Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1977unicum

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem a torony, nem is az építész. Csak így egyeffel. A torony megnézése mérsékelten vonz, de a németországi Daun városába el kell jutnom. Talán jövőre, mert idén már teljesen érdektelen lenne.    Július közepén volt ugyanis az idei Eifel Rallye Festival. Nem volt…..
Máté küldte ezt a fotót.Tüzetesebben szemügyre véve az első fényszórókon kívül nincs is vele baj...
1977unicum 2011.06.25 20:53:17
Engedjék meg, hogy a szokásostól eltérően egy térképpel és egy útvonalvázlattal nyissak. Nagyobb térképre váltás Budapest-Bécs-Stockholm-Östersund-Åre, és onnan még 45 perc buszozás, egészen a Kall Auto Lodge létesítményig, ami nem más, mint egy téli autózáshoz…..
1977unicum 2011.02.20 21:05:45
@=Daniken=: az a csaj más lap(p)ra tartozik
A raliversenyzés pénzbe kerül. Sok mindentől függ, hogy mennyi lesz a végszámla, de hogy pénz kell hozzá, az biztos. Nosza, kezdjünk el virtuálisan költeni!A tervek szerint a 2011. évi ORB (Országos Rallye Bajnokság) 7 futamból áll majd. Vegyük elő a kockás füzetünket, és…..
2011. január 4-én, 52 éves korában elhunyt Szuhanyik László, a Pécsi Volán SC egykori kiváló autóversenyzője, többszörös rallye bajnok.(Szuhanyik László - Ranga László - ha minden igaz, Rally Tatry 1979, a kép innen) Búcsúztatására január 14-én 12 órakor…..
Ma egy olyan sportszakmai kérdést vetünk fel, amely az Országos Rallye Bajnokságban (ORB) induló autók körét, ezzel pedig a mezőny összetételét is befolyásolhatja: Lehet, hogy mindenkinek újra kell tanulni a csoport-besorolásokat?Mindenki fújja - na jó, nem mindenki, és nem…..
1977unicum 2011.01.12 20:37:36
@Javító Zoli: szia valahol lehetett olvasni olyat hogy a tátgyaltak az okosok a b csoport historycban való versenyeztetéséröl a mai biztonsági eszközök beépitése mellett . én támogatnám a kezdeményezést de ki tudja lesz e belöle valami ... bár aki b csoportot és hasonlo vasakat akar nézni annak ajánlom évente 1x a rally legends elnevezésü versenyt ez ha jól emlékszem oktober környékén van és San Marinoba .
Belsőség Fény az éjszakában 2011.01.09 16:55:00
A Totalcarnál mindenkinek megvan a maga perverziója. Úgy tűnik, nekem a haszonjárművek és a buszok mellé megérkezett a következő. Felújítok egy Fiat Tipót, ami véletlenül került hozzám, kvázi örököltem. Halmozottan hátrányos kocsi, ugyanis 1,4 literes karburátoros és DGT.…..
Belsőség Nem védem 2010.10.02 08:00:00
Az autószalonokon egyre kisebb súllyal jelenik meg a Mercedes oldalhajtása, az über-luxuswageneket gyártó Maybach. Idén Párizsban annak ellenére ilyen könnyen áttekinthető volt a stand, hogy az előző S osztály alapjára épített 57-es és 62-es típus megújult. Eláruljam, mit…..
Kis túlzással kijelenthetjük, hogy a Dacia standja az egyik legüdébb színfolt a Párizsi Autószalonon. Semmi elektromos vacak, nem hirdetik, hány grammot sikerült lefaragniuk a blue-efficient-űrtechnológiával - egyszerűen és őszintén odateszik, amijük van. Logan, Sandero, Stepway,…..
1977unicum 2010.10.01 12:56:37
@NYISZI: nem viszek magammal szerszámos ládát mert nem kell hozzá mert nem dácsija , nem is lada , de nem is suzuki csak ennyi. a dácsijához meg vegyen a gazdája a játékboltba 1 doboz legot . régebben a román lego névre hallgatott
Mivel tegnap olyan meglepően sokan szerettétek a Rauh Welt-féle dizájniskolát, és egyértelműen a kábelkötegelő volt a legmarkánsabb dizájnelem, küldeném hát a műfaj kötelező alapművét mindenkinek, aki szereti. Eszeveszett rákenroll. Via narancsphoto és AE86.hu és…..
GerGelytől van ez a feladvány is, egy fokkal nehezebb, mint a múltkori Calibra. Legalábbis én a megoldás elolvasása nélkül nem jöttem volna rá, hogy ezmiez.Hajrá!..
  Elmész levizsgáztatni az autódat, és azon veszed észre magad, hogy kivonták a forgalomból, mehetsz haza gyalog, a kocsi meg tréleren? Lúzer vagy. Nem baj, nem lesztek sokan. Vélemények azonos című írásunkról...
 Azt hiszem, az elmúlt napokban huszonöt embertől kaptam meg e-mailben ezt az aukciós linket, hogy láttam-e már. Ez egyrészt örömteli, mert ha ennyi ember tudja, hogy szeretem az öreg Merciket, az nem rossz, másrészt izgalmas, mert ha ennyi ember levelet küldözget nekem, nekem,…..
Azt hittem, az autóipar nem tartogat több meglepetést, de most leesett az állam. Őszintén szólva azt az időt akartam elütni, amit TéZé Need-for-Speed-ezéssel töltött, tehát ráértem, rendesen. A 9-es pavilonban volt néhány motor, meg pár öreg autó: pár mentő a Német…..
Ugye megértik, hogy ezt meg kellett osztanunk önökkel? Ugye megértik, hogy ezek után sírva vonul a sarokba Grandmaster Flash és az egész Furious Five, de meghunyászkodik még a Sugarhill Gang is és a Public Enemy leteszi a fegyvert? Ugye megértik, hogy ebben a pár percben egy valódi,…..
WRC2009 / Rally Argentína / JátékHa nem csupán szavazni akarsz a feltett kérdésre, de szeretnél nyerni egy kis ajándékot innen a helyszínről, erősítsd meg a tippedet az alábbi bejegyzéshez tartozó kommentben. A nyeremény egy olyan progamfüzet lesz Argentínából, amire…..
1977unicum 2009.04.25 21:40:03