartok egy 8cm-nél kisebb minőségi kést de nem mást vágdosni, nem akarok ülni)
Ha Vic nevével akarnék egy nagyon hülye poént elsütni, akkor leírnám, hogy a sztoriját olvasva minek is lehet ez a rövidítése, de jobb az mindenkinek, ha nem leszem, mert lefáradtok már így péntek délelőtt. Csak nem Nógrád-megyébe költöztek azok, akiktől egy éve elvették az…..
consigliere 2009.04.24 13:37:39
@aszfaltbetyar: majd elfelejtettem hátsó lámpák is cseréltek voltak: fehérített, 3 centi hézag a kasznitól, maradhat?
consigliere 2009.04.24 13:58:21
@Deluxe: töröld meg a szemüveged, megint bepárásodott
Toto minden bizonnyal rendelkezik némi önkritikával is, hisz a címet egy az egyben a nekünk küldött leveléből emeltem át. Azt tudjuk, hogy csúnya vége is lehet annak, amikor két nő kerül egymással szembe, mert olyankor a tündibündi hölgyek pillanatok alatt sárkánnyá tudnak…..