Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sargabogre

0 bejegyzést írt és 267 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves, beoltott és oltás nélküli, Ancsa kedvelő és kevésbé kedvelő kitartó VV HV rajongónak! Itt az utolsó JLB, ezúttal a legjobb nem győztessel, Lóbelttel, akinek a nagyinterjúja mellé már most kiteszem a 8milliós számlálót és egy egyszerű ding jelzéssel…..
Sargabogre 2021.03.24 16:31:25
@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): dehogy jelentem. viszont teljes EKG LaciHogyvoltollal abban, hogy amíg én november óta várom, hogy lemehessek edzeni, addig lepten-nyomon abba futok, hogy egyértelműen nem versenysportolok posztolgatnak edzotermekbol. persze, mindent ki lehet játszani, de ennek pont az lenne a lényege, hogy ne már... ez a kiskapuzás, ami nem tetszik. mindegy, hogy épp Bálint volt most az, aki kitette. lassan szerintem bárki beléphet már egyesületbe igazolt sportolónak, mégse teszi meg mindenki.
Sargabogre 2021.03.24 16:49:19
@Fálki: edzek itthon + bringa. de jelen esetben nem szeretnék csak azért belépni valahova, hogy lejarhassak egy terembe. őszintén remélem hogy nemsokára a helyzet is engedi majd, hogy ezek a helyek újra nyitva legyenek, addig marad a bringázás, kirándulás.
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak így a VV után, van egy kis újabb rágcsálnivaló az agynak, bármennyire is furcsa kifejezés ez. Jöjjünk, lássunk, bukjunk együtt Danival, VV11Proli úrral, a magyar rap egyetlen olyan jövőbeli sztárjával, aki két sort sem képes megjegyezni, a…..
Sargabogre 2021.03.02 20:35:14
@Kosztarika: nem akartam trollkodni pedig :D de kicsit meglepődnék, ha az anyja lenne az, ez a nő kb 50 lehet (bár láttunk már ilyet)
Sargabogre 2021.03.03 07:10:29
@Fálki: Úristen nekem is volt ilyen exem.. ez amúgy ijesztő is, főleg, hogy olyanokkal basztatott, akiket akkor ismertem meg, amikor a létezéséről se tudtam. ez sztem elég beteg dolog :(
A jeles alkalomra Péter és Anikó is szabaddá tette magát, így együtt vezetik a finálét, szép lezárást adva azok számára, akik szeretik elemezgetni a két műsorvezető közötti különbségeket, míg VV Puskás Bemindenezett Péter úgy döntött, hogy a mai adásba tényleg mindent belead, és dupla adag mindennel…..
Azt hittem újabb hosszú párbajos adásról tudósítok majd de úgy látszik már a szerkesztők is nyíltan vállalják, hogy így a véghajrában még annyira sem foglalják le az ápoltakat, mint az elmúlt bő száz napban, így csak tippelni tudunk, hogy a villalakók csütörtöki napja masszív seggvakarással telt.…..
Sargabogre 2021.02.28 07:53:01
nlc.hu/sztarok/20210226/vv-balint-robi-vv10-valovilag-kieses/

Interjú Bálinttal. Proli urat mondja elsőnek.

"Kivel fogod tartani a kapcsolatot a Villatársaid közül?

Danival mindenféleképpen. Ő az első perctől kezdve nagyon közel állt hozzám. Voltak kisebb hullámvölgyek a kapcsolatunkban, de végig kiállt mellettem. Az utolsó napokban talán még közelebb is kerültünk egymáshoz. Sajnálom, hogy Moh-val úgy alakult a kapcsolata, ahogy, mert Moh-t is nagyon kedvelem, vele is szeretnék jóban maradni. Ez Robiról is elmondható, és Viviről is."
Sargabogre 2021.02.28 08:22:11
@VV Erőlegény #TEAMBÁLA: szerintem Moh Robit is bírta, attól még örülhet a sikerének, hogy akkor épp Balintot választotta. én se bírtam Moht, de szerintem ez nem aljas tett a részéről.
Sargabogre 2021.02.28 08:33:06
Helló és halló minden kedves és kevésbe kedves olvasónak, itt van a tavasz a nyakunkon, süt a nap, 20 fok van, lassan véget ér ez a csodálatos évad, gondolom Ti is mindannyian tudjátok mi lesz ebből márciusban? Hó. Szóval lesz még ebből rábaszás, most viszont annyi dolgunk van, hogy nem is látom a…..
Sargabogre 2021.02.27 10:58:23
@budapest23: én simán kinézem belőlük, hogy megbeszéltek valami hasonlót
Sargabogre 2021.02.27 12:16:39
@Kosztarika: mondjuk ehhez nagyon vakon kell lenni, hogy azt gondolja, hogy ez bárkinek érdekes lehet, ahogy héliumhangon vernyog, hogy "szeresssss" meg "legyél már belém szerelmes". és itt elég egyértelmű, hogy pont az a nyerő, ha nincs szerelmi szál, persze ezt előre nem látták, de Robi, Bálint és Vivi volt a legnépszerűbb (és szerintem most is, csak Robi így választott) pont azok, akik teljesen elhatárolódtak ettől.
Sargabogre 2021.02.27 12:38:31
@Biriksz_Krokiksz: szerintem Mercike ahhoz túl egyszerű, hogy bármilyen komolyabb előre eldöntött eseményt rábízzanak :D szerintem ez az egoja volt. Esztergomban biztos ő volt a sztár meg a jó csaj, és zavarta, hogy most nem ezt váltja ki itt, meg mi az, hogy Moh leszarja. egyértelmű hogy nem szerelmes belé, csak azt hiszi, mindig is csak az egojat piszkálta az egész. ha Moh viszonozta na, rögtön nem lett volna olyan érdekes, ebben biztos vagyok.
Ancsa köszönt mindenkit a mai (tegnapi) összefoglaló elején széles kézmozdulatokkal és még szélesebb jókedvvel és gyorsan elhadarja, hogy csütörtökön párbaj, pénteken párbaj, szombaton pedig Lö Finálö, szóval ebből a kis stúdióból utoljára jelentkezik be, mert mostantól igazán felpörögnek az…..
Sargabogre 2021.02.25 18:04:48
@MissRöfi: arra pont a fenti posztban van leírva a magyarázat.
Sargabogre 2021.02.25 18:06:34
@Figyuzzka: :DDD de amúgy ez így tényleg szar, hogy bruttót mondanak, mert mindig tudatosiítani kell, hogy de az nem ám annyi lesz. mármint gondolom így jobban hangzik, de sose látnak annyi pénzt. de ahogy fentebb többen is írták, én is boldogan elsétálnék még a 8 millió (bruttó) val is :D
Az előző adás kínzóan égető kérdést hagyott megválaszolatlanul, ami miatt nézők milliói forgolódtak álmatlanul egy éjszakán keresztül, s nem találták helyüket egészen a 102. adás kezdetéig: mi történt Aprajafalván??? Törp papa miért gerjedt éktelen haragra, mit csinálhatott Indián-Táncos Törp? Nos,…..
Helló-halló elektrokalandorok, ahogy Dévényi Tibi bácsi mondta, nem tudom miért jár ma ez a fejemben, de ez lesz a beköszönés. Közkívánatra újra dolgozom nektek és meghogyvoltozom ezúttal egyedül Virágot a JLB-ben. Silvermansarah egyéb elfoglaltságai miatt nem tudott most ebben részt venni, emiatt…..
Sargabogre 2021.02.24 12:24:09
@Fálki #TEAMPINI: + minimum 15 igazából egy fél perces riportban
Sargabogre 2021.02.24 14:55:56
@hűholélek: meg mindig reménykedem Robiban :(
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, neveket most nem sorolnák, mert így is elég nagy szenvedés lesz a tegnapi adásról írni bármit is. Az egészségem helyreállt, ezt így kérdés nélkül is közlöm, mert tisztában vagyok vele, hogy ez mekkora tömegeket foglalkoztat, mint a párbaj…..
Sargabogre 2021.02.22 22:55:10
@.Zsu: szerintem sincs baj az alakjával. EKG.
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, egy kedves és pozitív hangvételű HV-t terveztem mára, aztán egész hajnalban, reggel és délelőtt görcsölt a gyomrom, úgyhogy nemtudom mi lesz ebből. Lilakápi volt tegnap a vacsora mellé, nagyon remélem hogy nem az a bűnös étel, ami tönkretette…..
Sargabogre 2021.02.22 13:38:55
@metatroll: szerintem nem kell a legrosszabbra gondolni, talán ennyire nem lesz rossz vége. Proli úr amúgy se fogja engedni sehova. ha annak vége, akkor lesz partiallat. én amúgy Virágot nem tudom hova tenni, néha elképesztő idegesítő volt, de néha meg előjött egy értelmesebb énje, amikor azt gondoltam, hogy nem is olyan hülye ez a lány, mint amennyire azt gondoljuk elsőre. sajnos rossz párt választott magának.
Sargabogre 2021.02.22 15:02:18
@K_Attila: :D
Ha péntek, akkor a stúdióban PP helyett most kivételesen Anikó, ha szombat akkor a hogyvolt csúcsszerkesztőségében (á la Vadhajtások) viszont fixen jómagam foglalok helyet. Közeleg a végjáték, ma párbaj, lehet szavazni: vajon Moh mehet haza magzatpózban sírni a zuhany alá, hogy megszabaduljon minden…..
Sargabogre 2021.02.21 07:47:47
@szociál: én is ezen döbbentem le, hogy mégis hogy jött össze Proli úrnak 49? Most jöhetne Mercike, de szerintem Vivit fogják megszórni bár Robi is indokolt lehet, aki párbaj nélkül jutott el idáig.
Sargabogre 2021.02.21 10:07:02
@szociál: én már csak tekerve tudom nézni, annyira unalmas :D
Merci és Mó saját kútfőből, teljesen önszántukból olyan feladattal áll elő, mely sokkal érdekesebb, mint eddig bármi, amit a villában csináltak 3 hónap alatt, azaz szerepet cserélnek. Mó konstans nyávogással ugrálja körbe Mercikét, aki mentális egyszerűségéből eredő minden elemi ösztönét legyőzve…..
Sargabogre 2021.02.19 16:10:16
@Kosztarika: hatalmas EKG. szerintem sincs "ilyenre lecserélni". illetve rangsorolni se lehet az embereket, nincs ilyen mérce. meg nem is kell. Ezt nem Merci védelmében írtam. Összevetve ezzel a lánnyal amúgy nekem ezerszer természetesebb Merci.
Sargabogre 2021.02.19 16:17:29
@Krétagarbó: gondolom onbizalomhiany és kanos kommenteket vár, hogy megerősítsék, hogy jó nő. vagy nem tudom, hogy ti hogy látjátok, nekem az ilyen profilokrol mindig az az első gondolatom, hogy önértékelési gondjai lehetnek.
Nagy meccset rendeztek tegnap Budapesten a Puskás Arénában, igazi világsztárokkal de ne feledkezzünk meg a Nagytétény Aréna (világ)sztárjairól sem, akik a héten a tudomány területén csillogtatják meg képességeiket / nemtudásukat. Anikó egészen visszafogott, amolyan nagyvállalati középvezető MILF,…..
Sargabogre 2021.02.18 09:29:09
@mozambikizombi: szerintem Vivi kint hagyna Mercit. Vivi annyira kis ártatlan butuska lány, nekem sokkal szimpibb, nincs meg benne az a gangsta gettó stílus, ami Mercibol előjön, ha felhúzzák. A hélium hangot már nem is vagyok képes végighallgatni, ahogy elkezd vernyogni, továbbtekerem.
Gyásszal indítunk, pontosabban a top 6 buli indul azzal, mert én speciel egy erős kávéval és két szál jóféle cigarettával rúgtam be az ajtót ma reggel is. A falra felkerül Merci színes fotója a top 6 játékos közé, míg a Virágról készült fekete fehér kópiát az alsó, vagyis a már kiesett játékosok…..
Sargabogre 2021.02.16 16:18:14
@Rrami: szerintem nem. mindenképp ki fog esni (szerencsére). aztán jöhetne Bálint. de sajnos finálés lesz.
Sargabogre 2021.02.16 17:45:06
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, a csodálatos valentinozós adás is nekem jut, meg vagyok én áldva ezzel. A kommentszekcióban pedig tegnap este kívánságműsor volt, szóval még extra feladataim is vannak.. Meg vagyok én áldva veletek is. PP van ma és ennél többet nem is tudnék…..
Sargabogre 2021.02.16 13:25:47
@sztropNat: és Bálint se tudta jól a "Földteke"/"teke" jelentését, ha jól emlékszem, azt mondta, hogy "A Földnek ezen a részén". Hát nem. De azért okoskodik és rohadt irritáló már, ahogy Vivit bántja. A szemletakarást nem akartam elhinni. Ilyenen mikor gunyolodnak utoljára az emberek? oviban (se)? iszonyú megalázó és bántó volt. és előtte Vivi csomoszor jelezte, hogy ez neki nem esik jól, ha már Bálint akkor paraszt, hogy magától nem vette észre.
Peti és fullos mintás inge a pénteki ügyeletes, szavazni is lehet csak még nem érthetjük mire de ki is derül rögtön: itt kérem komoly próbatétel vár a párbajozókra, el kell tölteniük kerek három(!!!) órát a többiektől elzárva a nyugiszobában, amit a szerkesztőknek van pofájuk száműzetésként…..
Sargabogre 2021.02.14 10:00:54
@Egyfejű: Bálint volt, hogy próbált Daninak utalni arra, hogy túltol vmit pl a Mohval való műhiszti, de annak a gyökérnek semmi kritikát nem lehet mondani, mert hápogó hangon rikácsol még hangosabban, hogy az nem úgy van meg a tisztelet. Szerintem egy ideje belátta, hogy tök felesleges Pronyónak bármit mondani meg annyira nem is érdekli. Bálint nálam top volt, most valahol a legutolsóként kullog, elképesztő gáznak tartom, hogy egy fokkal kevésbé sötétebb a többieknél és ezt fitogtatva állandóan Vivit piszkálja műveltségi kérdésekkel. Ebből lejön, hogy ő se túl intelligens. Nagyon remélem, hogy ő se nyeri meg.
Sargabogre 2021.02.14 10:18:15
@mozambikizombi: inkább Moh legyen a döntőben, mint Bálint.
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, Ármándó végre előkerült önkéntes száműzetéséből, szóval mindenki megnyugodhat, nem az Exatlonba castingolták be. És a Kék Osztriga bárba se. Ma is én vagyok és ha igazak a hírek, akkor már csak két hét van vissza az idei Ápoltak viadalából,…..
Sargabogre 2021.02.13 10:17:56
@TheLynx70: és ezt az eheti adásban még Bálint is bevédte azzal, hogy Virág gázul viselkedett az elején. Ergo ha gázul viselkedsz, megérdemled, hogy egy darab szrként beszéljenek veled. Proli úr meg imád papolni a tiszteletről, amikor szerintem ő a legkevésbé tisztellettudó ott, simán arcon böfögi Virágot meg csomószor kérdezett Virág valamit és egy böfögés (+ pöcsvakarás) volt a reakció. Egy neandervölgyi ez az ember, nem tudom, mit ért tisztelet alatt, de látszólag nem sok ragadt rá.
Sargabogre 2021.02.13 13:14:08
@silvermansarah: szerintem Csulátó nem is nárci már, hanem pszichopataság felé hajaz. Dan azért képes volt elérzékenyülni, Csulátó semmin sem.
Sargabogre 2021.02.13 13:38:19
@Ármándójózsi: és téged otthon tiszteletre neveltek és ezt elvárod másoktól, magadtól is :D nehogy olyan tiszteletlen legyél, mint Moh!
Néhány óra telt csak el, és már megint itt vagyok, ezek után nem csoda, ha álmomban is a villában voltam, és a dohányosok legvadabb rémálmát éltem át, azt, amikor nyirkos, átizzadt pólóban ébredsz a végén, hörögve kapkodva a levegőért, és utána percekig kell nyugtatnod magad az ágyban ülve, hogy…..
Sargabogre 2021.02.09 12:33:21
@MsIreneAdler: szerintem Bálint egyáltalán nem vonzódik Viviheu. Iszonyú lekezelő és paraszt tud vele lenni, amíg Moh meg Robi csak hecceli a lányt. és ez nem az a tetszik ezért meghúzom a haját cukkolas, olyan stílusban beszélt vele, amikor összevesztek hogy én Vivi helyében biztos nem kértem volna bocsánatot.
  Négy héttel a jubileumi évad vége előtt úgy döntöttek a műsor készítői, hogy ideje megtartani a Visszarázódás Hetét. Értem én, hogy ennek most van értelme, mert hét csimpit érdekesebb kiidegelni, mint négyet, de a célt semmiképp sem éri el a nyuvasztás, ha vasárnaptól visszaállunk arra amit 79…..
Sargabogre 2021.02.04 09:48:49
@silvermansarah: fájdalmas volt látni is :/ kétlem hogy jól esett neki
Sargabogre 2021.02.04 11:07:46
@Brigante: szerintem nem az zavarja benne, hogy Merci honnan jött. hanem pont az, amit Merci nem értett meg: 0 nőiesség van a viselkedésêben, ostoba és sokszor suttyó. Mo azért ettől fényévekre van. Nekem elég jól nevelt srácnak tűnik.
Sargabogre 2021.02.03 11:10:34
@Spitzbauer: szerintem Merci simán lealazza. Virágban semmi sincs, ami miatt kicsit is érdemes a musoridore. meg sosincs semmi belátás benne, amikor a pazarlással szembesítették, az se tetszett neki ahelyett hogy kicsit magába nézett volna. Mercinek szerintem van vmennyi minimális önkritika, bár ő se értelmesebb, de akkor inkább ő legyen bent meg két hétig :D
Olyan korán vége van a legtöbb "tematikus" hétnek, hogy rendszerint lemaradok róluk, ami a hogyvoltírást illeti, így retrospektíve csak annyit fűznék hozzá, hogy meglepetésként ért Zsolt gazda személye, én azt hittem erre a szerepre is Sztropacsek Gusztávot delegálja majd a szerkesztőség. Az idei…..
Zakatol tovább a Gazda-Hét és stílusosan Zsolt Gazdával kezdünk, ugyanis kora reggel beoson a villába, hogy a magas ágyásokba beledugjon néhány csokor csenevész kis répát. Ezen tegnap elmorfondíroztam pár egész másodperc erejéig, vajh’ hogyan kerülnek majd a répák a ládákba, hogyan oldják meg, hogy…..
Megsértődés Merci Módra Pirított Fru Morzsákkal Díszítve  Végy egy kisebb darab Mercit és egy előző nap láb-, és kézsúlyokkal bepácolt Mót az ágyon. Ételünk akkor lesz tökéletes, ha az összetevők szigorúan baráti kapcsolatban vannak, erre a piacon érdemes rákérdezni vásárláskor. Helyezd őket az…..
Sargabogre 2021.01.22 08:26:14
@etikette: én egy ideig nem értettem, Mo miért nem akar tőle semmit, most már tök egyetértelmű; amikor veszekedtek, akkor is normálisan próbált vele beszélni, egy udvarias srác szerintem és valószínűleg hamar leesett neki, hogy ez a lány sötét mint az éjszaka. Azt se értette meg, hogy nem a kinézete nem nőies, hanem a viselkedése. Pedig hát tényleg elég kiábrándító tud lenni.
  A mai nappal a Vízöntő jegyébe léptünk - ezt reggel hallottam a rádióban – és megtudtam, hogy mi vízöntők rendkívüliek vagyunk, különlegesek, intellektusunk nem mindennapi! Ha nem kapaszkodtam volna éppen két kézzel a kormányba, még meg is veregettem volna a saját vállam, hogy érezzem a…..