Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Diktaturha

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
2002-ben - sok egyéb más mellett - a 168 Óra szerkesztőségét és főszerkesztőjét is annyira meglepte a szocialisták választási győzelme, hogy Mester Ákos kínjában nem tudott mást sikeríteni főcímként és vezércikke témájául, mint hogy "Sokat fogunk röhögni!",…..
Pocok története már-már szürreális a számomra is, bár sok beküldött levelet olvastam már, olyanra nem emlékszem, hogy valakit egy zebrán elgázoljanak és még az autós üsse meg mindezek után. Volna egy-két ötletem, hogy mit tudnék csinálni az ilyen emberrel, de valószínűleg…..
Ha ez nem önkéntes rendőrködés, akkor semmi, de majd ti eldöntitek, hogy Tamás helyesen járt-e el akkor, amikor betolta a kocsija orrát egy igazi nagy büdös tapló autós elé, majd magát rendőrnek kiadva mentette önnön irháját. Ma azaz február 2-án kedden délelőtt 10.30…..
Diktaturha 2010.02.04 08:32:14
@hammer: teljesen igazad van...
...aki szerint rendben van az, ami a hazai "igazságszolgáltatásban" történik? Egyáltalán nevezhetjük ezt a rendszert annak? Nekem erős kétségeim vannak ezt illetően. December elején ítélet született a társát agyonverő diák ügyében. 1 év fogház, négy évre…..
Sziasztok!   Egy könyvelőirodában dolgozom,ahol velem együtt hatan vagyunk összesen.A cégnél egyedül én vagyok, aki nem oltatta be magát a H1N1 ellen.   A főnök család családjában van egy személy, aki súlyos immunhiányos beteg (nem jár be ide - éppen kórházban van),…..
Diktaturha 2009.12.10 15:08:21
@Buzzword: én nem voltam ilyen szerencsés, 3hétig 38 fokos láz és nagyon kellemetlen szövődményei voltak. Egy immunhiányost simán elvinne, egyébként afrika bizonyos részein halálos betegségnek számít.
Az utóbbi fél évben alaposan megváltoztak az autózási szokásaim, szeptember óta nagyjából ötször annyit ülök a volánnál, mint korábban. Az öreg Volvo egyelőre derekasan szolgál, annak ellenére, hogy az idén töltötte a 16-ot, és üzemanyagon, meg olajon kívül nemigen kapott…..
Vasárnap bekapcsolva maradt a TV háttérzajnak az M1-en és ez az Egészség ABC nevű izé ment.Hirtelen csak arra lettem figyelmes, hogy megüti a fülemet az a szó, hogy homeopátia. Annak, aki nem tudná, a homeopátia az a babonakörbe tartozó "alternatív gyógymód" amely…..
Nem akarok demagógabbnak látszani a szükségesnél, de abban talán az olvasók túlnyomó többsége egyetért, hogy egy önkormányzat kertvárosi övezetben csak és kizárólag amiatt jelölhet ki fizetős parkolási övezetet, hogy valaki ebből pénzt lophasson. A II. kerületi…..
Diktaturha 2009.09.30 16:30:26
@serpenyő: A sok lakóparkos, mint pl én is, szívesen megvenném a mélygarázsos parkolást, ha nem 8ezer euróba fájna. Gondolhatod, hogy nem viccből cipeljük a két karton ásványvizet, a bevásárlótáskát meg a Kisbabát kocsisüléstől 600m-ről, hogy az éjjel a sok tirpák söröspultnak használja az autónkat és a nyárfák teleköpködjék a ragadós, lemoshatatlan nedveikkel....
A Viasat3 műsorán augusztus 20-án indult el egy újabb Gordon Ramsay-műsor, ezúttal a Hell's Kitchen (A pokol konyhája) című reality, amiben szépreményű szakácsok vetekednek azért, hogy Las Vegas egyik éttermének ők lehessenek a főszakácsai. Ehhez semmi mást nem kell tenniük,…..
Diktaturha 2009.08.27 12:01:05
@EMU: gondolom feleslegesen írnám le neked, hogy azt a sok fröcsögő gennyet, amit írtál VISSZAUTASÍTOM a világszínvonalon konyhaművészetet művelő szakács barátaim és kollégáim nevében, akik európa neves éttermeiben tanultak és tanítanak és művelik, finomítják a magyar gasztrokultúrát. Nem javaslom, hogy bújj elő körülnézni jobb helyeken a buckádból, ahová beástak azok, akik már nem bírtak elviselni, jól vagy te ott ahol vagy és maradj is ott végleg te görény.
Házasok vagyunk, gyerek nincs. Nagyon szeretem a férjemet, ő is engem. Rendes egzisztenciánk van, új vállalkozásunk már tervben , több közös üzletünk fut így is, érzelmileg is minden tökéletes. Kívánni sem lehet nála jobb, megértőbb társat. Szexualitás terén vannak…..
Diktaturha 2009.08.14 12:39:56
@jazmin90: igazad van, sok mindent tanulhat magáról.

Másik: ha neked nem jó a szex, nyilván a férjednek sem. Beszéljétek meg, hogy mindketten próbáljátok ki mással is, éljetek nyitott kapcsolatban. Még mindig jobb, mint hazudni annak, akit szeretsz. Amúgy én hiszek abban, hogy ha a lelki kapcsolat megvan, akkor a testi kapcsolat is /újra/felépíthető.
Diktaturha 2009.08.14 13:59:18
@zsüber: Te ezt mint meleg barát állítod? Vagy egy meleg barát hideg barátnője? Ez olyan trendi...a szex és nyújorkban is ezt láttuk...
Diktaturha 2009.08.14 14:18:35
@zsüber: jól tetted, a meleg barátnál én is elkapcsoltam. Amúgy meleg barátja válogatja... szerintem azért vannak még alternatívák.
A múltkori blogposztomban elsírtam, hogy eladjuk a Camryt, melyet oly nagy szeretettel használtunk több, mint egy évig. Öntudatos autó, az eladás helyett inkább a halált választotta. Sietve leszögezem, hogy az autó sem nem volt törött, sőt, az első egy éveben a meghirdetés…..
Az Index két részes cikkben (itt és itt) mutatta be annak a rögtönzött „tanyának” a történetét, amelyet három lakópark közelében állítottak fel hétfőn. A lakók tiltakoztak, az állattartók viszont tuctuc-zenét hallgattak és nagy ívben tettek rájuk. Látszólag…..
A minap matattam valamit a garázs előtt, és átgurult hozzánk Capris, aki az utcában lakik, és valóban van egy hármas szériás fekete Ford Caprija. De kivételesen nem a Caprival gurult át, hanem ezzel itt:Egy eredeti Csepel BMX-szel. Akkor készült, amikor a Csepel még egy hatalmas,…..
 MUNKAHELYI TERROR BLOGTALÁLKOZÓ   Egy érdekes levél következik, egy furcsa csapatépítő tréningről. Egy ügyvédi irodában dolgozom Budapesten titkárnőként. A főnököm tavaly kitalálta, hogy menjünk hétvégi csapatépítő tréningre, mert az jól összehozza a…..
Diktaturha 2009.04.29 09:57:21
@Void Bunkoid: igazad van, évekig voltam "szingli", kapva kaptam az ilyen rendezvényeken. Amióta megszületett a kislányom, még az ebédszünetet is kihagyom, hogy minél előbb hazaérjek hozzájuk.
Diktaturha 2009.04.29 10:01:14
@Munkaadó: Ez így korrektül hangzik, de én azt szűrtem le a posztból, hogy ezek a rendezvények sűrűbben kerülnek megrendezésre, mint évente 1x. Amit Te írsz, az teljesen vállalható, főleg, ha a család is jelen lehet.
autózz! Kismama halálközelben 2009.03.19 07:30:00
Szegény Ili terhesen, pici gyermekével a kezében próbált átkelni az út egyik feléről a másikra, de egyszer csak ott termett egy BMW és hajszálon múlott, hogy megúszták egy kis ijedtséggel, amit levélírónk a mai napig nem tudott elfelejteni. Gondoltam leírom ezt a rövid…..
Diktaturha 2009.03.19 10:17:04
@pd_: vannak helyek, nem túl messze a koszos és idegbeteg budapesttől, ahol személyesen tapasztaltam, hogy a VILLAMOS lefékez, ha egy gyalogos át akar kelni előtte, nem zebrán, nem lámpánál, hanem a síneken. Totál szabálytalan, teljesen jogtalan, de az emberekben van jóérzés, és nem érzik sértésnek, ha átmennek előtte.
Diktaturha 2009.03.19 10:21:33
@kolbászoszsömle: nem tudom, mitől vagy ilyen magabiztos, tévedhetetlen. De az egész nem lényeges. Bmw-m van, de ez is mindegy. Ha látom, hogy valaki, bárki, féktávon kívül át akar kelni előttem, lassítok. Átengedem. LESZAROM, hogy nekem van előnyöm. Éljen boldogan. Nem könnyebb így az élet mindenkinek?
Ne haragudjatok, de Taki levelét nem tudom a helyén kezelni, ezért kizárólag a Ti véleményetekre vagyok kíváncsi. legalább annyira meg vagyok döbbenve, mint ennél a történetnél. Holnap jelentkezem. Tisztelt Szerkesztő! Elképzelhető, hogy az én történetem egyesek számára…..
Diktaturha 2009.03.06 14:43:45
@paráznabillegető: mit nácizol itt te kretén? tisztában vagy egyáltalán a jelentésével?
Teljesen mást kerestem, de valahogy kidobta a kereső. Holden Commodore? Az meg mi a franc? Szeretem a régi típusok falnakszaladós töréstesztjeit nézni. Szó nincs Euro NCAP-ról, félátfedéses, deformálódó akadályos, steril rombolásról. Ahogy légzsákról, övfeszítőről és…..
Szálka Rába 2009.02.25 08:00:00
Lassan két hete tolom ide-oda a következő hírt: 2009. február 12., csütörtök (MTI) Az elkészült tervek szerint akár már az idei év végéig megoldódhatnak a Rába habzásával kapcsolatos környezetszennyezési problémák - mondta Göncz Kinga külügyminiszter csütörtökön…..
A Budapesten elrendelt abszurd szmogriadó rövid huszonnégy órás fennállása alatt közfelháborodás és közröhej tárgya lett. A bevezetett korlátozás nem csupán életidegen, de teljességgel betarthatatlan is. Még jó, hogy megszegése nem is büntethető.Reggeli félálmomban…..
Diktaturha 2009.01.12 15:25:43
@Devil: teljesen igazad van a kamionokat illetően, én ennyi kamiont közúton nem láttam sehol Eu-ban mint itthon. Franciaországot bejártuk 2éve, autópályán ha tizet láttam 5e km alatt, pedig kicsit jobban "dübörög" a gazdaságuk, mint a mienk, az egyéb járulékos előnyökről nem is beszélve. /Balesetek, utak minősége, zajterhelés.../
Diktaturha 2009.01.12 15:54:52
@totyatotya: a budapesti realitásokon igenis lehet változtatni, lehet, hogy idealistának tartasz, de én akkor is azt mondom, hogy kisebb dolgokban lehet egyik napról a másikra is változtatni. Pl: ha ennek a röhejes szmogriadónak hatására csak 20% hagyta otthon az autóját, már elértünk valamit. Én is otthon hagytam, fáztam, bűzölgő csöves mellett álltam a villamoson, meg még sok ezren mások is, azért ez eredmény szerintem. Hülyék vagyunk? Lehet. Hosszú távon nem megoldás, de talán javított valamit a helyzeten.

Én a bringás sztorit úgy értettem, hogy ilyen szmogban -nyilván egy orvos is- butaságnak tartom a bringázást, de az év nagy részében simán lehet napi szinten bringázni. De ez már tényleg túl van tárgyalva.

Minden hátsó szándék nélkül -hol nézted meg a blogomat? csak mert nekem nincs, de lehet hogy valakinek van ilyen néven. Megnézném én is.

Elhiszem.
Diktaturha 2009.01.13 10:00:50
@budapestjovoje: de figyu tényleg van, hogy nélkülözhetetlen az autó, inkább az alternatív hajtású, minimális vagy zéró emissziós technológiákat kéne támogatni még középtávon is. Én átalakíttattam az autómat bioetanolosra, bárki megteheti, aki nem akar a magas benzinártól függeni, vagy a környezetet szennyezni. Esetleg is-is. Mondhatnám a gázosítást is, de ebben az esetben talán mégsem olyan jó megoldás, habár gázhiány esetén is járhat benzinnel az ember.