Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Luki.

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a harmadik nap, hogy nem költöttem semmit. De ma is olyan két kajáláson vagyok túl, hogy ihajj. A reggeli műszak végén, délben, ettünk egy kis reggelit. Ilyenkor mindenki annyit vesz, amennyit akar, és persze ingyen van minden. Mondjuk, délben még nem is vetettem el a sulykot,…..
Londoni kalandtúra Itt vagyok:D 2009.06.19 21:54:41
Na hali! Holnap megyek Silverstoneba megnézem élőben is ezt a kis feka Hemiltont,a Raoul felajánlotta hogy van 2 jegye az időmérőre,szóval hogy ne vesszen kárba elmegyek az egyik szlovák sráccal! Amúgy továbbra is nyomom a számítógépen a melót,azt hiszem most nekem van a…..
Londoni kalandtúra parasztok 2009.04.18 21:35:08
Hihetetlen milyen pofátlan bandával lakom együtt,2hete vettem 1kiló cukrót most már csak a fele van meg mert mindenki azt használja,elhasználták a ketchupot,tököm tele van velük!Ma voltam foci meccsen hát azt gondolom hogy továbra sem szeretem a focit,na mind1 majd talán…..
Londoni kalandtúra Gratula! 2009.03.24 23:07:51
Bocsi hogy nem jelentkeztem de nem volt netem,szóval csak a laborban tudtam elolvasni mit írtok!Akkor András te lettél az első,egyszer mindennek eljön az ideje,az én időm még odébb van remélem:D Megszervezzük a legénybúcsút kurvákkal,droggal stb... Ha balaton összejön akkor akár…..
Londoni kalandtúra ? 2009.02.18 21:56:00
Na örülök Ombre hogy ilyen frankón elbánsz a rohadék fémmel,tudtam hogy kemény vagy!Én most megint új feladatot kaptam hétfőig meg kell tanulnom kezelni a Zirkonos Cad-Cam gépet mert a csaj aki csinálja elutazik Dél-Afrikába kb.3hétre de lehet hogy több!Szóval most lesem a…..
Londoni kalandtúra ? 2009.01.31 18:45:00
Na látom elment a kedvetek a blogozástól,azért írok valamit! Ma is befogtak dolgozni 9-re mentem és 5-kor szabadultam,de legalább ezt pluszban fizetik! Este végre bemegyünk a városba Massimoval,valami haverjának születésnapja remélem tudnak bulizni!:D Elinditottam egy…..