Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mighty

0 bejegyzést írt és 214 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előfordult már veled, hogy gusztustalan szagot árasztott a szekrényből kivett műanyag tárolódoboz, pedig elrakás előtt gondosan elmostad? Sajnos ez gyakrabban megtörténik mint hinnéd, de most mókus módra megszabadulunk ettől a kellemetlenségtől egy egyszerű újrahasznosítási praktikával...
Téged is bosszant, ha a telefonodra két év után már nem jön friss operációs rendszer?..
Mighty 2018.02.01 20:25:19
@omixia: :) like
Eric Toledano és Olivier Nakache az Életrevalók című filmjük által váltak világszerte ismertté. Talán nincs ember a világon, aki az előbb említett művüket ne látta és ne szerette volna; olyan bátran, szeretni valóan nyúltak egy kényes témához, mint korábban senki, egyben olyan komikussá téve a…..
Ha annyiszor kapnék mogyorót, ahányszor elfelejtettem valamit megvenni a boltban a hétvégi ebédhez, már biztos, hogy termésben fürdenék, mint Dagobert bácsi a pénzben, a Kacsamesékből. Hasonló lenne a helyzet akkor is, ha akkor kapnék finomságot, amikor ötletem sincs, hogy mit kellene főznöm. Ha…..
Jó eséllyel már te is hallottál a váltott zuhanyról, mely jótékonyan hathat a szervezetedre. Ha esetleg mégsem vagy teljesen képben, elmondanám, hogy a hideg-meleg víz váltakozásának hatására az erek hol kitágulnak, hol összébb szűkülnek, így javítva azok rugalmasságát és serkentve a vérkeringést.…..
A legtöbben hosszú perceket töltünk el a boltban/piacon azzal, hogy megtaláljuk a megfelelő görögdinnyét, ami édes is, és lédús is. Íme három tipp, amivel másodpercek alatt kiválaszthatjuk a tökéletes példányt.  1. Méret: A legtöbb ember általában a legnagyobb…..
Mikor az ember nincs jó passzban, mégis egy eredményes edzést szeretne a háta mögött tudni estére, előfordul, hogy „pörgetőhöz” nyúl. Nyilván teljesen legális energetizálóról beszélünk, és megragadva az alkalmat, megmutatom a legütősebb három teljesítményfokozót, amit a természet adott!  (Fekete…..
A fityma a hímvessző végén lévő bőrköpeny, amely a különösen érzékeny makkot védi. Kisgyermekeknél - az édesanyák őszinte riadalmára - meglehetősen gyakran jelentkezik fitymaszűkület, amikor ez a bőrdarabka a tisztálkodás során nem, vagy csak részlegesen húzható hátra a makkról. Mikor jelent ez…..
Örök téma és aktuális is volt az elmúlt hetekben, hogy Budapesten valahogy nem megy a hóeltakarítás. Panaszkodnak a gyalogosok, panaszkodnak a kerékpárosok. Nem takarítják a havat az önkormányzatok, nem takarítja az FKF, nem takarítja a BKV. Szóval nagy a felháborodás, egyébként jogosan, ahogy az…..
Mighty 2017.02.04 17:42:40
@nyelv-ész: Ez az eset ebben az évben nem történt meg! Ha esett a hó csak másnap reggelre fagyott meg az ónos eső miatt. Este még könnyűszerrel el lehetett takarítani a havat, ahogy ezt elég sokan megtették.
Nekem sokszor problémát okoz, hogy a műanyag ételhordók átveszik a fűszeres ételek színét. Ezért kerestem erre egy megoldást, hogy a dobozaim úgy ragyogjanak, mint új korukban. Összeszedtem nektek, azokat a tippeket, amiket érdemes kipróbálnotok, ha titeket is zavar az…..
A legjobb kémfilmek a hírszerző-ügynökségek, kémek világába visznek el bennünket, ahol minden rejtélyes és titokzatos. Akciók, szövevényes sztorik, verekedések, autósüldözések, nagy taktikázások, a másik fél ügynökeinek kijátszása, megtévesztése és persze a világ megmentése van napirenden…..
RozéKacsa Pulykamellsonka házilag 2016.09.13 08:19:58
Őrület, de tegnap lett 2 éves a RozéKacsa. Több mint 1 millió oldalletöltés, majdnem 5000 követő Facebookon, több mint 1000 Instagramon. Köszi, hogy itt vagytok, hogy olvastok, követtek, kommenteltek, főztök, kérdeztek, lelkesedtek.  Azért egy receptet is hoztam: bolti felvágottak helyett…..
Mighty 2016.09.13 16:29:12
Kivételes a mai bejegyzés - ezúttal nem tuti tippeket szeretnék adni, nem is inspirációt - inkább mutatok néhány elrettentő példát, hiszen az emberi kreativitás végtelen, jó és kevésbé jó irányban egyaránt ;) Van az úgy, hogy az ember keresgél, kutat új ötletek után - aztán szembe jönnek olyan…..
Steve megoldása kissé abszurd számlaintézős helyzetére nem biztos, hogy a legelőremutatóbb, de az tuti, hogy a legadekvátabb. Reméljük a Telenortól sikerül majd megtudnunk, hogy mi a logika, az igazság és az élet abban, hogy a számlájukat a saját ügyfélszolgálatukon nem, egy mezei…..
A minap gyalog mentem be a munkahelyre, eközben elgyalogolva egykori általános iskolám mellett. Már nem általánosként üzemel, de nem ez a lényeg, hanem hogy mennyire megváltozott a környezete. Gyakorlatilag semennyire se - csak játszóterek tűntek el. Ez viszont elég lényeges változás: annak idején…..
Mighty 2016.07.20 15:07:52
@Udo von Schmetterling: csodaszép lett az a játszótér. Még nem voltam ott, de lehet a hétvégén elviszem az éppen nálunk lévő keresztgyerekeimet :)

Ott most jól el vannak látva a gyerkőcök, új játszótér és a Szilas park is jó hely.
Mighty 2016.07.20 17:15:37
@Hóhér az utolsó barátod: Nem játszótér, hanem vizes homokozó. A legkisebbeknek ideális, bár ha eldugítják a víz folyását és nincs karbantartva, akkor nem jó.
www.ujpest.hu/galeria/Image/hir_kepek/7705_Szilas.jpg
A KRESZ pálya sem rossz:
4.kerulet.ittlakunk.hu/files/ittlakunk/styles/large/public/upload/article/22/szilas3.jpg
A nyár egyik legnagyobb slágere a főtt kukorica. Spurinával mi is rengeteget eszünk belőle ilyenkor. Sokszor azonban már nincs kedvünk megvárni azt a 15-20 percet, amíg elkészül a forró vízben, ezért ilyenkor bevetjük a gyorsító trükköt. Sokan nem tudják, de a csöves kukorica a mikróban is…..
zekbreffblog Netflix 2016.02.03 22:48:00
Amikor megérkezett Magyaroszágra a Netflix, rögtön regisztráltam rá és elkezdtem csemegézni a sorozatok és a filmek között. Most fog lejárni az ingyenes első hónapom és ez alatt az idő alatt azért eléggé kiismertem az előnyeit és a hátrányait. Bár én biztosan maradok Netflix-felhasználó, látom azt…..
Igazi kínzó kérdés. Utánajárunk. Kedves Homár!  Lehet, hogy csak én izgultam túlzottan rá, mindenesetre számomra érdekes. Nem olyan rég hívott a Telenor, a telefonom pedig automatikusan minden hívást rögzít:  Telenoros hölgy: - Jó napot kívánok XY vagyok a Telenortól, szeretnénk tájékoztatni az…..
Mighty 2016.02.03 14:41:12
@PITTA: Honnan tudja az Erstés, hogy valóban azzal beszél, akire tartoznak a banktitkok?
A hatvanas évek NAGY frizurái A múltkor már górcső alá vettük a viktoriánus kori, majd a 80-as évek hajzatait, most ideje, hogy megnézzük a 60-as évek vadhajtását, amikor a mottó így szólt: Bigger is better! ..