Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elanor09

0 bejegyzést írt és 365 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A W magazin áprilisi számában jelentek meg az alábbi képek Freja Beha Erichsen-ről és Raquel Zimmermann-ról. A fotósok: Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadinnn. ..
Csecsebecse Dancing Barbie 2010.03.23 10:56:47
Pamela Anderson az amerikai Dancing with the Stars egyik főszereplője az új szezonban. Imádnivaló... :)..
Mihalik Enikő a Bon International elnevezésű magazin tavaszi/nyári számának címlaplánya. David Vasiljevic készítette a fotókat. Láttunk már Enikőről jobb, izgalmasabb sorozatot is... bár az utolsó képen látható bordó bőrkabát azért izgatja a fantáziámat :) ..
Elanor09 2010.02.23 21:06:18
Az angol Harper's Bazaar márciusi számában, Cedric Buchet fotóin pózol Cindy Crawford. Hihetetlenül jól néz ki, és nagyon dögös.Ki gondolná, hogy a jövő héten ünnepli a 44. életévét? ..
Lady Gaga ezúttal az amFAR (AIDS-ellen küzdő alapítvány) által rendezett gálára felejtett el felöltözni... legalábbis szerintem egy bugyi, egy melltartó és egy kiskabát nem megfelelő öltözet, ha már egy estélyre hivatalos az ember. És természetesen néhány gyöngyszem, és…..
Az utolsó három lány következik. Kristen Mcmenamy az egyetlen, akiről ruhás képek készültek (de nem bűvöltek el igazán), Amber Valletta-ról pedig mindössze egyetlen képet találtam. Daria Werbowy mutatkozott a legkevésbé szégyenlősnek, ő teljesen kivetkőzött magából :) ..
Elanor09 2010.02.08 18:28:02
Strange's fashion & gossip 3000 2010.02.08 07:15:00
Drága Olvasók! Ünnepi pillanatok következnek. Lassan 2 és fél éve működik a blog és elérkeztünk a 3000. poszthoz. Köszönök mindent, nélkületek valószínűleg nem jutottam volna el idáig. Maradjatok továbbra is velem és egymással, hiszen olyan jó kis közösség alakult ki,…..
Elanor09 2010.02.08 18:26:01
Hidetoshi Nakata focista (az "ázsiai Dévid Békam"), Mehcad Brooks színész (True Blood), Kellan Lutz (Twilight saga) és Fernando Verdasco spanyol teniszező a Calvin Klein férfi alsóneműk új termékcsaládjának, az X-nek a reklámarcai. A képeket Mikael Jansson készítette.…..
Nemrég kellett leszednie a Weatherproofnak azt a "paparazzi-reklámot", melyen Barack Obama látható a cég egyik kabátjában (a fotó nem hivatalos reklám, hanem egy elkapott pillanat, mely az elnök kínai látogatásán készült); most azonban egészen Abraham Lincolnig nyúlnak…..
Kate Moss az amerikai Harper's Bazaar márciusi címlaplánya. A fotós Peter Lindbergh. Nektek tetszik? ..
El tudjátok képzelni Christina Aguilera-t smink nélkül? Vagy legalábbis vérvörös száj és erősen kifestett szem nélkül? Mostanában forgatja első filmjét, melyben tőle szokatlanul natúr sminkkel látható és aranyszőke hajjal (nagy valószínűséggel parókával). Alig lehet…..
Victoria Beckham a Glamour magazinban egy fotósorozat erejéig belebújt egy háziasszony bőrébe. Szakadt pólóban feszít a címlapon, négykézláb állva felmos - szigorúan 15 centis tűsarkúban -, kutyázik, zsúrt készít elő, bevásárló szatyrokat cipel... egészen emberi :) ..
Az Interview magazin februári számához készítette Craig McDean az alábbi nagyon színes képsort Sasha Pivovarova-val. Graffiti, káosz... ..
Nem nagyon találok szavakat Jean Paul Gaultier mexikói ihletésű kollekciójára: művészi, különleges, végletekig aprólékos, színes és "természetközeli". Mintha sétáló modern szobrokat nézne az ember, és nem annyira "funkcionális" ruhákat. Rengeteg a…..
Nem újította meg a reklámszerződést Angelina Jolie-val a St.John divatmárka, méghozzá azért, mert az Oscar-díjas színésznő "túlragyogta" a márkát... a St. John pedig nem akar a háttérben maradni. Új reklámarcnak Karen Elson topmodellt választották. "Szeretnénk…..
Elanor09 2010.01.18 00:18:40
@Scala: őőő... én múlt 7en láttam csak egy pillanatra vmi pletykalapban a címet, h hűtlenkedik. Annyira nem drukkolok, h kibéküljenek... :D Brad-Jennifer párti vagyok... :)))
Penelopé Cruz és (talán vőlegénye) Javier Bardem Brazíliába menekültek a spanyolországi havazások és hideg elől, ahol láthatóan remekül mulatoznak és fenékbe csípőset/fenék markolászósat játszanak.Mókás pillanatok :) ..
Ikonikus öltözék egy stílusteremtő nőcin - kár, hogy már egy kicsit unalmas nekem (és az is, hogy sokkal jobb ruhákat is láttam már rajta). De legalább nem vett alá fehérneműt :-D, vagy ha igen, egy egészen aprócska darabot...Ruha: Jean Paul Gaultier, cipő: Christian…..
Elanor09 2010.01.13 22:40:44
A Chanel tavaszi/nyári kollekciójához a divatfotókat természetesen ezúttal is Karl Lagerfeld készítette - Claudia Schiffer-ről, Freja Beha Erichsen-ről és Baptiste Giabiconi-ról. A helyszín: Argentina.A képek gyönyörűek, hamisítatlan Chanel atmoszféra lengi át őket.Ismét egy…..
Elanor09 2010.01.07 16:16:26
@The Strange: igen, nekem is inkább a titokzatosság, a szenvedély van benne rejtetten... nagyon bejön.
Csecsebecse Boldog születésnapot! 2010.01.06 16:34:00
Nigella Lawson1960. január 6. ..
A Vanity Fair válogatta össze azokat a hölgyeket, akik szerintük a következő évben, években igazán szupersztárrá nőhetik ki magukat, és - egy kis szerencsével - nem csak azt mutathatják meg a vásznon, hogy milyen bájosan mosolyognak (ill. énekelgetnek, táncikálnak), hanem hogy a…..
Elanor09 2010.01.06 16:26:28
Elanor09 2010.01.06 16:27:29
Christina Aguilera az utóbbi időben mintha összekapta volna magát, sokat fogyott, felhagyott ön- és családromboló party-szenvedélyével és bájosabb is lett, a lentebb látható képeken legalábbis. Az énekesnőt ezúttal a Marie Claire februári számának címlapján láthatjuk viszont…..
Ahogy azt már néhány órája említettem, Emma Watson lesz a Burberry Prorsum tavaszi kampányának "sztárja", a fotós pedig Mario Testino. Igazából arra jöttem rá (remélem, ha végignéznitek a képeket, ti is így gondoljátok majd), hogy tök mindegy, ki áll a fotókon, a…..
Lady Gaga a 944 elnevezésű magazin januári számában visszatért gyökereihez. Ismét hülye parókában, és arcot takaró cuccokban pózol - viszont most közel sem látom csúnyának - no azért szépnek sem, de határozott fejlődést vélek felfedezni. A magazin pedig már a követekező…..
A képek több, mint 4 és fél éve, 2005 augusztusában, a Vogue Paris-ban jelentek meg. ..
Elanor09 2010.01.04 10:49:07