Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vill

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A Józsefvárosi (kínai) piacon vettem (volna) farmernadrágot. Pont az én méretemben nem volt, a feleségemében igen. Mint kiderült, a kereskedő egy magyar üzletmber volt, adott számlát a nadrágról, majd kaptam egy kézzel írt papírt, megkért, hogy menjek el ezzel a…..
vill 2010.11.27 18:44:52
@billy reed: Ez abszolút így van, csak megerősíteni tudom. Exfőnökasszonyom márkás, méregdrága olasz csizmáit minden télen 3x kellett vinni javíttatni, és kb. annyit járt benne, míg a kocsitól feljött az irodába.
Remek, hogy vannak olyan Homár-olvasók, akik ha kell, személyesen is fellépnek, ha szorult helyzetbe került külföldit látnak. FaBRIK a kisföldalattin lépett akcióba, egy brit házaspár oldalán. Egyikük jegye nem volt kezelve, meg is kapták érte a magukét, pedig FaBRIK sokkal több…..
testmódosítás Huncut mosoly 2010.04.28 00:23:05
Huncut mosoly, ésnéhány gyönyörűen kivitelezett testmódosítás. A mellkason kereszt alakú subdermal implantátum, tünde fülek, transdermal szarv implantátumok, és egy csomó szép tetoválás. A lány Dani Danger, a testét alakító művész pedig Steve Haworth. ..
vill 2010.04.28 09:42:16
@Logan Grimnar: Bányarém? Madárijesztő? A tündefülek tetszenek, nekem a jobb fülem pl. spontán ilyen.
Fighter Ha késsel támadnak ránk 2010.02.25 23:25:00
Néhány poszt erejéig a késes támadások témakörével fogunk foglalkozni: először megnézzük, milyen esélyeink vannak kés ellen, majd azt is, hogy mit tehetünk ilyenkor. Senki sem nyerhet kés ellen fegyvertelenül, mondják. Általánosításnak tűnhet, de az egyik leggyakoribb tévhit…..
vill 2010.02.26 15:20:34
@órarugógerincű felpattanó:
Erre mondta egyik edzőm: inkább ketten vigyenek bilincsben, mint hatan a vállukon (koporsóban). Valahol igaza van asszem. Amúgy a késről mi is azt tanultuk, hogy akkor oda kell adni, amit akar, oszt költse rákgyógyszerre. Vagy futni, ha van rá lehetőség (bár mondjuk aki előre fel tudja mérni, hogy gyorsabban fut-e, mint a támadó, hát annak minden elismerésem. Igaz, ehhez jó az "elterelő hadművelet", pl. ha hozzávágunk valamit, mert akkor egy pillanatra megzavarodik, és előnyre tehetünk szert). Sőt, tanultunk olyan módszert is, hogy ha gyanúsan valahova odanyúl (hátsó zseb, stb.), akkor hogy kell azonnal megelőző támadásba lendülni, de gondolom, a profik nem olyan helyről szedik elő a fegyvert, ahonnan számítanánk rá.
vill 2010.02.26 15:25:57
@newnt55: Nagyon jó kis hely még az arccsont és a nyak találkozása, oda beakasztani az ujjakat és alaposan belenyúlni felfelé. Mondjuk ez inkább lefogások esetére van, de olyan fájdalmat okoz kb. mintha a szemébe nyúlnál (már ha a szemhez nincs az embernek gusztusa még ilyen helyzetben sem). Ha a kezét sikerült elkapni, akkor csuklótájékon kell rögzíteni, hogy az izület ne tudjon mozogni, aztán a kéztőcsontoknál befele nyomni a kézfejet az alkar irányába...ettől kinyílnak az ujjak. Végül a kisujjat felfele feszítve lehet még nagyon komoly fájdalmat okozni.
zamat Mi a szösz az a tapas? 2010.02.23 11:00:00
Ha csak két másodpercet szánt a post elolvasására, akkor elég annyi, hogy a tapas gyűjtőnév, változatos falatkák, előételek, snackek gyűjtőneve. További szép napot! Ha arra is kíváncsi, hogy mi a közös a sós mandulában és a narancsos szűzben, mire való egy macskatalpnyi…..
Klasszikus magyar mentalitással tojták le a fogyasztókat az alant következő, botrányos kajaügyben. A főszereplők a SPÉKÓ, a United Food és a lisztérzékeny fogyasztók. A SPÉKÓ (Speciális Ételek Konyhája) orosházi cég és glutén- tej- és tojásmentes meleg ebédek…..
retro gastro Téli fagyi 2010.02.19 06:23:00
A ’70-es évek szocialista édességiparának egyik remeke (mely a mai piacgazdaságban is velünk maradt): a téli fagyi. A közértekben és ABC-kben a pénztár melletti kis fehér rácsos polcokon lehetett fellelni, de kizárólag a téli hónapokban. Ha megpillantottam a pénztár…..
vill 2010.02.19 14:29:19
@TMarcsi: Melódiát még nem mertem venni, mert min. 200 ft, és ha nem olyan, mint régen volt, az eléggé fájna csalódásilag....főként az ára miatt.
vill 2010.02.19 14:31:42
@no-night: Hol van a kőbányai bazár? Bocsánat, de Újbudán lakom, sosem éltem Pesten.
vill 2010.02.19 14:33:35
@Darth Revan: Egyszer én is vettem egy olyat, amit ki is dobtam pár harapás után. Tisztára romlottnak tűnt, pedig még nem járt le a szavatossága, és a tárolását se nagyon lehet elbarmolni
Azt utálom a legjobban, amikor a gyerekeket használják fel a kereskedelmi görénykedéshez. Hangsúlyozom, hogy a lenti történetben nincsen semmi törvénysértő, a Mester kiadó, amennyire innen meg tudom ítélni, mindent szabályosan csinált. Csak éppen alattomosan, hiszen a szándéka a…..
vill 2010.02.19 13:48:24
@Kulics: Most mondjam azt, hogy itthon meg lebüdöszsidóznak, cigányoznak, stb? Vagy csak simán leköcsögöznek? Ha már utálnak, legalább utáljanak jogosan. Kultúrországokban egyébként meg nem teszik.
Kedves Szerkesztők!   10 éve lesz idén, hogy a jelenlegi munkahelyemen dolgozom. A fizetés kevés, de legalább biztos, a főnök elég rendes, szóval nem egy különösen jó munkahely, de nem is elviselhetetlen. A kollégák is hosszú évek óta itt vannak, egy összeszokott csapatról…..
vill 2010.02.18 12:46:47
@Derlon_Webb:
Hehe, a csajok a konyhában pont ugyanezt tervezgették. Itt mondjuk nem a hűtőből tűnik el a kaja, hanem azt nyúlja le rendszeresen valaki, amit kinn hagynak.
Ezzel mondjuk csak az a baj, hogy ha véletlenül valaki elfelejti, hogy az adott cuccot megmérgezték, akkor gáz van. Vagy ha pont csak azt nem nyúlja le a királylány, amiben ott figyel a gyorsítószer.
Ezúttal a távoli múltba utazunk, és megtudjuk, hogy az előző rendszerben dúló csajos-pasis viszonyok rémisztően hasonlítottak a mai állapotokhoz. Hiába nézett ki észbontóan a srác, roncs Lada-derbiken kívül nem lehetett vele másról beszélgetni. Most megtudjuk, hogy a külcsín…..
vill 2010.02.09 12:00:02
@Kedves Nard: Ilyenkor pont ez a neve, és azért nagybetű. Egyébként kicsinyesebbek már nem is lehetnétek, hogy pont ebbe köttök bele. Inkább legyek érzelgős, mint kicsinyes, én erre s(z)avazok
vill 2010.02.09 12:04:43
komoly@Zsu0805: Nos, illik megtalálni az arany középutat. Azért bemutatkozásnak Háború és béke az megint inkább kuka, bár jobb napjaimon elolvasom, és megpróbálom beazonosítani a pszichiátriai elváltozást, amiben szenved.
Hja, a másik nagy kedvenc, amikor azt írja, hogy szimpatikus vagyok a reglapom alapján, ami nálam általában szűkszavú, frappáns, lényegretörő. Ilyenkor kedvem lenne visszaírni, hogy fogadok, hogy csak a fényképemig, meg a vállamat verdeső sűrű barna hajamig jutottál....
A&E Lily Allen hátulról 2010.01.31 22:21:04
Az énekesnő Sydney-ben egy rövid ruhában lépett a színpadra, de előtte senki sem szólt neki, hogy inkább olyat vegyen fel, ami takar...
Mickey Rourke 1952-ben Phillip Andre Rourke Jr. néven látta meg a napvilágot Schenectady-ben (New York).   Az Imdb szerint 67 filmben játszott színészként, nekem mégis 3 emlékezetes alakítása maradt csak meg: az 1986-os 9 és 1/2 7, az 1987-es Angyalszív, és a 2005-ös Sin…..
Szerintetek proli dolog kajajeggyel fizetni? Lehet Milánón kívül normális cuccokat kapni ezen a kibaszott kontinensen? Ha ilyesmiken gondolkozol, mi tudjuk hol találod meg a kielégítő választ! Egy magyar srác blogja: B (legyél) THE BEST (a legjobb)! (Tuti, hogy egy…..
Sziasztok! Fél évvel ezelőtt kénytelen voltam munkahelyet változtatni, ugyanis a válság miatt megszűnt a cég, ahol dolgoztam. Szerencsére hamar sikerült talpra állnom, és pár hetes keresgélés után sikerült elhelyezkednem egy cégnél.   A munka elég nehéz volt, napi 10-12…..
Rövid és felületes kamrászati kutatásaim alapján úgy tűnik, az ételmegmaradás törvénye - az USA-n kívül, ahol a pazarlás menő - leginkább a gyerekes családok körében érvényesülhet. Mi igyekszünk adaptívan viszonyulni a főzéshez: a finom (értsd: húsos vagy…..
(Frissítés: elkészült az utazást szervező weblapunk, részletek a poszt alján!)Csütörtökön felvirrad a BKV sztrájk harmadik napja, harmadik napja fogunk fagyoskodni a megállókban, állni a dugóban, gyalogolni órákig a szmogban és nézünk majd mindenkire igen morcosan.Ez egy jó…..
vill 2010.01.14 12:06:13
@d.z.: Buszmegállóban én se sokat, viszont az 1-es megállójában mindig sokan vannak. Azzal csak az a baj, hogy ott hogy a túróba állok meg utast felvenni? Mert lelki szemeimmel látom, hogy azonnal akadna 4-5 zsírparaszt, aki nemhogy a példámat követné, de még finomabb esetben is küldene a rosszéletű nőági felmenőmbe keresetlen szavakkal. A rosszabb esetet inkább nem vázolnám, de vasággyal vagyok 50 kiló és nő, szóval vizslatarkójú kopaszoknak nem szívesen tartanék rögtönzött előadást a bajtársiasságról és hasonló fennkölt eszmékről. Na, csak azt akartam mondani, hogy Lila Ticoval grasszálok Kelenföld-Árpád-híd viszonylaton reggelente 7 körül, délután meg vissza (Hungária krt., Lágymányosi-híd). Papír kinn lesz, amíg van üres hely, le lehet inteni. Aztán szerintem jövő héttől én fogok integetni, mert kész anyagi csőd lesz már lassan nekem ez az úri huncutság.
vill 2010.01.14 15:09:17
@Irgumburgum: Váó! Gratulálok az optimizmusért és idealizmusért. Én meg azt mondom, a zavargások alatt is mindig akad pár alkalomszülte tolvaj, aki betöri a kirakatokat, és elviszi az árut. Én nem is merném vállalni, ha nem az egyik legforgalmasabb úton közlekednék, és csak úgy, hogy az értékeimet biztonságba helyezem.
vill 2010.01.14 15:11:52
@neni: Ha jól tudom, azok a járatok közlekednek, amiket alvállalkozók üzemeltetnek, ugyanis ők nem sztrájkolnak. De javítsatok ki, ha rosszul tudom.
Most, hogy nincsen BKV, időnként jár a MÁV, benzinre nincsen pénze sok embernek, akinek meg van, az dugóban ül, nincs mit csodálkozni azon, hogy sokan a legősibb helyváltoztatás egyikét, a gyaloglást választják A pontból B pontba való jutáshoz.Időben felismerte ezt a Centrum…..
vill 2010.01.14 14:16:31
@Kis ember: Rendben, de akkor a túl soványaknak meg fizessenek. Mert az én BMI-indexem pl. az eü. határérték alatt van
Olvasónk a napokban a 28-as villamoson utazott. Három ellenőr ment oda hozzá, és kérték a jegyét, bérletét. Az utas szóvá tette, hogy a hajléktalanok mellett csak úgy elsétáltak, megkérdezte, hogy őket miért nem ellenőrzik? Ebből lett a vita: Kedves BKV-figyelő! Olyan esetnek…..
Megvolt a reggeli köröm Pestszentimréről a belvárosi Markó utcába, majd onnan vissza Kispestre. Még pont időben, hatkor indultam. A Nagykőrösi úton befelé már érezni lehetett, hogy olyan a forgalom, mint máskor 8 körül. Az Illatos út - Külső Mester utca útvonal teljesen tiszta…..
vill 2010.01.12 11:06:39
@Laliath: Jah, igen, félig viccesen én is feltettem a költői kérdést: Honnan fogjuk tudni, ha vége a sztrájknak?
Egészen friss élménye van Tamásnak: a Deák téren találkozhatott a magas beosztásokban fehérgalléros tolvajokat, alacsony pozíciókban pedig agresszív bűnözőket alkalmazó BKV ellenőreivel. A boldog végkifejletet némileg akadályozta, hogy az ellenőr olvasónkat el akarta…..