Regisztráció Blogot indítok
Adatok
choler

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Columbia frissítette a Csodálatos Pókember (The Amazing Spider-Man) honlapját, néhány háttérkép mellé Peter Parker szüleinek és nagyszüleinek az "adatlapja" is kikerült. Parker visszahúzódó gimis, akit szülei nagybácsikájára és nagynénjére hagytak. Mint minden…..
A Fox egyik kegyelemkenyéren élő sorozata (a 2,0-ás 18-49 már sikernek számítana ugye), ha a Terminator annyi esélyt kapott volna, mint a második évadra riasztóan alacsony nézettséget produkáló Fringe, most tapsikolnék. Ne tessék félreérteni, továbbra is ez az egyik kedvenc heti…..
Nemrég láthattátok a Harry Potter következő és utolsó részének az előzetesét, az Intercom jóvoltából most a feliratos változatot is megtekinthetitek. ..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.02.03 09:30:00
Megvolt a Lost s6 premier. Holy fuck.Rupert Murdoch, a Fox elnöke azonnal leigazolná Conan O'Brient, amint a programminggal foglalkozó szakemberek meggyőzik arról, hogy a lépésnek van értelme, és hasznot is fog hozni.Joe Jonas szerepelni fog a Testvérekben, Balthazar Getty fiatalkori…..
choler 2010.02.03 10:00:24
@Jó Estét: eztv.it/, na ugye hogy van :), nekem mar postazta Jim bacsi, majd este megnezem.
A Saatchi Galériával közönsen hirdetett nemrégiben fotópályázatot a Google. A közönségszavazás eredményeként 36 fotós képeiből készül majd iGoogle téma. A versenyt egy magyar diák, Halász Dániel nyerte: a zsűri 3600 nevezésből válogatta be a 36 legjobbnak gondolt közé,…..
choler 2009.06.24 21:05:43