Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m_x

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na ki sejti mi a zenebuzik legnagyobb örömforrása? Persze, hogy nem a zenehallgatás, arra még az utolsó Oasis rajongó is képes. Bakelitek ábécé sorrendbe rakása, szólánc csak post-punk együttesekkel vagy plüssálatok elnevezése a krautrock úttörői után? Igaz mindegyiket…..
Rengeteg motoros sztorink volt már idén amióta kitavaszodott, a motorizálatlan kétkerekűekről viszont valahogy kevesebb szó esett, pedig Bandi is a megmondhatója, hogy velük kapcsolatban is történnek mindenféle kalandok. Azt tudjuk, hogy nagyon sok helyen nem túl jó minőségűek a…..
Habár a Bringázz egyetemre kampány hivatalosan véget ért, Máté barátunk életében először pattant öltönyben biciklire, hogy maga mögött tudja a TDK szóbelijét. Reméljük olyan jól sikerült, mint nekünk meghódítani a világot, ugyanis most már a Chicks and Bikes is…..
m_x 2009.05.29 03:03:33
László Jánosnak, a Magyar Kerékpárosklub elnökének levele a mesterséges dugóként emlegetett városházi forgalomcsökkentési javaslatról.A Budapesten tervezett rövid, egy hónapos ideiglenes forgalomcsillapítási terv, vagy ötlet nagyon nagy felháborodást keltett, napok óta a…..
Egészen világosan megfigyelhetők a Bokrosos és a Habsburgos MDF-kampányvideók utolsó másodperceiben, ahogy Dávid Ibolya mögött bambulnak.   ..
[TKO] Újabb áldozat 2009.05.16 19:25:00
 Lassan ott tartunk, hogy egyes rablások, rablógyilkosságok, orvtámadások már nem is rendelkeznek hírértékkel, naponta esnek áldozatul ártatlan polgárok martalócok bandáinak. Sajnos egy újabb ilyen eset történt a közeli ismeretségi körömben és nem éppen egy olyan…..
 A toplistagyáros Forbes magazin (kedvencem tőlük a világ 15 leggazdagabb kitalált embere, élén Dagobert bácsival) a napokban összeállította a legélhetőbb városok listáját.  A New York-i magazin top 20 városa közt egy USA-beli sem szerepel, az élen pedig Bécs végzett.…..
Az anarchizmus egy olyan ideológia, amely állami nihilizmusként írható le. Totálisan államellenes, vagyis az államiság tagadása az alapja. Az anarchizmus szerint az állam az oka a problémáknak, elsősorban a társadalmi egyenlőtlenségnek. Emiatt az anarchizmus a szocializmus…..
A móka úgy tűnik örökké tart. A napokban két posztot írtam (ezt, majd eutána ezt) arról, hogy az Indexen a szellemi tulajdon ellopása témájában vendégpublicisztikát író Jeszenszky Zsolt valójában egy, a wired.com-on megjelent vezércikk alá írta a saját nevét, miután az…..
Ma 6 órakor ismeretlen biciklisták illegális Critical Mass-t hajtottak végre, fél 8-cal bezárólag.A Hősök teréről indulva, a szokásos útvonalat bejárva, Budán a Moszkvától visszafordulva Gödör célponttal; nem csak a nézők, hanem a rendőrök is nagy érdeklődéssel…..
m_x 2009.04.22 22:41:07
@dimitrij:
tény, nem írtál ilyet. viszont tiltakozol a minden szempontból elképesztően káros és elavult autós infrastruktúra elleni tiltakozás ellen.
m_x 2009.04.22 23:24:23
@Pályaelhagyó autóversenyző:

kicsit rosszul méred be, hogy milyen szereplőnek mit kéne csinálnia. amikor az ember civil, és követel, akkor nem kidolgozott szakpolitikai javaslatcsomagokat dolgoz ki. ezek kidolgozása a szakpolitikusok dolga lenne, akik látván a "sötét zöld idióta" követeléseket, a koncepcióik átgondolására kényszerülnek, jó esetben. amúgy ja, én nem fogadom el, hogy pl egy kibaszott autópálya vágja ketté a várost (erzsébet híd / rákóczi út), és őszintén szólva leszarom hogy hogyan fognak eljutni a hegyről az aréna plázába a fogyasztók.

amúgy hány halálesetet okozott a piroson ésszel átcsorgó biciklista? max önveszélyeztet, de persze azt is csak akkor ha nem ésszel csinálja. villamossín meg bizonyos pontokon a legveszélytelenebb pont, én pl margithídon mindig ott megyek.
Abban nyilván minden olvasónk egyetért, hogy nincs jobb, mint amikor egy politikus viccelődik. Egyszerűen rohadt jó a humoruk. Sőt, vannak kutatások, amelyek szerint a hivatásos humoristák mögött éppen a politikusok a legviccesebb emberek a világon. Az új pártok és szakembereik…..
Miközben szerte Nyugaton új paradigmában kezdenek gondolkodni a kapitalizmus működtetői és ideológusai, idehaza fölerősödött a neolib nyomulás. Ennek számos aggasztó és mulatságos jelét láthatjuk. Aggasztó jel például, hogy a gazdasági elit egyes prominensei már nem…..
Mire vágyhat egy politikus? Nőre? Pénzre? Hatalomra? Ugyan. Minden politikus életének álma egy "független" "kutatóintézet". Nem olyan, amelyik párthoz vagy ideológiához kötődik, hanem amelynek egyetlen feladata a politikus személyének védelme. De úgy, hogy azt…..