Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ebzon

0 bejegyzést írt és 801 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénteken óvatosan jeleztük a Lángoló Gitárok Facebookján, hogy Kanye West féltve őrzött, június 18-ára várt Yeezus című nagylemeze kiszivárgott a netre. Ez annyira nem nagy szám, minden albummal megtörténik az ilyesmi a mai világban, most viszont a teljes magyar népesség…..
Ebzon 2013.06.17 01:46:12
@A csótány is ember: Én nem láttam hogy bárki állította volna hogy ország, de mellékes :D.

@DrSzoke: +

@MrZombieEater: Szerintem még mindig mellébeszélsz, és olvassd el a neked címzett üziket. Elég világosak az álláspontok. Azt meg, hogy szereted kanyet nembaj, csak nemtom miért akarod másnak megmagyarázni, hogy nem egy niemand(mármint zeneileg, emberileg) az az én dolgom eldönteni. Nemtudom ő írja e a dalait. Habár ez omega nyúlás után elég egyértelmű(meg különben sem nézem ki a 8bites agyából). Nem vonom kétségbe hogy letett vmit az asztalra (azt nem jellemezném mit). Dehát a győzike showt is szerették, mitlehet csinálni. Ha röhögsz ezen a majmon megértem. Győzőn is lehetett, ettől még leokádnám. Auto tunnal meg igenis én is tudok ilyet csinálni, sőt nem olyan a hangom mintha a game of thronesból épp Theont círogattná a penge alúról. Szóval csak ennyi.
Szakítani többféleképpen lehet: dühből; beletörődött nyugalommal; és úgy, ahogyan az alábbi levél szerzője tette. A levél természetesen nagy karriert futott be a neten, és nem állíthatjuk, hogy érdemtelenül. Jó szakítós levelet írni (ha már nem szemtől szemben…..
Ebzon 2013.06.04 07:33:36
@Zovar: A lopás sem. Have a nice day!! Küldeném börtönbe a csajt ha igaz a story. Amiért meg beleolvas az üzenetembe sima pofont érdemelne(de még öklöst is) Persze életembe nem ütnék meg nőt, de attól még megérdemli. Ahogy egy csávónak is behúznék érte, de tessék nincs egyenlőség. Hülye lovagiasság.
Elindult a Trónok harca 3. évada, a fél világ megint a haját fogja tépni vasárnaponként, hogy „bazzeg már megint vége”, és senkinek nincs mersze egy rossz szót szólni erre a sorozatra, mert különben felakasztják. Pedig hát…lenne mit mondani. Mindenekelőtt ki kell…..
Ebzon 2013.04.06 14:29:00
@Muad\\\'Dib: Gratulálok, kb rögtön elején levágja mindenki, hogy szimpla savazás az egész. Erre jössz te, aki megmondod mekkora bait és a plebsz ugrik.

Na ez mekkora FAIL ??
Kettős Mérce Sose halunk TEK 2012.09.14 10:56:55
A magyar terrorelhárítási kommandó a héten elkapta a BME-n Luke Skywalkert. Az ország fele ezen röhög, a másik fele szörnyülködik, hogy de hiszen Luke le is lőhette volna csoporttársait. Azt azonban alig valaki mondja ki, hogy itt a tragédia éppen a TEK részéről következhetett…..
Ebzon 2012.09.14 23:20:50
@akela_a_hun: Ha te meg azt hiszed hogy minden fegyver fémből készűl, akkor tuti nem BME-es vagy ugye ? Vagy minden BME-es hülye ? Itt minden szereplő hülye csak pont a TEK járt el helyesen.
Fotó: graff.blog.hu Épp az Urbanista kürtölte világgá, hogy nagy átalakulások elé néz a Filatorigát környéke. Lesz ugye új Árkád, meg Budai Promenád, esetleg drága lakóingatlanok, gyalogoskapcsolat a Duna-felé, sőt még akár a HÉV is föld alá kerülhet Óbudán. Ennek egy…..
Ebzon 2012.07.22 09:44:08
@nucleargorilla: Nemtom, odaszarok a küszöbödre az is polgárpukkasztás. Pedig nekem még nincs is bajom a graffitivel.
Ebzon 2012.07.22 09:59:46
@Roy: GG pontosan, ezt nem értik meg sokan, két különböző ember típus aki kijár (ha lehet így fogalmazni). Az egyik alkot, a másik szétb*sz. Szóval ennyit a szabadságról, vkinek a művét nyugodtan széttagelhetem (mert én iyet úgyse tudok) és még menő is vagyok.
Újabb értelmetlen, normál vizsgálati körülményeket figyelmen kívül hagyó összehasonlító törés- és merüléstesztet fogtunk ki. Kimondottan azoknak ajánljuk, akik nem tudnak dönteni a jelenlegi legújabb Apple táblagép, vagyis az új iPad és a Google nemrég bejelentett…..
Ebzon 2012.07.20 19:41:48
@Bérgyilkos Bohóc: kirúgott az applebe ? Most mutassd meg !!
Android Szemüveget a kismamának 2012.07.01 04:16:00
Az idei Google I/O egyik újdonsága a futurisztikus Project Glass volt, a fejen hordható, szemüveg formájú számítógép, amely a látott képet bővíti hasznos információval, és kamerája segítségével a viselője mindent rögzíthet, megoszthat, amit csak lát.  Bár a boltok…..
Ebzon 2012.07.01 20:16:23
@Advanced Flight: mért midenkinél okos mobilt látok, pedig arra sem telik nekik. Nyugodtan fognak az emberek ebbe is beleadósodni, akár csak a kocsikba. Falu melletti gyárban az adósoknak 3/4-e svájcifrankban volt(van) eladósodva és miért ? Mert kell az új kocsi mert itt az a menő, meg ugye annak van nagyobb farka akinek nagyobb a felnije. Azt most itt sír a sok alkoholista, hogy nem telik sörre(meg persze kajára se, de az nem érdekli).
Bár eddig csak a hazai vetületét mutattuk meg a romák "EB-szereplésének" (és azt is csak poén szintjén), itt az idő, hogy vigyázó szemünket Kijevre vessük! A bajnokságban ugyanis több cigány származású játékos is részt vett, sőt a vasárnapi döntőben is képviseltetik…..
Ebzon 2012.07.01 10:49:12
@fehéregér: Nem sztem, abszolút nem kéne hogy hír legyen (most akkor több, vagy kevesebb emiatt ?). Ugyanúgy mint a melegeknél sem, tudjuk hogy vannak én elfogadom őket. Nem kell hírverés.
Évek óta mondogatom, hogy a digitális íráskészségnek része kell lennie az orvosi kurrikulumnak. Ez a Debreceni Egyetemen a kurzusom által része is 2008 óta, mely kurzus idén szeptembertől a Semmelweis Egyetemen folytatódik tovább. A napokban volt egy nagyon érdekes beszélgetésem…..
Ebzon 2012.06.29 09:39:54
@a_tom: Ha mindenkivel szóba álsz és foglalkozol is(mindig), akivel különben szóba se állnál, akkor hamarosan a sárgaházban látogathatnak. Amit nem akarok nem kell elvisselnem, ha szted nekem odakell tennem magam egy paprikajancsinak(csak mert ismerem), hát az szerintem elég nagy baromság(persze hacsak nem akarok tőle vmit, akkor lehet seggetnyalni).
Christopher Nolan mindent megtett, hogy helyrehozza a Denevérember jócskán megtépázott renoméját a filmvásznon. Nem volt könnyű dolga, ugyanis a Sötét Lovag mozgóképes karrierje bővelkedik a kínos pillanatokban. Túl gyakran fordult elő, hogy árnyak közt rejtező  bosszúálló…..
Ebzon 2012.06.29 00:48:24
sztem az se normális aki komolyan foglalkozik ezzel, én imádom a batmant, de eszembe nem jutott soha, hogy én találjam ki, neki épp hogy mit és miért (hogyan akárkivel etc....) kéne csinálni. Sztem ti is meghagyhatjátok másnak, vagy lehet ülni a rendezői székbe, vagy a pergamen elé. Ettől függetlenül egyetértek @victor vacendak: -al abban, hogy a Kevin Conroy(nem way) féle szinkronizálos adják meg az igazi batman feelinget és persze mellé Mark Hamill féle joker. De most már teret kell engedni másnak is ő lenne Nolen aki meg jól végezte dolgát. A schwarzenggeres xart meg remlem senki nem vette komolyan :P
Közeli ismerőstől kapott információ szerint a IX. kerületben lakók postaládáiba az elmúlt napokban a "kerületi tanács" címerével díszített nagy borítékot gyűrt be a postás. A levél adóbevallásra szólít fel. Kiderül belőle, hogy "2012. január 1-jétől új…..
Ebzon 2012.02.01 21:27:38
@efi:
1. akkor te meg vonatkoztass el attól, hogy neked nincs vkinek meg igen(és akkor valóban mindegy, hogy szerezte).

2. Hogy kalkulálsz egy olyan kiadással ami idáig nem létezett ?
Ebzon 2012.02.01 21:31:01
@Ebzon: De ha szted egy kétlakásos embernek nem üt rést a költségvetésén mondjuk 50-60e akkor nincs is miről beszélni.
Ebzon 2012.02.01 21:34:32
@aranypenz.blog.hu: Akkor megnyugodtam, nemtudtam volna aludni :D
Stephen Hawking mondotta egyszer: "Nem érdekel különösebben, milyen jelzőket aggatnak rám az újságírók, ez csak a médiafelhajtás része. Nekik egy Einstein-szerű figurára van szükségük; de hogy olyanok hasonlítanak Einsteinhez, akik egy szót sem értenek sem az ő, sem az én…..
Ebzon 2012.01.14 12:16:51
@donmartin_ka: Jah csak Hawking elismerte, Orbán nem. Ne húzzunk már ilyen párhuzamokat...
  Hogy nem pusztán egyszerű ingatlansaláta-link lett ebből a fóti ingatlanból, annak nem csak nagyszerűsége az oka, hanem a beküldő - Ész Károly - sorai is. A magam részéről annyit azért elmondanék a védelmében, hogy imádtam volna ezt gyerekkoromban (szülőként már…..
Ebzon 2012.01.12 20:33:05
@A Leander-tölgyi M-Bear: Mit kell pattogni ? omg.
@luciferko: Azért az is szép magyar szokás, ha vki véleményt mondd azt rögtön lehurrogjuk. Hát(al...) hogy képzeli már. Sztem mindenki fogja be a pofáját, minden szép és jó, aki nem ezt mondja hazudik!!!
Ha nagyon őszinték akarunk lenni, akkor be kell vallanunk, hogy a kétharmados többségével (vissza)élő kormánypárti frakciószövetség jelentős létszámbeli fölényét felhasználva, már eddig is tett arról, hogy különös hordereje sem a Parlamentnek, sem a parlamenti vitáknak ne…..
Ebzon 2011.12.20 20:31:18
@Canis Lupus Libertas: Részlet kérdés, úgyis lehet mondani, hogy az értelmesebbik bebizonyította, hogy a másik hülye. A töketlenség igaz a másik félre, vagy ők még mindig elhiszik, hogy igaz amit viktorapájuk mondd ? Akkor meg az értelmesebbiknek igaza van ha kimegy, mert elégnagy valóban a sötétség. Vagy csak akkor tunk rombolni, ha "vki" busszal felhozza őket és még fizet is ?
Ebzon 2011.12.20 20:33:39
@VRbagoly: Grat te gyújtod a fényt a sötétségben(?) Huh az elég nagy baj. Nemtudod mi igaz belőle, de azért hangoztatod.
A múltkori, kissé provokatív stílusú posztban sokaktól megkaptam, hogy mit osztom én az észt, hogy kell minimálbérből megélni. Próbáljam csak ki egy hónapig, hogy milyen az. Ilyen típusú felszólítások sokszor elhangoznak egyébként politikusok irányába is. Szóval kapva az…..
Ebzon 2011.12.18 23:52:01
Na utolsó lefekvés elött
@Zabalint: Igen pontosan töredéke, ezt mondtuk végig

@bogancs: Jaja vigyázni kell úgyhogy legközelebb vigyázz mert nagyon kicsúsztál. Ja és ez a "másra hárítóm amit én mondtam"=NEMMENŐ
A kerékpároknál nem sok változás történt az elmúlt évtizedekben az általánosan használt fékrendszerek felépítésében. Forradalmi változást hozhat az a német találmány, amely megszabadítaná a kerékpárokat a kormánytól induló drótoktól. A saarbrückeni egyetem mérnöke a…..
A budai rakparton rengeteg hely van, de amikor ezt a trafót megcsinálták, az alkotóknak nem tűnt fel, hogy a gyalogos-biciklis közös járdára helyezték. Keresztbe, úgy, hogy legalább a háromnegyedét elfoglalja. Ideiglenesen, még minimum egy évig. Nehéz magyarázni egy olyan…..
 "Decemberben moziba kerül az első, állami támogatás nélkül készített, független magyar SF-játékfilm, a Sorsvonalak." - írtuk még 2009 októberében, a Hatvani Balázs rendező-producerrel készített interjú bevezetőjeként. A Sorsvonalak sajnos azóta sem készült…..
Vitatkoztunk picit a monitorral, amikor a Megasztár 6 válogatásán rögzített anyagot nézegettük. A próbálkozók nagy többsége a bátor kategóriába sorolható, akik 19-re húztak lapot. Persze hogy mindenki befuccsolt, de mégis volt valami szórakoztató ebben a sajátos zenei…..
Lionel Messi előbb barátnőjét, majd saját bálványát döntötte le a nyaralásán.                       A Barcelona ikonja, Lionel Messi az argentinok számára csúfosan véget…..
Ebzon 2011.08.10 07:23:37
@Jimbo75: Mert sokat van ojrópában,
Ebbe a posztba azét vágtam bele, mert az elmúlt évben elég sok olyan komment született a blogon, amelyik Budapestet egy gyámságra szoruló, csorgónyálú hülyegyereknek próbálta beállítani. A hozzászólásokból az is kiderült, hogy a város a vidék segítsége nélkül egy pillanat…..
Ebzon 2011.07.26 16:15:49
@tommybravo: Abból is ami a vidékről jön be.. Csak pestről tudják mellesleg szétosztani. De ez nemtudom, hogy magyarázza Bp gazdagságát, a többi országéhoz képest. Egyik nemtud a másik nélkül létezni. Meg én nemtudom hol állítottam, hogy "a vidék eltartja pestet". Így van a főváros(inkább talán az állam) támogatja a vidéket(csak hogy abból maga is megtermel, a főváros meg ezért beír magának 1 pirospontot)
Ebzon 2011.07.26 16:28:07
@tommybravo: De én meg pont arról beszélek, hogy amit te papíron termelésnek hívsz, az nem valós termelés és méginkább nincs rászorulva, hogy a fővárosban helyezkedjen el(de ugye így alakult).
 J.K. Rowling sorsa a 90-es években nem volt éppen túl rózsás. Elvált férjétől és hiába kilincselt regényével az összes kiadó elutasította. Végül csak sikerült eladnia, ami szépen meg is jelent, a 285 oldalas könyv pedig hatalmas siker lett. Harry Pottert megismerte a…..
Ebzon 2011.07.19 22:47:02
@HalivudEstevez: Pontossan ezt is akarta, nem lerombolni a világot, hanem átépíteni....Nem mellesleg London rombolása is benne van.
Ebzon 2011.07.19 23:51:44
@Dandie: Na ez a "nem taktikázóst" most hogy szűrted le, pont arról van szó hogy végig harryvel taktikáznak. Ő meg próbál rájönni mi miért történik(és pont hogy mindenki kussol, hogy nehogy rájöjjön) Az meg hogy te rájössz az a történet szempontjából mindegy, ugyanis a karakter nemtud magától mindent, ezért se tudhatod mit fog lépni(persze most átgondolhatod az összes variációt és tuti beletrafálsz 1-2 dologba, de ez igaz bármire, ettől még nemvagy jós).... Képzeld a tűz is jég dalában is van pár előrelátható dolog, bazze hát én gondolatolvasó vagyok. Nyitok is egy médiumvállalkozást.
Ebzon 2011.07.19 23:53:31
@Dandie: Jah és izzadtságszagú meg max te vagy, ezt ne vedd személyeskedésnek ;)
A Motorola nagyot szeretne dobni a második generációs tabletjével, a Xoom 2-vel. Legalábbis a hírek szerint ez lesz az első Ice Cream Sandwichet, az Android következő verzióját futtató tablet. Ez eddig oké, valakinek az elsőnek kell lennie és már a Honeycombnál is az elsők között…..
Ebzon 2011.07.16 10:28:53
@Gery.Greyhound: Én is pont ezekre gondoltam. Számomra manapság PS-nél megállna az élet 1024ben :D. Mellesleg unokatestvérem se használja másra a notebookját, csak munkára és teljesen elégedett vele. Mondom a 4:3 inkább a megyszokás kérdése(nagyon kevés esetben előnyös szvsz)
Ebzon 2011.07.16 10:30:26