Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ajuci

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lilla Bőség 2019.03.22 14:00:51
A jógaórámra sétálva találtam egy szép csigaházat. Felszedtem Lillának, mert nagyon szeret játszani velük, s egyébként is kevés játékot sikerült elhoznunk magunkkal. Amikor meglátta a jógatanárom a csigaházat a kezemben, rögtön megkérdezte, miért szedtem fel. Aztán kiderült, hogy szeret búvárkodni,…..
ajuci 2019.03.22 18:47:52
<3
Az elmúlt időszak szokatlanul hideg időjárásának hatására szerte Európában egészen rendkívüli képek születtek. Természetben és városi környezetben is „alkotott” a tél: befagyott szökőkutak, vízesések, tavak, zajló folyók és szokatlanul erős havazás Szicíliában, Görögországban vagy épp Isztambulban…..
A tízes lista azokat a számokat hivatott összegyűjteni, amelyek a háborút önnön valójában képesek érvényesen bemutatni, hazugságok nélkül. A sorrend kialakításában figyelembe lett véve az előadás módján, minőségén kívül a háború gépezetének és hatásainak bemutatása, mind a háború kutyáinak, a…..
ajuci 2016.12.03 07:36:16
Szóval az a baj a mai sorozatokkal, hogy a legtöbb épkézláb, jó sztorival megáldott, rengeteg impozáns ötletet tartalmazó sorozat fű alatt érkezik. Persze mindig ott vannak a nagy öregek, mint mondjuk a Trónok harca vagy a Walking Dead, melyek nézők millióit csábítják el…..
Az Ifjúság tipikusan az a film, ami nagyon szép, nagyon megható, és mégis nagyon nehezen fogja megtalálni az utat a közönséghez. Miért? Egész egyszerűen azért, mert ismeretlen. Mert a filmet nem Steven Spielberg, hanem Paolo Sorrentino rendezte, mert Jane Fondáról ma már csak az hallott, aki…..
A két hónapos angol baba haja nem maradhatott sokáig a photoshop huszárok mémei nélkül. Megérkeztek és én konkrétan leestem a székről a nevetéstől :D   Szegény anyuka biztos nem számított ilyen média felhajtásra és ennyi mémre a kisfia hajáról.... Forrás:BoredPanda és…..
ajuci 2016.10.08 22:38:20
Napok óta az amerikai hivatásos celeb párizsi kirablása az egyik vezető hír a világsajtóban, ám ami ennél egy fokkal érdekesebb, az maga az út, ami idáig vezetett. Vajon kihívta maga ellen a sorsot Kim Kardashian?..
Hugival és sógorral az egyik termelői piacon ebédeltünk, amikor arra lettünk figyelmesek, hogy egy kedves, tisztességben megőszült, aprócska néni szemérmesen kínálja friss spenótját a galérián lévő éttermeknek. Hugival egymásra néztünk, és egyértelmű volt, ma valami spenótos lesz a…..
ajuci 2016.08.24 03:17:44
@Sülve főve együtt: nekem már csak egy kérdésem maradt: mit mondott Bori néni arról, hogy honnan vehető észre, hogy valaki vashiányos? :)
A volt államtitkár korántsem bőbeszédű. Hiába szólítják meg újságírók, egyelőre keveset árult el arról, vajon közvetlen főnöke, Lázár János miért távolította el a pozíciójából. Lokálpatriótaként mégis kivételt tett, és a Fejér Megyei Hírlapban cáfolta, hogy ő vagy valamelyik hozzátartozója…..
ajuci 2016.07.07 18:40:39
@Kulics: na jó, mondjuk ez igaz. Egy ideális világban ezért váltották volna le. Áááá, tudom, egy ideális világban a politika közelében sem lenne...
Tudjuk milyen érzés az, ha ártatlanul vádolnak meg minket? Mit sem sejtve sétálunk az utcán, s egyszerre csak egy rendőr terem mellettünk, s valami olyasmivel vádol, amit nem tettünk… Ez történt 1907 májusában Utas Imre ellenőrrel, aki épp a munkahelyéről tartott hazafelé, amikor egy rendőr…..
Úgy tűnik, tisztára megbolondult, mert már nem tudja, mit rakjon magára. Olyan durva, hogy gyenge idegzetű olvasóinknak nem ajánljuk. Képek a tovább mögött!..
ajuci 2016.06.02 10:20:07
@ajuci: jéééézusom, és a többi mondatod... Nem vagyok egy nyelvtannáci, de ez azért... Jáááááj, segítség!
A méhnyakrák vezető haláloknak számít a magyar nők körében, mely rendkívül elkeserítő: megfelelő szűréssel viszont megelőzhetőek lennének a méhnyakrákhoz köthető halálesetek. Mai posztunkban a méhnyakrák lefolyásáról és stádiumairól olvashattok. A rosszindulatú…..
Barthablog Csirkemáj pástétom 2016.05.18 21:03:36
Ki ne szeretné a kenőmájast? Tavaszi reggeleken frissen kihúzni a zöldhagymát, megvárni, amíg kisül a gyökérkenyér, rákenni a kenőmájast! Van ennél finomabb? Persze ehhez a mámorító pillanathoz el kell felejteni, mi van a kenőmájasban. Úgy gondolom, erre is illik az  a mondás, hogy aki a hurkát,…..
Egy picit hadd legyünk önzők. Miután megmutattuk milyen filmek lesznek idén. Milyen látványfilmek és milyen egyéb alkotások debütálnak a nyáron, most szeretnénk megmutatni a szerkesztőség mit vár ebben az évben nagyon. A bemutató dátumok nem a hazai bemutatókat jelentik, és változhatnak…..
Lone Wolf kritika Ryan Coogler rendező - aki még a 30. évét sem töltötte be, de máris ifjú tehetségként tartják számon Hollywoodban - a 2015 –ös esztendő egyik legjobban várt filmjét alkotta meg a „Creed – Apolló fia” elkészítésekor. Az IMDb 7,7 pontra értékelte a produkciót (131 ezer szavazat…..
ajuci 2016.05.18 16:51:48
Egy 30 év körüli férfi járja Pécs utcáit, aki azt állítja, hogy el tudja pusztítani a lelkeket egy csettintéssel...
ajuci 2016.04.15 07:17:30
@tobias2: :D :D :D
Mint ismeretes, Szigetvár állatorvos végzettségű polgármestere szerint a nem százszázalékos, hátrányos helyzetű gyerekeket a beteg malacokhoz hasonló módon elkülönítetten, a múlt rendszer felzárkóztató iskoláihoz hasonló rendszerben és nem integráltan kellene tanítani. A téma természetesen…..
Tegnap, helyi idő szerint délelőtt 94 éves korában elhunyt Nancy Reagan szívelégtelenségben, a kaliforniai Los Angelesben, akire az amerikai médiumok részben úgy emlékeznek, mint Reagan elnök legbefolyásosabb tanácsadójára, részben pedig mint a XX. századi amerikai történelem egyik legnagyobb…..
Az egyik legnevesebb amerikai fogyasztóvédelmi lap, a Consumer Reports a múlt év végén 58 ezer felhasználó megkérdezése alapján készített rangsort a legmegbízhatóbb notebookokról – írja a hvg.hu. A legnépszerűbb márkák mindegyike az átlag alatt teljesített: a Acer, az Asus, a Dell, a HP, a Lenovo és…..
ajuci 2016.03.01 23:48:55
@Burgermeister: nenene! Nagyon szép, de ebben ki is merülnek a jó tulajdonságai. Az enyém 5 percenként elkezd hangosan zúgni (állítólag típushiba), rossz a tapipadja, nehéz vele bánni, rossz az érintkezése, már a 3.zsinórt veszem hozzá, szóval én lebeszélnélek róla.
A balatoni ingatlanpiac olyasmi, mint a helyi gasztronómia: nagyon-nagyon régen tele volt értékekkel, aztán jöttek a sötét évtizedek, amik letarolták a piacot, de a közelmúltban felcsillant a reménysugár és azóta újra elkezdtünk közelíteni a világszínvonalhoz. Foltokban. A gasztronómiáról sokat…..
Sokan mondják, hogy a húszas éveink a legszebbek életünk során. Első munkahely, egyetemista évek, bulik. De vajon ez lenne az az időszak, ami meghatározza későbbi életünk? Mindenképp! Hibáiból tanul az ember, ez tény, de leírok 7+1 hibát, amit legtöbben elkövetünk húszas éveinkben...
ajuci 2016.03.01 07:44:24
Praxis A Merényi jó oldala 2016.02.27 10:48:59
Azért gondoltam ezt megosztani veletek, mert most tényleg mindenhol káosz, zűrzavar, csőd, orvoshiány van, így a Merényiben is. Mégis ez a Doktor úgy érezte: ezt meg kell tennie egy kis (feleslegesen) reménykedő  beteg bácsika nyugalma érdekében. Sziasztok Praxisosok!   Nagyon régen nem…..
ajuci 2016.02.27 20:28:38
@macska69: neked sok erőt, apukádnak jobb napokat!
Az orvosnak meg maxi respect!
Na, ezt vajon hogy gondolta a kedves színházpedagógus? És az előadásnak helyet adó intézményben sem volt senki, akinek eszébe jutott volna, hogy sem jogilag, se morálisan nem oké az egész? A hosszú ő-k hiánya meg már tényleg szóra sem érdemes. „Egy norvég felsőoktatási intézmény magasról tesz a…..
ajuci 2016.02.26 19:21:32
Minden terhesség egy egyedülálló, életre szóló élmény. A terhesség idejére alkalmazott testmozgásokat, (esetünkben a súlyemelést) viszont nagy kérdések övezik, így az az anyuka, aki korábban aktívan sportolt, az több hónapos pihenőre "kényszerül". A terhesség során felszedett plusz kilóktól pedig…..
ajuci 2016.02.25 17:01:19
@Tomi from Space: :D
... meg Bochkor Gáborét. :)
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Kedves Munkahelyi terror blog!   Segítséget - véleményt - szeretnék kérni, az alábbi "ügyemmel" kapcsolatban. Én jelenleg GYES mellett dolgozom újra munkáltatómnál, miután lányom betöltötte a 2 éves kort. Anno mikor…..
ajuci 2016.02.23 13:31:08
@Sörömpőőr: látszik is a megnyilvánulásaidon, hogy anyád nem foglalkozott veled.
Ja, és igen, egy kétéves nyilván képes arra, hogy egyedül otthon legyen, és gyógyszereket szedjen önállóan. Gratulálok!