Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Blowfish

0 bejegyzést írt és 175 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homeland című terroristás dráma második évadában Bejrút koszvadt terroristafészeknek tűnt, be is rágott emiatt a libanoni kormány. Az ominózus epizód az évad második, Beirut is Back című darabja volt, ami nekünk jó kis izgalmas egy órának tűnt, de Bejrútban kicsit más…..
Mr. Blowfish 2012.10.24 17:33:23
@Krogshöj: Ezen én is röhögtem egy sort. Vagy sírtam, már nem emlékszem...
Elég kellemetlen helyzetbe került a Való világ ötödik szériájának nyertese, Knapp Attila, mert nyert egy lakást az RTL-től, csak éppen kurvára nem tud beleköltözni, mert az soha nem épült fel. Az építési vállalkozó, akiről pár kommentelőnk már régen megmondta, hogy nem a…..
A Bors úgy tudja, Baukó Évának nem lesz Detoxikáló címmel saját vasárnap reggeli műsora a frissen elstartolt netes rádión, a Radiodrive-on, mivel a marketing- és PR-igazgató, Matt Ákos megbízhatatlannak tartja: "– Szinte minden egyes időpontot lemondott, vagy áttett, de volt,…..
Mr. Blowfish 2012.09.03 15:36:29
@Neon Fu: Azért ha mint médiaszemélyiség releváns tud maradni, és van a "szakmán" belül munkája az nem lenne rossz. Ha meg nemérdekli akkor meg megmondja a meetingen, vagy utána emailben.
Ma kezdődik el a San Diego-i Comic Con, a geekek legnagyobb éves találkozója, ami annak idején képregényfesztiválként indult, most meg olyan tévésorozat tán nincs is, ami nem jelenik meg rajta legalább egy panelbeszélgetéssel. Idén itt mutatják be a Breaking Bad új évadának…..
Mr. Blowfish 2012.07.12 13:22:54
@Lavmitendor: Gondolom van belőle pár db.
Ennél ijesztőbb faszit életemben nem láttam.  ..
Mr. Blowfish 2012.03.14 10:12:15
@Mateahos: Case closed.
Kérem szépen, vagy egyre több hacker szakosodik celebtelefonok feltörésére és az ott tárolt szexképek eladására, vagy nagyon óvatlanok az amerikai tévé- és filmszínésznők, esetleg az is elképzelhető, hogy ők maguk tolják ki a meztelen képeket a netre - a lényeg, hogy a Glee…..
Az HBO Watch jelentette be elsőként, hogy egy új szereplő kiléte immáron hivatalos a Trónok harca második évadából: Brienne Tarth-ot Gwendoline Christie fogja megszemélyesíteni a sorozatban. A brit színésznő 192 centi magas, 2005 óta szerepel kisebb-nagyobb produkciókban. A…..
A Washington Examinernek adott nyilatkozatában Eric Holder amerikai legfőbb ügyész megtörten beismerte, hogy megpróbálta a Drót című sorozat folytatására rávenni az alkotókat. Az Egyesült Államok első afroamerikai főűgyésze az Igazságügyi Minisztérium több más magasrangú…..
Mr. Blowfish 2011.06.01 13:20:03
@freddyD: A Wire-t látni KELL. Nincs mese. Ha tetszett a Shield akkor főleg. Kicsit lassabb, földhöz ragadtabb, de ha elkap a hangulat akkor sosem ereszt.
Képekért topogjatok át a Velvetre. Csak erősidegzetűeknek! ..
Subba Cicc Puszi! 2011.05.25 09:48:00
Mr. Blowfish 2011.05.25 12:41:39
A PlayON (leánykori nevén CD Projekt) bátor vállalkozásba fogott: ezentúl nemcsak játékokat, hanem könyveket is ki fog adni, méghozzá a lengyel Andrzej Sapkowski fantasy regényeit. Aki nem tudná: Sapkowski írásai alapján készült a The Witcher című pc-s szerepjáték, aminek a…..
A kaszák és a House után jöjjenek az újoncok: a Fox két-két drámát és sitcomot kért be sorozatra (általában az első körben 13 epizódot kérnek mindenből), öt készítőnek mondták, hogy bocs, de nem kell a sorozata és három projekt reménykedhet még abban, hogy jövő hétre…..
Nem mi mondjuk, bár a feje alapján sejtettük, hogy nincs minden rendben a kis nyikhaj énekes gyerekkel, hanem Marg Helgenber, a Helyszínelők egyik főszereplője, akinek a töke tele volt már a hülyegyerekfrizurás kölyökkel a CSI forgatásán. A színésznő egy francia lapnak nyilatkozva…..
A The Hollywood Reporter lehozott egy listát hétvégén, amiben azokat a közeljövőben valószínűleg valósággá váló tévés ötleteket elemzik, amiknek szerintük annyi értelme van, mint Giginé Jerzyre bízni az államfői hivatal hivatalos kommunikációját. Mivel nem mindegyik…..
Mr. Blowfish 2011.05.09 14:48:10
@Flankerr: Így van. Nem is a csatornákkal, hanem a tematikussággal (főleg ez a női férfi vonal) van bajom. Totál fölösleges ilyen formában műsorokat előszelektálni.
A húgom is nézi a Californication-t, Dexter-t, Chuck-ot, TBBT-t, és én is nézek mondjuk Glee-t.

Ahol van értelme a tematikus műsorrendnek az egy bizonyos témakör köré épülő csatorna, mint mondjuk az AXN-ek, vagy a Discovery-k.
Bianka azon naiv munkakeresők közé tartozik, akik fejében az adminisztrációs irodai munka még adatrögzítést, ügyfélszolgálatot és mindenféle titkárnői munkát jelent. Végül is, ha úgy vesszük az állásajánlatot tevő cég sem gondolta nagyon másképp, csak az erotikus…..
Mr. Blowfish 2011.04.21 15:07:16
A Firefly című, rövid élete (14 epizód) ellenére hamar kultstátuszba emelkedő sci-fi rajongói most örömködni fognak egy sort, de korai lenne elővenni a Mal-jelmezt a szekrényből, mert a Blastr.com-on megjelent infó egyelőre csak nagyon-nagyon halványt esélyt jelent a sorozat…..
Kérem szépen, eljött az ideje, hogy a magyar televíziózás jelenleg látható két legviccesebb és egyben legborzasztóbb sorozata, valamint egy hamarosan induló, főleg csöcsökre és dugásra kihegyezett valóságshow történéseiből hogyvolt készüljön. Sajnos a nap csak 24 órából…..
Mr. Blowfish 2011.02.22 13:36:12
@Szecsa_:

Na igen. A hogyvolt elment amolyan "trash tv komédia" oldal irányába, ami kinek tetszik, kinek nem. Én spec. több hogyvolt VV bejegyzést olvastam mint láttam epizódot (láttam 2 felet...).

A BK-t például úgy nézem, ha épp elkapok egy részt, hogy hangosan végigkommentálom az egészet, szóval ha lenne hogyvolt egy olvasója már biztos lenne.

Másrészről viszont, ha igazán érdekel egy sorozat, akkor annak nem fogom előre elolvasni a "szinopszisát", esetleg a rész megnézése helyett az írást választani, hanem inkább megnézem. És mivel a HV nem kritikákat közöl, miután láttam a részeket nem érzek már késztetést az adott bejegyzés elolvasására, amennyiben az nem a végtelenségig szarkasztikus, cinikus, és arrogáns, ami egy KB, JR, vagy VV epizóddal működik, de egy Braking Bad rész kapcsán kevésbé állja meg a helyét.

Szerintem.
Hamarosan rajtol a Parks and Recreation című, elképesztően vicces sitcom a Comedy Central műsorán, és a csatorna azt szeretné, ha a comment:com olvasói adnának címet a sorozatnak. A feladat tehát adott, a határidő szombat este 8, a javaslatokat kommentekben várjuk. A három…..
Mr. Blowfish 2011.02.16 13:36:46
comment:com Hírek kávé mellé 2010.10.12 09:30:00
Nahát, Courtney Cox otthagyta urát, a Cougar Town egyik producereként is tevékenykedő David Arquette-et, mert a faszi más nőcskékkel hetyegett. Ryan Devlin nem egy otthonülős típus: a Grace klinika és a Cougar Town után a Testvérekben is szerepet vállalt, Callista Flockhart…..
Mr. Blowfish 2010.10.12 13:11:21
@Leadfoot: Colonel (ezredes) volt, de asszem a 2. évadban előléptették Major-é (őrnagy).

David Arquette meg egy barom állat. Mondjuk tény, hogyvan köztük 7 év Arquette javára, de Courtney akkor is mocskosul jó nő, és tehetségesebb is mint a férjecske. Mind1, majd jól kirepülök Hollywoodba, és megvigasztalom szegényt. :P
Mr. Blowfish 2010.10.12 13:42:43
@mr nemo: És tényleg elkúrtam. Megyek lenyomok 300 fekvőtámaszt, körbefutom 4x a kerületet, és kisikálom fogkefével a BS-t. :)

Egyébknt Colonel (ami tényleg ezredes :) ) volt és lefokozták (nem előléptették...) Major-re azaz őrnaggyá, mert rossz kisfiú volt. A lt.col-t pedig jól kihagyta, mert megte
Mr. Blowfish 2010.10.12 13:43:16
Subba Dopeman kiakad 2. 2010.09.17 11:33:00
Beszélgetés egy "torrentbetyárral". Dope már mindent tud, címet, nevet, telefonszámot, csak az msn hangot nem tudja kikapcsolni : A "torrentbetyárok" válasza, ha valakit nagyon érdekel: Dopemanék házhozszállítják az 500. megrendelt Tirpa CD-t. Dopenak ez…..
A social média alkalmazásokban rejlő üzleti potenciált sokan, sokféleképpen próbálták már kihasználni. A legújabb próbálkozás egy japán ruhamárka, az UNIQLO nevéhez fűződik, akik egy a twitterhez kapcsolódó promócióval rukkoltak elő. Az ötlet lényege, hogy az akcióban…..
Mr. Blowfish 2010.09.09 09:56:53
@Nutshell: Minden darabból 100 van akciósan, aki kapja marja stílusban.

Nem tudom milyen eredményeket ért el a kampány, de szerintem ezek voltak a világ legolcsóbb fizetett tweetjei eddig. :)
És akkor még Sloane sideboobját be sem tettem, Vinnie kokózásáról nem is beszélve. Ez volt eddig a legdepressziósabb epizód, mindenkinek mindene szarni ment, vagy ha még nem, akkor majd fog. Remélem, a következő részben Mrs. Ari is előbukkan. Még két kép az ugrás után. ..
Mr. Blowfish 2010.08.17 19:13:10
@GeoThrasher: Értem mire gondolsz, de lehet ez sem lenne túl jó ötlet... Akkor már ott van mondjuk a két évad Pushing Dasies, azt pupillázhatja a lurkó.
Anno a kritikákból kiderülhetett számunkra, hogy a legendás CSI: A helyszínelők szépen kimerült, így az idős sorozat már csak bottal battyog manapság. A műsor háza táján viszont mosolygós arcokat láthatunk, Anthony Zuiker, a széria atyja visszatért.Egy évtizede a szakember egy…..
Mr. Blowfish 2010.08.11 13:17:31
Yes! Linda Hamilton! Vicces beszólások! Chuck! ..
Mr. Blowfish 2010.08.11 13:15:59
@Dorkapa: Én az interneten néznék utána.