Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dejdő

0 bejegyzést írt és 463 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux bd-hír: kék világ 2012.11.11 17:43:32
Megmondjam, mi a közös a The Expendables - A feláldozhatók 2-ben, a Looper - A jövő gyilkosában, a Step Up 4. - Forradalomban és az Elrabolva 2-ben? Megmondom én: független filmek ide vagy oda, mind a négy produkció megjelenik itthon BD-n is, nem csak DVD-n. Az első három 2013.…..
Dejdő 2012.11.11 21:28:46
A Popcorn-díj ideje ismét elérkezett. A Music Television minden évben átadja saját filmes díjait, aki már látott egyet is a "ceremóniák" közül az tudhatja, hogy ez egy egészen laza, vicces este. A hangsúly a poénokon és a kifigurázott jeleneteken van, gyakorlatilag a…..
Filmdroid A hódkóros (2011) 2011.09.05 21:35:00
A színész és az ember két külön világ, de olykor akaratlanul is összefolyik, így születhetett (újjá) Aronofsky pankrátora, vagy éppen jelen alanyunk, Mel Gibson, aki mindent elkövetett, hogy Hollywood lejtőin szánkázva a legsötétebb gödrökbe csússzon, de Jodie Foster…..
Immáron 31. alkalommal adták át az Arany Málnát, szokás szerint az Oscar ceremónia előtt egy nappal. A díjat inkább poénnak kell felfogni, amolyan dorgálás jellege van, hogy a filmesek jobban tennék, ha a jövőben odafigyelnének mit vállalnak be. A jelöltek mindig az azt megelőző…..
Filmdroid Travolta, a keresztapa 2011.01.26 21:27:10
Na ki a Főnök? John Travolta. Nagy a valószínűsége, hogy ő fogja eljátszani New York egyik maffiavezérét, John Gottit.  Marc Fiore, a Fiore Films fejese és a Gotti tervezet producere nagyon szeretné, ha Travoltát le tudnák szerződtetni. "Kiváló színész. John Gotti pedig…..
 A Missing in Action-ben azon filmesekről esik szó, akikről már régen hallhattunk, ezúttal Macaulay Culkint vettem elő. Culkin 1980 augusztus 26-án született, édesapja a Broadway-en színészkedett, így volt alkalma betekintést nyerni ebbe az életbe is. A srác a család harmadik…..
2012 július 3-án mutatják be a Pókember filmet, a Sony mindenkit meglepett a döntésével, mikor bejelentették, hogy a Sam Raimi-féle Hálószövő kalandjai nem folytatódnak, nem lesz negyedik rész. Helyette újraindítják a franchise-t. A főszereplőt, Peter Parkert/Pókembert Andrew…..
Nemrég láthattátok a Halálos iramban ötödik részének az első előzetesét, most a feliratos változatát is megtekinthetitek...
Filmdroid Elhunyt Blake Edwards 2010.12.16 20:23:00
 Elhunyt Blake Edwards rendező, forgatókönyvíró, producer. A Los Angeles Times információi szerint Edwards tüdőgyulladást kapott, majd súlyos komplikációk adódtak. Edwards 1922 július 26-án született Tulsában. Apja színpadi rendező volt, így korán megismerkedett a…..
Filmdroid Limitless viral video 2010.12.10 14:28:44
A Limitless thriller középpontjában a Bradley Cooper által játszott író áll, aki az efféle mesterség legnagyobb problémájában szenved: ihlethiány. Ám birtokába kerül egy pirula, amivel addigi teljesítménye jelentősen megnövekszik, ismét rátalál a siker és bankszámlájára…..
Filmdroid The Beaver előzetes 2010.12.04 13:15:08
A The Beaver forgatása már tavaly novemberben véget ért és idén be is mutatták volna a vígjátékot, ám végül 2011-re pakolták át a premiert (talán addig lecsillapodnak a kedélyek Mel Gibson körül). A kissé drámai beütésű vígjátékot Jodie Foster rendezte és az egyik…..
Végre kiderült, hogy miről fog szólni a Másnaposok 2 és még egy hivatalos kép is kikerült a netre. Phil, Stu, Alan és Doug, a négy jó barát az egzotikus Thaiföldre utaznak. Az las vegasi felejthetetlen legénybúcsú után Stu egy visszafogottabb úgymond elő esküvői bulit szervez.…..
Dejdő 2010.11.24 21:27:22
Wesley Snipes adócsalás miatt volt kénytelen megjelenni a bíróságon néhány éve, a vád szerint a színész 1999 és 2001 között nem fizette adóját, ami több millió dolláros összegnek felel meg.2008-ban Snipes-t vétkesnek mondták ki és 3 év börtönre ítélték,  a…..
Két nappal ezelőtt csodálhattátok meg a Cowboys and Aliens poszterét, ma pedig az előzetesét tekinthetitek meg. Daniel Craig ezúttal a vadnyugaton lövöldöz, nem csak hatlövetűvel, hanem a kezén lévő fura szerkezettel. Harrison Ford Dolarhyde ezredest játssza, aki a kezében tartja…..
2009 elején derült ki, hogy a Columbia fejesei úgy döntöttek, elérkezett az idő arra, hogy elkészüljön az Emlékmás (Total Recall) feldolgozása. A tervezet mögé Neal H. Moritz, a Vas (Torque) és a Nyolc tanú (Vantage Point) producere állt be, majd néhány héttel ezelőtt már…..
A TVMag franca oldalnak sikerült beszélnie David Duchocnyval a harmadik X-Akták (X-Filmes) filmmel kapcsolatban. „Már írják a forgatókönyvet. Jelenleg arra várunk, hogy a 20th Century Fox felkattintsa a zöld lámpát, a stúdió kissé csalódott a a második film viszonylag gyenge…..
Régóta be van már tervezve a Love and Honor projekt, ám ez idáig nem igazán sikerült előrébb jutni a tervezettel. A forgatókönyvhöz 7 évvel ezelőtt látott hozzá Randall Wallace, 2003-ban még úgy volt, hogy ő maga látja el a rendezői teendőket és Angelina Jolie fogja…..
Justin Timberlake eddig nem igazán vált sztárrá a filmvilágban, ám erősen azon van, hogy ez is sikerüljön. A közösségi háló (The Social Network) kritikai és anyagi sikere után a Friends With Benefits vígjátékban fog játszani, jövőre pedig az Andrew Niccol rendezésében…..
A Yahoo Movies tette közzé az alábbi statisztikát, amely megmutatja, hogy három klasszikus horrorfigura (Michael Myers, Jason Voorhees és Freddy Krueger) mennyi szereplőt tett el láb alól filmenként. Jason 12 filmben szabdalhatta halomra a statisztikát, Freddytől 9 alkotásban…..
Filmdroid 3 éves a Filmdroid!! 2010.10.30 20:00:00
Ki gondolta volna 2007 október 28-án, hogy eljutunk eddig? Meg se fordult a fejünkben, hogy hatalmas látogatottságot fog elérni a blog, nem törtünk babérokra. Filmrajongó lévén csupán egy cél vezérelt, hogy a lehető legtöbb infót megosszuk a többi filmkedvelővel.  Kezdetben…..
Filmdroid Tom Cruise dalra fakad? 2010.10.28 11:40:00
Tényleg nincs már semmi eredeti ötlet Hollywoodban? Adam Shankman jelenleg a Broadwayen nagy sikerre játszott darabot, a "szex, drogok és rock&roll életérzés jegyében született  '80-as évek amerikai rock-dalait felvonultató musicalt", a Rock of Agest filmesítené meg…..
Christopher Nolan a Hero Complexnek adott interjúban elárulta, hogy a harmadik Denevérember film címe The Dark Knight Rises lesz. Ki lesz Gotham lovagjának nagy ellenfele? Egy biztos, Rébusz biztosan nem fog feltűnni, ezt Nolan erősítette meg és még annyit mondott, hogy sok régi…..