Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schumy

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cső! Te András téged most milyen számon lehet elérni,ma akartalak hívni de mindegyik csak sipol:D Szóval írd má le milyen számon vagy elérhető! Láttam tesódnál egyébként a golfról a képeket!Jobbulást! Szóval akkor balcsi a nyáron,király!Jó lenne kitalálni ha nem Siófok…..
Londoni kalandtúra Gratula! 2009.03.24 23:07:51
Bocsi hogy nem jelentkeztem de nem volt netem,szóval csak a laborban tudtam elolvasni mit írtok!Akkor András te lettél az első,egyszer mindennek eljön az ideje,az én időm még odébb van remélem:D Megszervezzük a legénybúcsút kurvákkal,droggal stb... Ha balaton összejön akkor akár…..
Hmm remélem nektek is jól telt a szombat estétek,mert nekem igen "érdekes" volt! A Massimo és az egyik haverja kitalálták hogy elvisznek egy strip bárba,lehet azt hiszik hogy még nem láttam nőt meztelenül,de szerintem ők jobban zavarba jöttek mikor a csaj az asztalunkon…..
Londoni kalandtúra Szombat 2009.01.17 18:42:00
Igen hallottam a Rudiról megírta a Marcsi,remélem odaát már nem szenved! Ma sikerült beszereznem egy itten mobilt amivel eléggé olcsón tudok majd haza telefonálni csak ma még nem tudom használni,holnap fog aktiválódni ez a csomag!A számom a következő: 07929425836! Ma lejártuk a…..
Na Hahó mindenkinek! Végre van netem ami már kurvára hiányzott és akkor finom fejeztem ki magam!:) Hát a Pikadilire:) még nem jutottam el talán holnap! Első nap ltévedtem kapásból másik irányba indultam el a busszal és 8 óra helyett 9:15-re értem be,de azt mondják hogy a királyok…..