Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szmöre

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba LOL: Por Pityu 2010.10.07 11:34:00
Portörő Péter: A Nemzeti Kábítószerügyi Koordinációs Osztály titkára..
Mitől szép egy webszájt? Nyilván vannak objektív és szubjektív paraméterek is.Van, aki szerint a nagyon finom és elegáns megoldások tesznek széppé egy oldalt. Megint mások szerint nem annyira a technikai háttér, inkább az összebenyomás, a külcsín, a trendek ismerete…..
comment:com Viva Kuba Libre! 2008.10.09 16:30:00
Nyolc előtt nem érdemes leülni a tévé elé, de akkor nagyon is. Az elszántaknak Szempont (20:10) és A la Carte (21:10) az m1-en, aztán ha idáig bírták gyomorral, akkor már Az Este (22:10) is le fog csúszni. A politikailag el nem kötelezetteknek ezúttal is sokkal jobb dolguk lesz…..
Subba Subba.ru ljubit MyVip 2008.10.07 07:36:00
Tkq hívta fel figyelmünket erre a szép arcképgyűjteményt takaró linkre, ezzel a kommentárral: az oroszok is idekacsintanak, ha Isten állatkertjéből kell díszpintyeket vadászni MyVipes híveink az úrban, híresek lettetek!..
Webisztán Neonomád, revisited 2008.09.04 11:28:00
 Az Index is kipróbálta, milyen a neonomád életforma. Alapvetően nekik is pozitívak a tapasztalataik. Mint hosszútávfutó neonomád azt tudom mondani, problémáim is nagyjából azonosak a szerzőével.  Elsősorban a lemerülő aksi szokott akut (sic!) nehézséget okozni. Kell…..
Webisztán A Google nagy dobása 2008.09.02 11:14:00
Nos, mára elterjedt a weben, amire pár napja meg csak homályosan utalhattunk. (De legalább a világon elsőként tehettük.) Hamarosan jön a Chrome, a Google böngészője. A brózerháború új felvonását láthatja a világ, mely néhány óra múlva (magyar idő szerint valószínűleg…..
Nem szigorúan vett tévés téma, de ha már ősszel jön a Klónok háborúja című animációs sorozat a tévébe, akkor miért ne. Nem fűzünk hozzá különösebb kommentárt, talán csak annyit, hogy láttam már sokmillió forintból összerakott magyar és külföldi fimet is, amiben a…..
 "Üdv Észtországból, ahonnan szeretettel küldjük ennek a cuki észt macskának a fotóját. Hosszú perceken át bámult be egy csukott ablakon, végül mi untuk meg a nézését, ő pedig továbbra is mereven bámult befelé. Vajon mi lehetett a szobában..." - tette fel a…..
Szmöre 2008.05.22 15:03:19
Az Amazonon már megvásárolható, illetve előrendelhető a Nintendo DS-hez készült Guitar Hero, mellyel buszon, okmányirodában vagy bármilyen sorban állva játszhatunk. Június 22-ég kell várni, akkortól szállítanak. Minden függőnek ajánlott.Via Boygenius..
Subba A hét videója: Kék halál 2008.02.08 13:45:00
A magyarországi kereskedelmi televíziók színvonalát elnézve egy szép elfeledett hagyomány felélesztését szeretnénk javasolni az alacsonyan tisztelt programigazgatóknak. A végső hasznosságot és az össznépi érdekeket is tekintbe véve ez a műsorszám vitán kívül hasznosabb…..
A magyar MTV Swung című adásában tegnap Kiszel Tünci volt a vendég. Valamit már az elején nehezményezett, jól felfújta magát és sértett nőként műsorozott. Ne bánjátok, hogy a műsorvezető Sándor néha átcsap kellemetlen jópofázásba, nézzétek végig!! Tünde…..
Az egyik nagy hazai bank (tudjátok melyik), legújabb lakossági hirdetése mitha egyenesen a Subbának készült volna. Mert mire is vágyunk igazán? Talán nem árulunk el titkot, hogy már az oviban is ez volt a jelünk. Szóval, ígérjük, ha szabadfelhasználású hitelt kívánnánk…..
Ha az Apple korábbi termékbejelentési gyakorlatát veszem, jó eséllyel arra tippelhetnék, hogy végre bemutatják a jó iPhone-t. A korai vásárlókat elsősorban a technológiával szokás lenyűgözni. A második körös vásárolókat viszont a stabilabb szoftverrel, megbízhatóbb,…..
Ausztriáról egy csomó rosszat el lehet mondani, de utcán árult téli csemegékben vitathatatlanul nagymesterek. Eszter régi szerelmünket, a csokibanánt találta meg Augsburgban, a mesekönyvből szalajtott nevű Christkindles Markt-on, a maga naturális formájában, miszerint banánt (nem…..
Webisztán Fészbúkoltalak, w00t 2007.12.12 14:31:00
Kezdjük a tényekkel. Idén a Merriam-Webster az év szavának választotta a "w00t"-ot. Gémereknek nem kell magyarázni. A többieknek csak annyit: amikor fura arckifejezésekkel az ellenség eliminálásán örömködnek a gémerek a gép előtt, akkor ezt a szót szokták beírni…..
Szmöre 2007.12.12 16:31:41
Bár ma reggel azt közölték a BRFK-n, hogy a korábbi bejelentéssel megegyezően a rendőrség ma, 14 órakor fog sajtótájékoztatót tartani a szerverlefoglalások ügyében, az imént azt az infót kaptuk, hogy sajtótájékoztató mégsem lesz, viszont hamarosan kiadnak egy közleményt és…..
Télen például melegíteni. Kávét, teát. Egytálcával is megoldhatjuk ezt, de mennyivel szebb a Byung-seok You tervezte kerámiatálca...
Kicsit bitlisz lett a belinkelt videóból, hiszen az Internet rohamosan gyorsuló világában egy kétnapos sztori/link/videó már lejárt lemez, de akkor sem hagyhatjuk ki: a Collegehumor oldalán lelt rá egy embertelenül ütős videóra Bigyó felügyelő kollégánk, amiben azt láthatjuk,…..
Szmöre 2007.11.12 15:00:40
Egy: A kecskeméti autókereskedő, aki a honlapján felcsendülő, veszettül ismerős harmóniákkal operáló funkynóta szerint minőségben utazik, szponzorként meg egy hazai zenekarban. Kettő: A zenekar veszettül funky énekese, 31 éves, nőtlen, és azért hagyta faképnél bohó ifjú…..
Szmöre 2007.11.12 08:10:00
Subba Subba szív iWiW: Jucus 2007.11.09 10:51:00
Köszönjük a rengeteg linket, reméljük jól szórakoztok! Klikk-klikk!- Jucus- Nudizmus, naturizmus barátikör- Krisztus katonája- Szuper képek egy szuper család szuper életéből- Csak tiszta MAGYAR nemzeti öntudattal rendelkezők jelölhetnek ismerősnek!!!!!!!!!!!!!!!!- Pff, A…..
Subba Alul a víznek árja 2007.10.17 12:26:31
Különös műfaj a kánikulai strand, főképp ha nagyvárosi épített cuccról beszélünk. Ha valaki érezte már magát rosszul a Dagályon a júliusi tömegben, az valószínűleg most hálát adhat, hogy nem Japánban született. Tokiói hullámfürdő az augusztusi hőség idején. Innen…..
Már csak kettőt kell aludni (meg aztán jó korán felkelni, hiszen hétfőn hatkor indul az adás), hogy nekünk magyaroknak is legyen saját Music Televisionünk. De mégis milyen magyar előadók, zenekarok tűnnek majd fel a híres logó alatt, mégis kiket hallgathatnak azok, aki unják már…..
Szmöre 2007.09.29 14:18:37
Gyalázat, hogy már hónapok óta pörög a blog, de még nem esett szó az Amanita Design játékairól. A legismertebbet, a Samorostot legalább egy tucat olvasó beküldte már, úgyhogy most következzen ez a gyöngyszem. Olyasfajta kalandjátékról van szó, mint amilyen a Hapland, de annál…..
Szmöre 2007.09.06 21:25:33
Hölgyek, urak, ismerkedjetek meg az ígéretes, haloszobatitkok.hu nevű amatőr és európai értelemben vett vidéki pornóoldallal. Figyelem, a posztban szereplő linkek a nyugalom megzavarására alkalmas aloldalakra mutatnak. Roxana úgy érezte, hogy meg kell mutatnia magát nektek.…..
Szmöre 2007.09.05 14:32:15
Mindannyiunk kedvenc témája (sajnos) a minősíthetetlen postai csomagkézbesítés, ami továbbra is a kaparós sorsjegy oddszával vetekszik. Lacus arra lett figyelmes, hogy egy újabb online üzletből tiltották ki az országot: Volt idő, mikor sok cikk született Magyar Posta ügyben, azaz…..