Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gerely89

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezekben a napokban kezdődik meg az egyetem Hollandiában (sok helyen most van a bevezető hét, amolyan gólyatábor féleség), amit sok tízezer diák vár nagy örömmel és nem kis szorongással. Utóbbi oka nem is feltétlenül az „új ország, új élet, új iskola”, hanem az a pokol (és Emőke írásából kiderül, ez…..
Na jó-jó, idén 20 éves idehaza az Opel Astra, körbe is haknizta a hírrel az Opel az egész hazai sajtót, rendezvények tömegén szerepeltetik az alig 18 kilométert futott fehér ötajtóst és nem árulok el nagy titkot azzal, hogy mi is kipróbáljuk majd. Persze csak csipkelődünk,…..
Miért képzelik magukat az utak királyának? Mindent értek. Munkaidőm kötetlen, megyek mint a töketlen. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Sabc továbbra is a Mercury Cougarral küzd, és amíg vár egy-egy alkatrészre, leveleket ír. Ez duplán jó: én utálok telefonálni, és ha Sabc rákezdi a lengőkarokkal meg kormányhardykkal, tíz perc után kómába esek. A másik jótétemény, hogy a csávó tud írni. Néha azért még…..
Nézek ki aranyvasárnap az ablakomon a kertbe, és a teremtés egyetemességén, a lét hiábavalóságán, továbbá a diós bejgli metszetének és a spirálgalaxisoknak az alaktani hasonlóságán merengek. Szabadidőm eltöltését a felületes szemlélő semmittevésként, a beavatott taoista…..
Kezdeményezésünk - úgy látszik - mgmozgatta az országot, autóst, motorost egyaránt. Innentől kezdve nincs megállás, ezt végig kell és végig is fogjuk csinálni. Ha kell vért szívunk, ha kell intézünk, de nem adjuk fel. Most, hogy az X-edik nagyhatalom, a média is felkapta az…..
   A Totalcar tíz év működés után jutott el oda, hogy népi kezdeményezést indítson. A népi kezdeményezés annyiban más, mint a népszavazás, hogy kevesebb aláírás kell hozzá (ötvenezer), és semmire sem kötelezi a Parlamentet, csak mintegy jelzi a nép igényét…..
gerely89 2011.01.05 16:15:51
@gyvy: ebben látod igazad van, aki hülye haljon meg.

Ezzel csak annyi a baj, hogy szarrá töri magát, bekerül rehabilitációs intézetben, ahol állami pénzen kezelik. Vagy meghal, egy sirató családot maga mögött hagyva. Viszont mindkét esetben nem dolgozik, nem növeli a magyar GDP-t :-)
gerely89 2011.01.05 16:28:23
@gyvy: "ha valaki idióta...." ebben látod igazad van, de autóban sokkal nehezebb meghalni, és ismerősi körben akik vannak motoros hülyegyerekek, autóval ők is biztonságosabban vezetnek.

"de ha így pl..." igen, ez igaz, pesten tanuló egyetemistaként én is jobban örülnék, ha emberek egy része átülne motorra, s nem egyedül ülne autóban, dugóban.
Kaptam egy bírósági idézést Pécsre. Számíthattam volna rá, hiszen megadtam a rendőrnek az adataimat, és nálam közelebbről aztán senki se látta a balesetet, de mindez már másfél éve, 2009 májusában történt, úgyhogy szépen elfeledkeztem róla. Kérdeztem ügyvédemet,…..
Mielőtt Kunio elhagyná Európát, megpróbál felkészülni a mostohább afrikai kontinensre – egy rutinellenőrzés során vette észre, hogy a csomagtartódoboz konzolja végigrepedt. A hasadás széleit nézve nem is volt friss a hiba, még szerencse, hogy nem útközben szórta szét a…..
  Pedig van, amivel ki lehet kergetni a világból az építőmérnököt. Például azzal a turisták és újságírók által előszeretettel feltett kérdéssel, hogy összedőlhet-e a híd? Persze megkérdezzük ezt mi is. A mérnök olyan elszántsággal válaszol, mintha csak…..
gerely89 2010.08.04 21:01:37
@a 3.audimnak romlik el a váltója!:
hogy bunkó legyek: talán megkéne tanulni kuplungot használni/váltani.

hátszeles témára: úgy, hogy fentebb írta valaki, h nem az a fajta volt, akitől jegyzeteket kértek el. Amúgy meg érdekes dolog azon gondolkodni, hogy vajon mi alapján választották őt, a másik 7 helyett. Jobb gyakorlata volt/kevesebb pénzt kért/hátszél...stb...
számomra érdekesebb annál, mint hogy mennyire jó nő
gerely89 2010.08.04 21:06:42
@Uborka Ubulka: nem írnád le annak a csajnak a nevét. hátha ismerem, igaz, marha sokan a BME-n
gerely89 2010.08.04 21:10:16
Hetente kétszer ül autóba? Rühelli a törlesztőrészletet? Lenne megoldás, csak nem biztos, hogy alkalmasak vagyunk rá. Vélemények az azonos című írásunkról...
Múlt héten együtt pityeregtünk olvasóinkkal az MZ ES 125 szándékos elrohasztásán. Ugyan a kis kelet-német veterán-értéke a négy forintot is alig hagyja el, de gépként, emlékként sokkal többet érdemel annál, mint hogy Óbudán rohadjon el egy lámpavashoz zárva. Úgy tűnik, a…..
gerely89 2010.03.02 16:57:21
@Rocko-: hali, azt a motrot én is nézegettem. Ha nem lenne leláncolva, már meggondoltam volna, hogy eltoljam-e. Viszont 50es matrica van rajta
gerely89 2010.03.02 17:00:22
@tessekmondani: szerintem pont kéne ötletet adni, 50es papírokkal simán forgalomba lehet helyezni. Aki ilyen lusta, hogy nem vigyáz az értékére, az így járt. Valaki ellopná, forgalomba állítaná, motor is jobban járna....Csúnya dolog, dehát ez az igazság...
Következő sztorink első fele játszódhatott volna akár 1979-ben, mondjuk egy kiskörúti cipőboltban is. Néhány apró, járulékos motívum azonban kiemeli az Alföldi papucs cserzőanyag-illatú, cúgos cipős boltieladó-nénis, unott világából, és a mába helyezi át. Egyik, hogy…..
Belsőség Sör, virsli, tuning! 2009.06.10 11:37:00
Évente egyszer kitör az őrület Wörth-i tó partjára telepedett, békés községekben és kisvárosokban. Ebben az osztrák, közelebbről karintiai kisrégióban tartják ugyanis minden tavasszal a legnagyobb európai Volkswagen-találkozót, amelyen természetesen a konszern többi márkái…..
Emlékeznek még tán, nem is olyan régen történt, hogy ellopták Robertó Honda CR-V-jét a házuk előtt, korán reggel, a térfigyelő kamera alól. Nincs is ebben semmi különös, Budapesten reggelente többen is ébrednek úgy, hogy aznap nem autóval indulnak a munkahelyükre, bár ekkor…..
Ó, jaj, elnézést az átmeneti pangásért, már ami a napi adagot illeti, mentségemre szolgáljon, hogy a munkával telt hétvége rengeteg feldolgozni való nyersanyaggal látott el. Szerencsére lassan, de biztosan fogy a rakás, alakulnak a posztok. Mégis, a nagy rohanás közepette…..
gerely89 2009.06.04 13:38:25
@Űrlény Lajos: ha megnézitek (nem tudom a pálya vonalát), lehet, hogy Morris finoman próbálta leszorítani Longhurstot, aki így hely nem lévén összeakadt Morrissal. Ha a sofőrt (Morrist), mikor összeérnek a kerekek, mintha ő is meglepődött volna....
A Longhurst féle "seggbelöködéssel" sokkal izgalmasabb lenne a mai autósport....
Senna pedig zseniális:-)
A kilencvenes évek egyik legizgalmasabb gépe a Ducati Supermono. Az egyhengeresek gyorsasági bajnokságában indult, az 550 köbcentis motor egy kis műszaki csoda volt. 118 kilós tömege megegyezett egy modern 125-ösével. A könnyű testbe kifejezetten erős, 75 lóerős desmodromikus…..
Blablablabla nemtudommiatakarsz, az én BMW-m kettőötvenet nyom és már hétszázezer van benne generál nélkül .......... a sok suzukis hülyegyerek .......... dögöljön meg minden biciglis .......... nem t'om miért kell lenézni az Astrát .......... minden BMW-s buzi…..
gerely89 2009.04.15 22:14:47
@sámuel: teljesen egyetértek vele @Leadfoot: szintúgy.
19éves vagyok, végzős. Nálunk osztályba is nagyon megy a fikázás, főleg egymás háta mögött.
Belsőség Koppány.Solex.Lada 2009.04.02 02:32:00
Mi tagadás, nem éppen verőfényes nyári napsütésre ébredt az ember vasárnap reggel. Ismerik az érzést, mikor tudjuk, hogy ez az a nap, amikor ki sem kell kelni az ágyból. Nem lehetett, megegyeztünk, hogy ma irány Tatabánya, Lada-találkozó lesz ott, az olyan pedig általában jó…..
Citroen Kacsa, Mini, Renault R4, Volkswagen Bogár, Mercedes G-osztály – tudják mi közös bennük? Valamennyien egy kis kasztba tartoznak, a harminc éven túl azonos műszaki alapokra gyártott autókéba. Igen, a G-osztály is túllépte az autómatuzsálemi kort, első példányai…..