Regisztráció Blogot indítok
Adatok
StellaArtois

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Burger Blog Queens Diner Pizzéria 2013.04.22 06:00:00
A korábban említett Foodpandáról rendeltük a mai tesztünk alanyául szolgáló hamburgert, de azon felül, hogy bár kétszer is elsétáltunk előtte, egyáltalán nem sikerült lokalizálni, hogy hol lehet helyileg (Ráday utca 54). Ezenfelül a neve is kérdéses, a szórólapon New York…..
Ebben az országban bármi megtörténhet.Még az is, hogy a fogadási csalással megvádolt, sokáig előzetes letartoztatásban, majd házi őrizetben lévő egyik játékvezető, Selmeczi Krisztián labdarúgó- mérkőzésen működhet közre, mint játékvezető-asszisztens (régebbi nevén…..
StellaArtois 2012.05.11 13:57:55
Biztosan mondhatom, hogy nem csak a cikkben említett bajnokságban, hanem egy másik, szintén cégeknek szervezett amatőr bajnokságban, az ÜzletiLigában is bíráskodik a Selmeczi Úr. (www.uzletiliga.hu/eredmenyek/match_details.php?eid=143&mid=11196)

Személy szerint nem is lepődtem meg, amikor megláttam, csak egy jót nevettem. Az viszont tény, hogy itt sem vezeti rosszul a meccseket, vannak nála sokkal rosszabbak sajnos...
Viszont úgy gondolom, hogy a történtek után egyetlen egy pálya közelébe sem szabadna engedni!!!
Azt már jó régen megírtam, hogy a 2006-os futball-világbajnokság RTL-es közvetítései alkalmából viszonylag kevés szeretetet kapott Léderer Ákos sportriporter megtalálta a helyét, amikor rábízták a Fehérvár EBEL-meccseinek kommentálását. A fiatalember érti a hokit, ritkán…..
Az alábbi, rekordhosszúságú olvasói levélben L. a BKV jelenlegi állapotát mutatja be; meglepődni nem fog rajta senki, ellenben izgató részletességgel számol majd be arról, hogy Sarka Kata és Hajdú Péter miért nem hajlandó többet részt venni a cég összejövetelein, de az is…..
Subba Van jobb a White Partinál 2009.03.30 07:53:00
Mi már tudjuk hogy hol fogunk szilveszterezni idén! Míg Pesten dívik karbatett kézzel pöcs módjára állni, és nézni a többieket stílustól függetlenül bármilyen jellegű szórakozóhelyen, addig Somogysárdon nappal a focipályán vonatoznak (egy másik videon ugyanitt pezsgőt…..
StellaArtois 2009.03.30 11:22:45
@Pipamocsok: a gáz az hogy ilyen video felkerülhet egyáltalán a subbára