Regisztráció Blogot indítok
Adatok
butcher51

1 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szlovenszko Kormány_csinál_reform 2008.03.13 08:27:00
Nagyon ritkán születik olyan bejegyzés, amit személyes érzelmek motiválnak. A mostani cikkecske apropója, hogy a magyar közvélemény (és sajnos a politikai elit) a félig-meddig megvalósított, majd népszavazáson elbukott "reform"-ot követően szemmel láthatóan nem érti a…..
butcher51 2008.03.13 10:55:44
Rejtélyes levelet kaptunk, amit változtatás nélkül közlünk: "Én egy Ewok maci vagyok az Endor bolygóról. A nevem Panca és nagyon jól érzem magam itt a Földön. Üdvözlet az olvasóknak!" Hajtás után egy művészi, ellenfényes felvételt is mutatunk földönkívüli…..
A múltkori post kapcsán írtatok pár tippet, hogy hogyan lehet kijátszani az iTunes zeneboltját. Gondoltam, megkeresem a legilletékesebbet, az Apple-t. Akik gyorsan és készségesen válaszoltak is: I understand that you wish to purchase items from the iTunes Store in Hungary, Europe. If you…..
Vadiúj fejlesztés: vízálló macska! Titkos ügynököknek különösen jól jön! ..
butcher51 2008.01.17 12:50:00
"Ő Joe (Jocó), egy afrikai törpeegér kifejlett hím. Talán a képen nem látszik, milyen apró, de konyhai mérleggel mérve mindössze 3 grammot nyom, valamint talán eléri a 3 cm egérhosszt, farok nélkül. Jocó még friss tagja a családunknak, de máris mindenkit elbűvölt" -…..
butcher51 2008.01.16 16:37:09
Nincs tovább, befejezzük, vége. Megtaláltuk a világegyetem legcukibb videóját, minden cukik cukiját, a cukiság megtestesítőjét: az álmában müszmögő, rágcsáló, nyüszögő fehér nyuszit. Hangerőt föltekerni, zsebkendőket előkészíteni. Tessék. ..
Maci@Work · http://hungaricum.blog.hu 2008.01.03. 18:25:54 valuska,Nem akartok szakitshabirsz bulit tartani? Lehetne ismerkedni meg szabadon kurvaanyazni az ellenkezo nemre par korso sor, vbk mellett:) Mi eredetileg egy nagy, közös, Valentin-napi összeborulásra gondoltunk, ahol a…..
Nem térek magamhoz. A 13471 lakosú, minnesotai Fergus Falls újságjában, a Journalban Alan Linda csodálatosan plasztikus, magával ragadó cikket közöl egy elképesztő házrombolásról, amit egy lángoló, őrült mókus vitt véghez, megszívatva két rendőrt, meg egy szépasszonyt. A…..
butcher51 2008.01.03 08:36:23
"A képen Nyivurka vagy Mazsola, a világ kalandora látható. Igazából mindegy, mert a kép készültekor az utolsó szőrszálig egyformák voltak. Jellemileg eléggé eltérőek, Nyivurka iszonyúan lusta. Az utóbbi pár hónapban (hogy a dolgunkat megkönnyítse) Nyivi rettenet módon…..
butcher51 2007.12.29 13:55:59
A tengerimalacnak hörcsögnek megtetszik a figura, aminek aztán annyi. UPDATE: Bár korábban azt írtuk, a felvételen tengerimalac látható, a kommentek szerint a főszereplő valójában egy hörcsög. Hiszünk az olvasóknak...
butcher51 2007.12.28 13:13:00
Állat, most olvasgattam egy homáros, illetve egy dohányzomblogos poszt kommentjeit, és megdöbbentett, hogy mennyi paraszt passzívdohányos (nemdohányzó?) ember van. Miután végigtúrtam magam százakárhány beíráson, rájöttem, hogy elég komoly problémáik lehetnek ezeknek az…..
butcher51 2007.12.28 09:31:05
"Ő Zsepi". Ennyit írt Andrea és nincs is szükségünk több információra. Ladies and gentlemen: Ő tehát Zsepi...
butcher51 2007.12.19 13:33:02
Nos, a korábbi coolspace-es poszt mondhatni csak figyelemelterelés volt, hogy amíg mi nyomozunk, addig a szemtelen* spammerek gyanútlanul örüljenek a magyar blogok teleszemetelése révén elért eredményeiknek. Node, elérkezett a bosszú ideje, íme az utóbbi idők most wanted magyar…..
butcher51 2007.12.18 13:45:21
Átalakítják a cég honlapját. Kurva nagy szükség van rá, ugyanis jobb napokon (mondjuk ügyfélpanasz miatt linkel a Homár) van vagy 5-10 látogató céges IP-tartományon kívül. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, eltűnik egy számomra fontos rész, amely kellene, mert mondjuk hivatkoznék…..
butcher51 2007.12.06 14:03:26
Ma kedvencünk egy friss kép a kuvaitvárosi állatkert teknőceiről, amint épp széles mosollyal gondoskodnak a megfelelő számú utódról. (Kép: MTI) ..
butcher51 2007.12.05 12:07:45
Az is nézze szerdán a Barátok köztöt, aki az elmúlt 4094 részt kihagyta! Tévétörténeti esemény ugyan nem lesz, a Jóban-rosszbanban szinte már a Woman Secret teljes őszi-téli kollekcióját bemutatták, sőt az RTL Klub szappanoperájában is volt már tinierotika, de akkor is, a…..
butcher51 2007.12.05 11:59:49
Bár sokan dícsérik a Google-t, főként a minimalartos, funkcionális dizájnjai miatt, úgy tűnik, csak ehhez értenek igazán. Sem az Orkut, sem pedig az iGoogle theme-jei nem sikerültek olyan szépre, esztétikusra, hogy az embernek ne támadjon kedve kiröhögni mondjuk az igoogle-os…..
A Healthbolt zseniális írása szerint: 20 percen belül: A vérnyomásod a normális értékre tér vissza. 8 órán belül: A vér szén-monoxid értéke felére csökken és az oxigén szintje is eléri a normálisat. 48 órán belül: A szívbetegségre való hajlam csökkenni…..
Ezekben a napokban az olvasók írják a postokat a Webisztánra. Ha ti is szeretnétek írni, küldjétek a postokat. Íme a Reader Takeover Week hatodik írása... Szerző: Bobály Mihály Blog: jabjab.blog.com Legalábbis a Google szerint. A Google AdWords kampányaiban beállítható hogy a…..
elmentunk megnezni, hogy allnak a riksak. hat, sehogy. azt ihttem, h mar az utolso langokat festik, de a gepek felen meg nincs teto sem. de nem aggodom, kesz lesznek. india kihozza a csodat az emberekbol. mondjuk a nagy keccs egyaltalan nem latszik meg rajtulk. dolgozgatnak, neha jon valalki es…..
A Lego Death Star összerakását követhetjük figyelemmel. A gyerek nem ma kezdte a legózást, azt egyből látni abból, ahogy külön dobozkákba válogatja a különböző alkatrészeket. Kilenc percbe sűrítette egy hét munkáját, saját bevallása szerint napi egy órát épített. A Lego…..
Na most fogok nagyon sok ellenséget szerezni magamnak, mert szerintem ez volt az a rész, aminek semmi, de semmi értelme nem volt a sorozatban, abszolút filler, parasztvakítés, kinek hogy. Egy olyan jövőbe megyünk előre, amiről tudjuk, hogy nem fog megtörténni, hiszen a végén Hiro csak…..
butcher51 2007.07.13 00:21:43
Miközben mi itthon nyavalygunk a rendőrök (vélt vagy valós) erőszakos fellépése miatt, és háborgunk, ha egy mozgássérültnek nem engedik, hogy a rendőrség előtt (szabályosan) parkoljon, az arizonai Maricopa megye bűnöző hajlamú lakosainak ennél sokkal nagyobb probléma miatt…..
Sok klón és újraértelmezés után végre egy eredeti logikai játékot üdvözölhetünk a blogon. A Bloxorz főhőse egy tégla, amit a pályákon levő négyzet alakú lyukba kell beleterelni. A téglát csak az oldalaira átfordítva lehet mozgatni, és ebből adódnak a bonyodalmak: ha…..