Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiscserkesz

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A VHS-korszaknak volt egy varázsa, amelyet az a generáció, amelyik kimaradt belőle, soha nem fog megérteni. Ma már hihetetlen, de volt idő, amikor a filmmániában szenvedők meg tudtak őrülni olyan alkotásokért, amelyeket ezerszer másolt kazettán, rémes minőségű szinkronnal (itt…..
kiscserkesz 2016.03.08 16:24:40
Pestet körbejárva bepillantunk abba a pezsgő polgári világba, amely ragyogó vendéglőkkel, és a belvárosi családokat is „nagyobb” utazásra serkentő erős vonzerővel rendelkezett. A budai kirándulások, a dél-pesti kalandozások mellett a jó halászlé, a lelkes és hozzáértő vendéglősök Újpestre és a…..
Vannak gyerekkori kedvencek, amelyeket nem kellene újranézni, mert iszonyú csalódásban lesz részünk. Legmélyebb bánatomra a Fantasztikus labirintus ebbe a kategóriába tartozik, nagyítóval sem tudtam felfedezni benne azt a hangulatot, amiért egykoron rongyosra néztem. Lehet, hogy időközben felnőttem?…..
Kérem szépen, ezt is megértük: egy nappal, azaz nem egészen 24 órával az amerikai premier után, 2010 március 15-én az HBO Magyarországon is műsorra tűzi a The Pacific - A hős alakulat című minisorozat első részét. Olyan már volt, hogy példásan hamar ideért egy-egy sorozat új…..
csox Csokigumikalapács 2009.12.24 15:33:00
Ha már kezdünk belefáradni a sütés-főzésbe (én még neki sem álltam), meg a bonbonkészítésbe (az enyémek itt a képen rumos meggyesek voltak, egy tepsi hátán temperáltam a csokit egy megtisztított Sun optikai egéralátéttel), meg a másokkal való bonbonkészítésbe (a barátaim…..
Egy hónappal ezelőtt nézhettük meg a Titánok harca teaserért, most pedig egy hosszabb előzetest láthattok. A filmben Perszeusznak több szörnyön, teremtményen kell keresztülvágnia magát, hogy legyőzze Hádészt és kiszabadítsa szerelmét, Androméda hercegnőt. Jó három hónap…..
kiscserkesz 2009.12.23 01:05:43
A következő sör Belgiumból érkezett és pokolian erős. Nem véletlen a szóhasználat, hiszen a neve Satan Red. Vajon az íze is olyan ütős?  Az első, ami szembetűnik a sátánpajtásról, hogy figyelemfelkeltő a sör külseje, csomagolása. Fekete üveg, bordó címke ahonnan maga…..
kiscserkesz 2009.12.06 14:25:12
@bela2255:

Basszus a csapolt kwak kimaradt. Egy hónapja volt szerencsém arra járni. Francba...
Tudnál a linket adni vagy gmaps-ban rájamutatni?
Janneken Pis meg van, de ez a bábszinház egyelőre homályos nekem. Biztos rosszul google-zom.
kiscserkesz 2009.12.06 23:01:48
@Vámpír\\\'08:

Ez nagyjából olyasmi mint a borozgatás, csak sörrel. Nem esnek le egymásutánban a korsók, hogy utána meg el kelljen rohangálni valakinek 5 perces váltásokban az asztaltól a folyó ügyeket intézni. 4-5 pohár egy 2-3 órás beszélgetés mellé (ha van ennivaló is akkor simán) kitart. Másképpen itatja magát mint a 4,5%-os lager jellegű társai. És az ízélmény is nagyobb hangsúlyt kap. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom, meglátásom. Lehet így is , úgy is szeretni a sörözést.
Próbáld ki! Csak nyerhetsz. :D