Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pacsmagi

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak kérni kellett, máris tele a levelező listánk hazai autós közlekedési videókkal. Ez itt már az olvasói dashcam-termésből való. Róbert rögzítette, aki egy decemberi estén nézte meg közelről, milyen egy rajtakapott buszsofőr reakciója. December közepe táján a Verseny…..
WéZsé Újpest ereje 2015.01.05 19:30:00
Volt egy, de nem volt a miénk. Aztán már nem is volt, de még mindig itt állt. És még mindig nem volt a miénk. Azóta sem tudunk megszabadulni tőle, és még mindig nem a miénk. Pedig Újpestnek uszoda kellett. És jöttek az ígéretek éveken keresztül, hogy felújítják, rendbe…..
pacsmagi 2015.01.06 07:50:10
@Wintermantel Zsolt: Köszönöm a válaszát, legközelebb figyelmesebben olvasom írásait :-)
Én is az Árpádban tanultam úszni, s ha milliárdos vállalkozó lennék, látnék
a felújításban-újraépítésben fantáziát.
Amióta vezetek, mindig is motoszkált a fejemben a gondolat, hogy taxizni kéne. Szeretek vezetni, ismerem a várost, bírom a budapesti éjszaka hangulatát. Ha belegondolok, taxiztam is eleget, hoztam-vittem a rokonokat a reptérről, sofőrködtem a buliból hazafelé nem egyszer, százszor.…..
Az a benyomásom, hogy a rákospalotaiak ismerik és kedvelik Lotz Károly: Rákospalotai híd című, 1879-ben alkotott festményét. Hogy kedvelt kép, az érthető: annak a korszaknak a végén készült, amikor a pestiek felfedezték maguknak a falut. Zsánerképről van szó, ami egy nagyon…..
Robert Zemeckis (Forrest Gump) sok-sok hosszú év után végre visszatért az élőszereplős, komoly filmek világába és tette ezt rögtön egy komolyabbik fajtából származó drámával. A Flight egy profánul szimpla, egyszerű, három tizedesjegyig kiszámítható, nyílegyenes film.…..
2012 szeptember elsejétől új hullámhosszra, a 88,1 Mhz-es fővárosi frekvenciára költözik az InfoRádió. Magyarország első és egyetlen hírrádiója júliusban a Médiatanács pályázatán nyerte el az új, 12 évre szóló, közösségi médiaszolgáltatási jogosultságot. A…..
Belsőség Ez nagyon fájhat 2011.09.06 12:11:00
Előre szólok, hogy ez egy tipikus trollok kíméljenek-poszt lesz. Elsősorban azért, mert segítséget kérünk, másodsorban azért, mert mi magunk is teljes mértékben át tudjuk érezni a helyzet szomorúságát. Eltűnt egy autó, ráadásul egy féltve őrzött, dédelgetett darab, ami…..
Ez most nem a vad, sportos vezetés próbálgatása volt. Napok óta esik a hó, a lacházi repteret nem is takarítják, így viszont különösen meglepő tapasztalatokkal lettünk gazdagabbak az új Opel Astra kapcsán. Vélemények azonos című írásunkról...
pacsmagi 2010.01.23 20:43:38
@orbán cigány takarogggyyyyyy: Akkor a 4 általánost végzett,kilós fuxkeresztes 20 éves cigánygyerek mercivel az sikeres(szokáresz)?
pacsmagi 2010.01.23 21:17:33
@lacza87: Időközben beleolvasgattam a 167 "blogbejegyzésébe",abból 150 fikázás,tehát beteg.Hagyjuk figyelmen kívül.
pacsmagi 2010.01.24 08:10:18
@NDK-s copf-fogó befőttesgumi: Ma hazánkban 800 000 proli él ezek szerint,de ha szólsz nekik(tehát megtudják hogy proliautó)akkor 100%-ra rögtön eladják,és vesznek régi Swiftet....
Kedden már nem került adásba A tévé ügyvédje és a port.hu szerint két hétig még nem is fog. Az ok az lehet, hogy a köztévétől a jövő évi költségvetés tervezete elvonna 7 milliárd forintot, azaz a büdzsé egynegyedét, továbbá meghiúsult a tervezett beruházási…..
Kivételesen nem beküldött levelet kaptok ezúttal, mert képbe került egy nagyon aktuális téma. Ugyanis mai napon először, délelőtt 11 órától elrendelték a korlátozásokkal járó szmogriadót Budapesten, mivel igen szar a levegő, beszorult a mocsok, száll a por.további részletek:…..