Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Timi from Ireland

47 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Sziasztok!Ő itt Mirci, barátnőm cuki cicalánya, amint éppen különböző élethelyzeteket old meg, teljes cukiság-bedobással. Mirci szeret szintetizátorozni és karmolni. Fürödni nem szeret. :) Üdv: hana"Köszönjük, bár a szintetizátorozós képet…..
(ex)change your life! What a week! 2010.07.10 00:35:00
OMG! Kezdem ott ahol abba hagytam. :) Csütörtök este a lakótársaim összehoztak egy ilyen dumálós, lazulós estét, kimentünk a városba pizzázni, hazajöttünk, dumáltunk egy csomót, kicsit jobban megismertük egymást. Ezek állatok. :D De nagyon jó fej mindenki! A kérdésre, hogy…..
Eljött hát a 3. hét is és mi még mindig iskolába járunk minden egyes hétköznap. Hétfőn volt az utolsó nap, hogy Elvira tartotta nekünk az órát. Ekkor voltunk pont a kurzus felénél és ő csak ennyit tudott vállalni mert otthon kisbabája van. Fájdalmas búcsút vettünk…..
Az izgalmas első hétvége után hétfőn ismét visszaültünk az iskolapadban, mondanom sem kell, hogy kicsit sem voltunk kipihenve. Ettől a naptól fogva nem kértünk ebédet a menzán, mert már untuk, hogy szinte állandóan ugyan azt a húst kapjuk csak kb más körettel. Az oké, hogy a…..
Timi from Ireland 2009.09.27 22:45:21
Köszönöm kedves olvasó, hogy figyelemmel kísérted az én fél évemet itt Carlowban. Most már bevallhatom, nem csak a ti szórakoztatásotokra írtam ezt a kis naplót, hanem saját magamnak, elteszem és ha kedvem lesz előveszem és beleolvasgatok. Ezért volt néha nagyon terjengős vagy…..
Hola!! Még adós vagyok az utolsó bejegyzéssel, amihez igazán nehezen álltam hozzá. Ami jó az életben, azt nehéz befejezni.Nos, 21-én volt az utolsó vizsgám, HRM, és meg kell mondjam, a koncentrációs képességeim nagyon aláhagytak. Csak arra tudtam gondolni, hogy már csak 3 óra…..
Timi Carlow-ban van Május 16-19. 2009.05.19 14:24:26
Május 16 szombat, és szenvedésem nagy napja. Pénzügy vizsga volt reggel 9:30-kor. Álmatlanságban szenvedek mostanában, és nem tudtam elaludni, csak reggel 6-kor, majd 8-kor kelnem is kellett, hogy menjek vizsgázni. Mondanom sem kell, hogy nem voltam valami jó formában, beteg is voltam.…..
Timi Carlow-ban van Május 12-15. 2009.05.14 17:01:48
Kedden még nem nagyon akartam tanulni, bár elkezdtem. Este összejövetelt szerveztünk a házamban, és nagy kárty-partit tartottunk a barátokkal, Jesse, Juhani, Marine, Anne-laure, Ádám és én. Kiderült, hogy a finnek nagyon sok kártyajátékot ismernek, és a legtöbbjük érthetelen és…..
Timi Carlow-ban van Május 10-11. 2009.05.12 05:29:00
Vasárnap egész nap tanultam, mert hétfőn volt az első vizsgám Írországban. Organisational behaviour- Vállalati viselkedés szó szerinti fordításban. Roppant unalmas tantárgy, tele elméletekkel és teóriákkal. Nos a vizsgáztatás teljesen már, mint otthon. Itt komoly dolog. Az…..
Timi Carlow-ban van Május 7-9. 2009.05.10 00:05:38
A mai nap nagy tanulsága, és ezt egy életre megjegyzem: ha lelki bánatod van, SOHA ne vegyél Nutellát!!! Mert megeshet, hogy az egészet betermeled pár óra alatt a barátaiddal, és ennek sosincs jó vége. Ahogy édesanyám mondaná: inkább tanulj! :DMost az elmúlt 3 napnak ez volt a…..
Május 5 kedd, otthon gubbasztottam és tanulgattam a hót unalmas tárgyamat, de rövid időn belül meg is untam, nem is fecsérlem rá a karakreteket.Május 6 a Magyar vacsora napja. Még Marine első vacsijánál megbeszéltük hogy minden nemzet csinál egy vacsorát a többieknek, ezáltal…..
Timi Carlow-ban van Április 27-30. 2009.05.01 16:40:31
Mostmár erőteljesen érezzük a vizsgák nyomását a vállunkon, ez a hét már csak az összefoglalásokról szólt. Komoly aggodalmaim vannak a felkészüléssel kapcsolatban, nem csak itt, hanem az otthoni vizsgák tekintetében is. Remélhetőleg képes leszek rá :SSzóval a hétfő és a…..
Timi from Ireland 2009.05.05 00:51:55
@NPL: kis adagban jók, nagy mennyiségben kibírhatatlanok :D
Norvégiában Russ fest 2009.05.01 14:17:39
Hogy Don Gellért idézzem: "elindult a vissza számlálás, fogakat össze szorítani, már nemsokára Budapest". Tegnap volt az utolsó nap a suliban, ezzel lezárult a szorgalmi időszak. Már csak a neheze van hátra, egy 5 órás üzleti kommunikáció írásbeli vizsga ahol az…..
Timi from Ireland 2009.05.04 23:26:03
Timi Carlow-ban van Május 1-4. 2009.05.04 21:10:00
A munka ünnepe, hát mi megünnepeltük. Ma este volt a francia vacsora. Marine, Claire és Laurie szakácsnősködött Claire, Jesse és Ádám házában. Mindenki meg volt hívva, aki a társaságba tartozik, lakótársaim is jöttek. A finn srácok miatt kicsit késett a tálalás, mivel hokit…..
Timi Carlow-ban van Április 25-26. 2009.04.27 16:03:19
A meccs napja. Kora reggel (12:00) nekivágtunk az országútnak, és röpke 1,5 óra múlva már Dublinban is voltunk. Nagyon szépek voltunk az egyenpulcsinkban. Rajtunk kívül még 3 csapat jött el a versenyre. Kildare, Trinity college és Galway. Jól szórakoztunk, rengeteget futottunk…..
Timi Carlow-ban van Április 20-24. 2009.04.24 20:48:06
Vége a szünetnek, de jó is volt! 2 hét tele élményekkel. De vissza kellett szállnom a földre. Hétfőn suli, pénzügy órám volt csak, utána itthon főzőcskéztem a lakótársakkal és sokat de sokat beszélgettünk. Erre vágytam a kezdetektől, most végre kommunikálhatok itthon is.…..
Április 17. péntek, két dolgot tanultam meg nagyon ad1) soha ne hagyj ki bulit, csak mert eleinte fáradtnak érzed magad ad2) a szerencsejáték függőséget okoz. De kezdem az elejéről...Élménybeszámolóim miatt elfelejtettem említeni, új lakó érkezett a házba. A neve Karen, ír…..
Ha szerda, akkor Belfast. Ez volt az aznapi program. Szép szállásunkat elhagyván nekivágtunk a 2 órás útnak. Sajnos az embernek nem lehet mindig szerencséje, elég rossz időnk volt, szakadt az eső és a hegyeken átkelve nagy ködbe (vagy felhőbe) kerültünk. By the way, az egész út…..
Kedden nekivágtunk az útnak, meghódítani Észak-Írországoz. Pár órányi autózás után el is értünk a határhoz, ami nem is létezik. Út közben sokat olvastam az Észak- Ír történelemről, miért is tartanak ott, ahol tartanak, miért szakadt szét Írország. Nem akarok…..
Eljött a nagy nap, amire régóta vágytunk. Marine és anyukájával elindultunk meghódítani a nyugati partot és az északi részeket. Vasárnap 10-kor indultunk nagy utunkra. Szerintem én megfelelően szolíd mennyiségű ruhát vittem magammal, nem úgy, mint a lányok :) Az elején…..
Timi Carlow-ban van Április 4-11. 2009.04.17 15:25:00
Köszönöm a visszajelzéseket, igen tudom, nem írtam az elmúlt 2 hétben, de csak mert sok dolgom volt, de mostanra minden normalizálódott, le tudok ülni a gép elé.Április 4-én érkezett Argiris. Ő egy görög srác, aki tavaly erasmuson volt a BMF-en, és sok buliba mentünk együtt,…..
Timi Carlow-ban van Április 1-3. 2009.04.03 21:13:00
Április 1 nem hozott semmi vicces eseményt az életembe. Este találkoztam Martinnal, megkínáltam egy kis Vilmos körtével, majd átmentünk Michel házába, ahol a sok francia már javában készült, mentek haza másnap hajnalban. Elmentünk a Scraggs-ba inni egy sört, majd a francia…..
Timi Carlow-ban van Március 27-31. 2009.04.01 13:25:04
Pénteken a szokásos kézilabra edzés volt, egyre jobbak vagyunk, és a lányok azt tervezik, menjünk versenyre...hát a magam részéről ezt kihagyom majd, mert csekélyke képességeim ezt nem engedik meg :D 4-5 edzés után... folytattam a HRM beadandómat, egészen jól haladtam, látok…..
sehol se talállak Smithy's 2009.03.29 13:24:00
Tegnap éjjel bementünk Z-vel a városba, ez volt az első belvárosi bulim, mivel korábban vagy nem volt biciklim és nem tudtam velük menni, vagy house party volt, vagy esett.. és a többi.. tegnap is esett.. de be voltunk indulva, hogy menni kell valahova. Bementünk hát a belvárosba, van…..
Március 17. Írországban nagyon nagy ünnep, ezen a napon ünneplik a Szent Partik napot, aki az írek védőszentje, és hatalmas buli. Igazából semmiről nem szól, csak agy jó indok a karneválra és az ivászatra. Nyílván mi sem hagyhattuk ki! Hosszas előkészületek után eljött a nagy…..