Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geek

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészen különleges eseményt szemelt ki magának a Daft Punk, hogy először bemutassa a nagyközönségnek a nyolc éve várt új stúdióalbumukat. A francia producerpáros négy nappal a hivatalos megjelenés előtt az ausztrál Wee Waa mezőgazdasági fesztiválon mutatja be először a…..
Justice – Audio, Video, Disco(Ed Banger)Mivel nem szeretnék elemzést írni felgyorsult világunkról, azt, hogy napjainkban négy év nagyon hosszú idő a popzenében vegyük simán axiómának. Ha ehhez hozzátesszük, hogy egy olyan zenekarról van szó, ami az elektronikus zenei…..
geek 2011.10.27 15:37:47
@WalterSzabo: A második kérdésedre annyit tudok mondani, hogy már kb. egy hónappal a tervezett megjelenés előtt elő lehetett rendelni, amit én meg is tettem, azonban a megjelenés napján (24-én) egyszerűen nyom nélkül eltűnt. Már egy csomó országban megjelent, de jobban megnézve kiderül, hogy a közép-európai országok egyikében sem jelent még meg. Szerintem ez nem szép húzás az Apple-től, mert már legalább 3 hete számoltam a napokat hogy mikor jelenik meg. Ami az albumot illeti nekem nagyon tetszik, jobban is mint a Kereszt, bár az igaz hogy egész más stílus. Nagyon remélem hogy minél előbb le lehet majd tölteni.
Még mindig az Apple körül pörögnek a T. olvasók, azon belül ezúttal az iTunes Store paranormális fizetési rendszere akasztotta ki Szabolcsot: Az iTunes store csodálatos haza elindulását egy kicsit beárnyékolja, hogy kizárólag hitelkártyát fogadnak el a regisztrációt során, egy…..
Már megint egy ok nélkül rinyáló olvasó, aki azt hiszi, azért, mert Amerikában fizetett a postának, majd Magyarországon is kényekedve szerint ugrálnak. Ha! Hát nem is, õ viszont ugrált rendesen, ahogy egyik postától a másikig hajtották napokon át, amíg megkaphatta az 1500 forint…..
Az Apple lényegében elismerte, hogy az eddig nyilvánossá vált hibáknál is több a baj a fehér MacBookok burkolatával. Korábban tudtunk ugye a sárgásodásról, meg arról, hogy a topcase időnként megreped. Most viszont az Apple bejelentette, hogy márciustól térítésmentesen…..