Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gáborgábor

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
A tinifilmek állandó főszereplője az izomagyú csapatkapitány és bandája. Ők az iskola királyai, igaz attól, hogy 5 méternél messzebbre tudnak egy labdát dobni maguktól. De ettől még királyok. Van kis kabátkájuk, amit úgy hordanak mintha Batman felszerelése lenne és…..
gáborgábor 2009.02.07 20:20:06
w Száz lépés magány 2009.02.06 05:40:00
Már csak tízet kell aludni a Gyurcsány-kormány új programjáig. Izgi. Szürkének tűnnek a hónapok, amik új kormányprogram nélkül telnek, épp ideje már. Annyi biztos, hogy a szocialisták képesek a tanulásra. Úgy, ahogy a legszerényebb képességű gyerekek: ha évekig…..
drogosok ügyvédje Egy drogos 2009.02.02 15:30:00
Az úszókban (vagy az olimpikonokban) számomra mindig is volt valami rejtélyes. Phelps titkai most a napvilágra kerültek.Magánügy, mondhatnám. Az első hírek szerint a 14 olimpiai arany meghátrálásra késztette a doppingügyekben mindig ultraérzékeny sportszakembereket is. Ők is…..
Igazi hidegvérű és toleráns ember lehet ez az EasyFlow, hogy még a koccanás sem késztette kiszállásra, ráadásul teljes nyugalommal nézte végig, amíg a lenti történetben főszerepet játszó fiatal és erőteljesen rutintalan lány megpróbál forgalommal szemben kievickélni az…..
autózz! Sokkterápia az M0-on 2009.01.15 07:18:00
Már amiatt is szimpatikussá tette magát számomra Troppauer Hümér, hogy szereti a jazz-t. Nem a Hondát, hanem a zenét. Aztán majdnem eggyel kevesebb lett a stílusos emberek száma, amikor az történt, amit le is írt nektek alant.’09.01.12. M0 (Balatontól M5 felé tartó szakasz…..